İşten ayrılmak istiyorum ama patronum küfürbaz öfkeli ve manyak?

Evet arkadaşlar patronumu düşününce aklıma sadece nefret kelimesi geliyor adamdan gerçekten nefret ediyorum. 6 aydır işteyim. Is yeri sanayide muhasebe diye başladığım iş temizlikcilik ve aşçılığa dönuyordu bi sekilde yemek yapma olayını bıraktım. Ama patronum geçen ay 15 yıllik personeli çıkmak istedi diye adama bağırıp çağırıp küfürler edip adama bende hakkın varsa haram zehir olsun diyen bir insan. adamla davalık oldu. Ki adam 1 senedir çıkmak istediğini söylüyormuş. Her neyse bu adam ben işe gireli 6 ay olmasina rağmen hâla benden önce çalışan kıza a.. q mal gerizakalı şunu yazmamış etmemiş a... k diye küfürler ediyor. Ki yazmamış diye bağırıp çağırıp artislendigi meselelerde eften püften buna mı takıldin lan diyilecek sebepler. Zaten kurumsal bi adam değil. Bana bile malzemeleri bilmedigim icin termikse termik yazanı seciyorum bu degil bu stok degil diye bağırıyor nerden bileyim hepsinde termik yazıyor. Ki stokları asla doğru değil. Örneğin elinde 100 tane olan malzeme zaten -20 gözüküyor ona rağmen bana ve hâla benden onceki kıza bağırıyor. Tek fark o kıza küfür ediyor bana edemiyor yanındayım diye. Neyse ben de 2 uni mezunuyum ama ülke sartlari belli markette calistim 3 sene yöneticiydim. Ve aşırı sinirli bi insanım ben bile adamı alıp yere vurmadan nasıl durduğuma şaşırıyorum aşırı sakin ve benden beklenmeyecek sakinlikte adamin her dediğini yapmaya çalışıyorum iş doğru olsun diye en azından ilk masa başı isim tecrübe gostereyim diye. Ama bende de artık kayış kopmak üzere adamın kendi cahillikleri yetmiyor bide aff edersiniz aşağılamak için söylemiyorum benden küçük egitimsiz cahil personelinin afra tafrasiyla uğraşıyorum. Velhasıl daha bir sürü şey var birikti birikti sessiz kaldığım. Bırakmak istiyorum ama adamın benim sinir katsayimi arttırıp bana öfke patlaması yaşattırıp arkamdan da bana sövmesini istemiyorum. Adam şu kafada hasta bile olamazsınız burdan gidemezsiniz bana diyo ki bebek gibi yetistirdiysem seni gidemezsin (ilk masa bası isim diye diyor) baska yerler bakamazsin bu serefsizliktir falan diyerek bana alttan alttan is miş bulma diyor halbuki zerre bisey ogretmedi ben programciları araya araya arastira araştıra ogrendim %85 ini şu an bildiklerimin. Herneyse daha neler neler var ama kelimeler yetmeyecek o sebeple ben bu adamdan küfür yemeden ya da adamla birbirimizi boğazlamadan isi nasil bırakırım. Okuyana teşekkürler.

Güncellemeler
1 yıl
Evet arkadaşlar patronumun son vukaatı şu oldu benim söylemediğim bir şeyi iddasına göre arkadaşa söylemişim nasıl söylermisim söyleyenin kafasını kopartırmıs cocugu aldim karşıma ben sana boyle bisey soylemedigim halde nedn benim söylediğimi idda ettin dedim. Cocuk diyorki istersen yüzlestir ben öyle bisey soylemedim bu adamı dövmemek ve sövmemek icin zor tutuyorum kendimi ne yapmamız gerek yüzleşin desem radarıma girme diye bağıracak biliyorum
İşten ayrılmak istiyorum ama patronum küfürbaz öfkeli ve manyak?