Patronun sapık olması?

Arkadaşlar benim patronum sapik mi anlamadim :( 7-8 aydır mali musavir yaninda çalışıyorum. adam biseyi anlatırken ağzımın içine kadar giriyor. masada bisey anlatcakten dirseklerini dayiyor kafami sağa cevirsem kari-koca gibi ağız agizayiz. kendimi sol tarafa çeke çeke hal oldum tabi bir olay bir kere oldu. koluna degiyor. rahatsız olduğu belli ediyorum ama yok yani illa sözle mi ikaz etmek gerek. ama heralde genç kızlara karşı ilgisi mi var? Ofisteki diger kızlarda rahatsiz arada konuşuyoruz. ama 50 yasında adam yani onun yerine ben utanıyorum. uzak durmaya calisiyorum. yemin ediyorum kısa kollu dar kısa vücut hatlarını belli eden hicbisey giymiyorum. hep boğazlı kazaklar uzun hirkalar giyiyorum. diger kizlardan biri afedersiniz 2 -3 kere etek alti bolgesine bakarken digeri de bacakalrina bakarken yakalamis. ben ne yapmalıyım. simdi ciksam ortada kalırim malum kis. diyorum yaza kadar sabredip başka bir is mi baksam. bide bu erkekler niye boyle. evlisin karin var namazli niyazli adam yazık günah değil mi ya :(
Patronun sapık olması?