geçenlerde buraya yazmıştım bir yerde çalışıyorum patronum (kız arkadaşımın annesi oluyor) beni oğluna istemişti. ben sevgilimden yeni ayrılmıştım bu gelen görücüye de kabul ettim yorumlarda bir tane kız bana eğer unuttuğunu düşünmediysen seni seven birinin kalbini kırma üzme gibi bir şey dedi. ben yaparım sandım ama kabul ettiğimden beri zaten 2 gün falan geçti çocuk bana çok sırnaşıyor sürekli sarılıyor sarılınca çükünün kalktığını hissediyorum ben değiyor çünkü bana ve bu beni çok rahatsız etti eski sevgilimle bir şeyler yaşamıştık ama o benim için çok ayrı başka birinden böyle bir yaklaşım görünce kendimi çok kötü hissettim. çocuk bana bu sabah dedi işte fazla bağlanma bana belki evlenemeyiz falan dedi ben zaten deli divane gibi aşık değilim bu çocuğa bağlanmam aksine bana çok fazla dokunduğu için çok rahatsız oluyorum. sabah bana bunu dedi ama birkaç saat sonra gene dokunmaya başladı ona, sabah ne demiştin sen dedim dayanamıyorum yükseltiyorsun beni diyor o yapmaya devam ediyor ben olmaz dedikçe daha çok yükseliyor sanki. arkadaşımın abisi diye de bir şey yapamıyorum ama işten çıkmayı düşünüyorum eski çalıştığım yerde eleman arıyorlarmış hem maaşı daha yüksek oranın ama nasıl çıkacağım bilmiyorum eski çalıştığım yere söyledim ben bugün yarın çıkarım kimseyi almayın diye ama daha buradakilere demedim çıkacağımı.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer