İş yerinde patronun oğlu benden hoşlanıyor herhalde, olur mu bu iş acaba?

Arkadaşlar ben inşaat -harfiyat üzerine çalışan ve temel inşaat maddelerinden 2 sinin üretildiği 2 fabrikanın bağlı olduğu şirketin merkez ofisinde muhasebe bölümünde çalışıyorum.3 kişi çalışıyoruz muhasebe bürosunda bide müdürümüz var.Ben 21 yaşındayım 2 yıllık muhasebe mezunuyum.Şirketin yön. kurulu başk.nın genç bir oğlu var.Bu çocuk duyduğuma göre inşaat müh. okuyormuş 2. sınıfmış.yani 20-21 yaşlarında olması lazım.Bu çocuk yönetim kurulunda falan değil şirketle lgisi yok ama üst katta yönetim katında kendi odası var bide sekreteri var (ne işe yarıyorsa artık kız kebap valla akşama kadar yatıyor.)Çocuk üni.de okuyor istediği zaman gelip odasında oturuyor şirketi dolaşıyor.Bide arkadaşları var 2 kız 3 erkek bunlar sürekli üni.den çıkınca hep beraber gelirler.Belli zengin züppe tipler hele hele kızlar havalarından uçacaklar yani.Odasını kafe gibi kullanıyor arkadaşlarıyla yani.Bizim müdürümüze benim hakkımd asorular sormuş evli mi bekar mı nişanlısı sevgilisi var mı diye.Müdürle aramızda iyi.Espirili bir adam.Bana 'kız hadi yırttın.'dedi.Niye dedim.Senin hakkında bunları sordu bide muhasebede çalışanların özgeçmişini istedi ama önemli olan sensin tabi onun için istedi dedi.Dosyayı bana verdi sen götür diye.Çıktım odasına sekreteri yerinde yoktu.Ben giriyim dedim.Girdim ama kızılardan biri bide etekle koltuğa uzanmış.Buda o koltuğun kol koyma yerine oturmuş kızın başını okşuyor.Diğerleri ayaklarını sehbalara uzatmış biri bunun masasının üstüne oturmuş.Beni görünce hemen kızın başını bıraktı.Başı ağrıyormuş arkadaşın dedi.Sonra kızardı biraz.Benle konuşurkken heycanlanıyor zaten nedense.Çıktım sekreteri gelmiş yerine beni görünce benden başkasının girmesine kızıyor kızmadımı sana dedi.Manzarayı sordum.Ben girdiğimdede öyleydi ama açıklama yapmadı istiflerini bile bozmadı devam ettiler dedi.Ama ben girince açıklama yaptı bana.Bu karakterli ve böyle bir çocuk gerçekten hoşlanır mı ? Sever mi ? Olur mu bu iş ?
İş yerinde patronun oğlu benden hoşlanıyor herhalde, olur mu bu iş acaba?