AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Seni mutlu eden şeyleri 'deneme yanılma' yöntemiyle bulabilirsin.
Kendini geliştir. Zihnini iyileştirmenin bir yolunu bul. Ruh kendini iyileştirir
Uapmak isteyip yapmadıgın başlamadıgın bi aktivite var mı
Hobi edin, sosyal ortamlara git kendine özel bir alanın olsun sonrası da gelişir zaten..
Kimseye cevap vermeye tenezzül bile etmemişsin.
İşin ne senin hatun
Birileri ile dertleşmek iyi gelebilir ya da bir diziye başlamak kedi sevmek yazılar yazmak
Bu durumu bende sık yaşıyorum ama evin önüne gelen sokak hayvanları ile bu durumu aşıyorum
En sevdiğin hobi yi ve aktiviteyi yaparak mutlu olabilirsin
Sporu dene. Kendine uygun keyif alacağın bir spor çok şeyi değiştirir...
Sabah erken kalk bir iyi kahvaltı yap yürüyüşe çık bi cafe de otur kahve iç gez sosyallesirsin
enerjisiz insanlar benim de enerjimi çekerrrrr🥹 mutlu olunacak çok şey vardır her zamannnn
Ne zamandan beri böylesin? Mutsuzluğunun sebebini belirleyip ne yapıp mutlu olacaksan onu bulmalısın ben ne yapıyorum ve ne yapmak istiyorum listesi yap deneyip yanılarak bulursun
Spor yap tabi vaktin varsa veya izin günlerinde yap spor salonunda arkadaş edinirsin
Neden işyerinden kimse yokmu?
Oturdugun semtten? İçine kapali birisin galiba.
Bunun sebebi kafa dengi arkadaş olmaması çünkü iş yeterince enerji çalıyor zatenb
Ben de aynı durumdayım seninle
Canının istediği bir şeyleri yaparak; alışveriş yemek, film müzik…
14 kişi çare bulamamış maalesef ki bende çare bulamayan 15. Yim galiba 😅
Kendine oyle dedıkce oyle olursun mutluyum iyiyim de benden değerli yok de benden 1 tane var çevrendeki insanlar negatiflıgı yasa bile sen hayata pozitif bak sen iyi olursan her sey iyi olur
Namaz kıl dua et sabret
Şu şartlar altında memlekette mutlu olmak lükstür bence 🤭
Kendiniz keşfetmelisiniz.
Nasıl
Farklı şeyler deneyerek. Dans, müzik, spor, vs size keyifli gelecek bir şey vardır muhakkak.
Evde spor yapsam düzelir miyim
Olabilir size ne uygundur bunu siz bulmalısınız belki yoga iyi gelebilir. Denemelisiniz.
Enerjiyi nasıl bulucam bilmiyorum sabah deniyim bari 8 de kalkıp
Denemelisiniz. Size uygunsa yapmak için gereken enrjiyi kendinizde bulursunuz zaten. Önemli olan ilk başlarda motivasyonu yitirmeden bir süre devam ederek uygun olup olmadığını anlamak.
Denicem teşekkürler
Rica ederim.
Üzülme, kelebegim üzülme sen herşeyin en iyisini hak ediyorsun kelebegim bunun için canını sıkmaya degmez.
kendi içinde mutlu değilsen o mutluluğu dışarıda araman yanlış
Haline şükrederek. bugunünde biteceğini ağız tadıyla bi su içmenin bile nimet olduğunu düşünerek. çünkü kanserim bilmem anlayabildimmi
müneccim olsam cevap veremem knk sen bileceksin onu
Öncelikle sağlık kuruluşuna başvurum vitamin değerlerine baktır sonra kendin için yapmaktan keyif aldığın şeyleri yaparak başlayabilirsin kendini düzeltemeye
Bunun benim bildiğim şekilde tek bir yolu var izin gününde hoşuna giden tarzda gece kulübüne git beğendiğin erkekle takıl bağlanmadan dua et seçtiğin erkek yatakta iyi olsun
Aklı sadece senin gibi bel altı olanlar için bu bence hedef ve kariyerine odaklanmalı
Bu benim çözümüm ve işe yarıyor
meditasyon yapabilirsin kendini mutlu eden seyleri de farkli hobiler deneyerek veya videolar izleyerek bulabilirsin mutlu olana kadar mutluymus gibi davran (fake it till you make it)
İtinayla mutlu ederiz, uçururuz. icabında 😈🤫
Kitaplar, müzik, filmler, spor, tiyatro vs. Yapacak şeyler bulunur, yeter ki modunu yükselt.
