Patronun oğlu beni kürekle kovaladı, patron da bana inanmadı sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum ben 30 yaşında bir erkeğim yaklaşık 6 aydır bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak görev yapıyorum şimdi bundan yaklaşık 10 dakika önce orada patronun çocuğu olan 20 yaşında bir erkek var oda hep burada bize yardım ediyor şimdi biz geçen gün bununla bir konuda tartıştık sebebi ise bu genç geçen gün bir müşteriden 500 tl eksik çekim yapmıştı bu yüzden onunla biraz tartıştık ona daha dikkatli ol bak tezgah sizin tezgahınızdır eğer dikkat etmezsen burası 2 gün sonra batar sizde kepenk indirirsin falan dedim ama o zaman çocuk bana bağırdı kimsin lan sen sanane oğlum dükkan benim ister kar ederim ister zarar ederim sen ne karışıyorsun diye bana bağırdı sonra bende o zaman çocuğa bak senin babanı ararım dedim sonra çocuk korktu hemen abi özür dilerim kusura bakma sinirlerime hakim olamadım affet dedi bende bir defadan bir şey olmaz dedim ve çocuğun babasına söylemedim ama bugün yaklaşık 20 dakika önce ben ve o genç ikimiz petroldeydik şu saatlerde işler biraz sakin oluyor benimde bugün başım ağrıyor bu yüzden personel odasında biraz gözümü dinlendiriyordum sonra bir an baktım ki bu patron çocuğu elinde demir kürek ile içeri doğru daldı ve üzerime doğru yürümeye başladı bende korktum hemen kendimi dışarı attım ve iş yerinin baya uzağına kaçtım çocuk hala beni kovalıyordu arkamdan da bana gel lan buraya korkak herif kaçma gel de bu küreği kafanda nasıl kırıyorum gör dedi sonra ben o an oradan uzaklaştım bir yere saklandım sonra patronumu aradım ona durumu anlattım ama patron bana inanmadı yok benim oğlum öyle bir insan değil benim oğlum büyüklerine karşı saygılıdır asla öyle şeyler yapmaz birde benim oğlum çok sabırlıdır öyle kolay kolay sinirlenmez senin yanlışın var dedi bana inanmadı. Sizce ne yapmalıyım?

Patronun oğlu beni kürekle kovaladı, patron da bana inanmadı sizce ne yapmalıyım?