Hayat anlamlı gelmiyor. Evli olsaydın veya çocuğun olsaydı hayat daha anlamlı gelirdi.
Senin en azından işin var benim o da yok senden beterim
evlen cocuk yap kurtul
Adam gibi adam yok hepsi olmuş annesinin prensesi
hmmm demekki ariyorsun dimi kac yasindasin ki
Arıyorum demedim farkındaysan, arasam da seninle ilgilenmem
demekki aday vardir
En iyi arkadaş olup mutlu edebileceğim adım kadar eminim:)
O alanı kendin yaratacaksın bizde iş güç yorgun olduğumuz zamanlar oluyor
Buldun mu mutluluğu😃
mutluluğu Allah'ta arayabilirsin , sabah namazına kalkmayı dene ve sabah ezanını dinle o kadar huzurlu ki 😊
Kendine güzel vak bakım yap müzik dinle islama yaklaş namaz kil huzur bulacaksın emin il
En önemlisi kendini sev
Snein kimseye ihtiyacın yok
evlen knk evlenince mutlu olmayı umuyorsun huzur istiyorsun
Sen evlinip pişman oldun ama
çok zor bir konu ama minnettarlık önemli öyle ya da böyle hayatta azda olsa iyi şeyler vardır onar için minnettarlık duy daha fazlası için uğraş
Ben de öyleydim. İş arkadaşıma aşık oldum. Şimdi iyice kötü hale geldim. Eski enerjisiz günlerimi istiyorum
Kendi kendinde mutlu olmayı bilmelisin sonuçta izin günlerin vardır oyunları dışarı cikabilirsin şart değil bi arkadaşla illaha takılmak
Kendini sorgulamalisin sana bu hayatta en iyi şey ne geliyor mesela sevdiğin çocuğun sarılması vb güldürmesi sevmesi saçını oksamasi
Bende ayni senin gibiyim amacsız olduğumuz için böyle ama ben bı amaçta edinmiyorum ne için ne amaç uğruna cabalayacm ki diyorum
İlgi alanlarını bul, ya da biliyorsan ona göre hareket et, nelerden hoşlanıyorsan onu yap
Benim de arkadaşım yok, kötü insanlar çok olduğu için maalesef. Gel arkadaş olalım senle 😀
Namaz kıl. Ama gerçekten inanarak kıl , sonra otur ve hayatındaki değişimi izle. 📍tecrübeyle sabit
İşini tutkuyla yapmaya çalış 😂 hobiler bul kendine. Dans et yaa amaan hayat kısa 😂😂
Amaçsız ruh kaybolmaya mahkumdur amaç edinmelisin
Aileyle vakit geçirmek anın kıymetini bilmek kendini sevmek
Benimde arkadaşım yok😭resim falan yapmayı düşündünmü hiç?
Arkadaş edinmemenin bir sebebi var mı ve burcunu merak ettim
ayni durumdayiz gercekten arkadas cevre cok onemli insani tek olmakta uzer
Mutluluğu çok uzakta arama belki soruna cevap veren çocuktadirr
her seyi bosvermeyi ogrenmelisin hayata bir kez geliyorsun insanlari umursama
Hobin varsa gitar çalmak veya spor yapmak gibi onları yap kafa dağıtacak şeylere yönel
Senden daha mutsuz insanların olduğunu düşün ve keyfine bak dostumm hey meen
BARINAKLARA GİT gerçi o daha da üzer GENSHİN İMPACT OYNA DERT TASA SIFIR
İğrenç oyun
Kendine zaman ayır yeni şeyler dene ilgi alanlarını bul emin ol işe yarıycak
Yeni hobiler denemek, sabah erken kalkmak, hayvan sevmek ve sosyalleşmek her zaman iyi gelir :)
Kafanı dağıtabilicek aktiviteler edinmen senin için iyi olabilir yeni birşeyler öğrenmen
İnsan her an mutlu olabilir mutlu olmasını bilmek gerek
Dışarı çıkıp gezip tozarak, düşünerek kendini geliştirerek yeni şeyler deneyerek