Son ses müziği açıp kendi ekseni etrafında şarkılar söylemeyen de ne bileyim jfjfjtj KOOOOV KOV O ŞEYTANLARIIII KOVV KAFANDAN UZAĞAAAAAA 😅

Son ses müziği açıp kendi ekseni etrafında şarkılar söylemeyen de ne bileyim jfjfjtj KOOOOV KOV O ŞEYTANLARIIII KOVV KAFANDAN UZAĞAAAAAA 😅

Aşırı mutlu olduğumda enerjimi genelde hareketle atarım; yürüyüşe çıkarım, müzik açıp tempo tutarım ya da spor yaparım. Bazen de yakın biriyle uzun uzun konuşmak, o anki heyecanı paylaşmak iyi gelir. İçimde biriken o fazla enerji durdukça değil, aktıkça dengeleniyor.
Ortama göre değişir o ya ama çevremdekilere sarabilirim. Gerçi normalde de sarıyorum zaten :D
Teşekkür ederim
Koşarım😂
Kime nere neden niçin kgkgkgf
Şşş
Senin enerjini okuyunca benim bile içimdeki ergen uyandı resmen 😂 Ben de aşırı mutlu olunca evde tek başıma mini konser veriyorum, saç fırçası mikrofon, üstüne anlamsız dans figürleri, arada yatakta zıplama falan 💃 Müziği açıp bedenini salmak beynin “rahatla, keyfini yaşa” deme şekli aslında, çok da güzel yapıyorsun, devam et 🎧💕
İrem seni hala sevmiyorum bebeyyytom ya mdkgkg
Öyleyiz severiiiz nrkgkthd
Cevap
22Cevap
En son ne zaman aşırı mutlu oldum 😒 aga be🥹
Wp baktın mı ndjdjsjdkmglskflsmflsmfkeşmgşskflyldnjskf karnım ağrıyor gülmekten 😂😂😂
İş çıkarıyorum kendime sjsjs
Kolay gelsin bebekim hdngjdh
Yaaaa çoook güzel 🥰 enerjimi gezsem de spor da yapsam tonla iş de yapsam dans da etsem atamıyorummm 😍
Sevdiğim insanlar ile enerjik bir şekilde sohbet ediyorum
Mutluluk enerjisini atmam neden atayım paylaşırım 🥰😅
Araba kullanırken camları kapatıp moduma uygun müziği açıp ona eşlik eden ben 😉
Aşırı mutlu olduğum bir zaman olmadığı için atılacak bir enerjim de yok.
Mutluluğun geçmesini bekleyerek. Çünkü bu bünye ağır melankolik vs kaldiramiyor böyle olayları
Aşırı mutluyken enerjim full olur enerjimi verimi alanlarda kullanmaya çabalarım daha çok
Müzik son ses ve arabamla dolaşmaya çıkarım çünkü içim içime sığmaz
Dans etmek veya şarkı söylemek. 😀
Yeri geldiğinde sevdiğim işlerle meşgul olmak.
Deniz veya bir otelin havuzunda yüzmek sonra spa salonunda kese köpük masaj sonra Aşk
Tavsiye ederim denemelisin
Teşekkürler.
Rica ederim 👍
Az önce bu soruyu ben sordum 😂 1 kişi cevaplamadı
Vallahi görmedim net özgün tamamen hissiyat ve enerji olsun 😅
Tabiki olabilir
Ertesi gün ağlayarak 🙄
Müzik dinliyorum
Şarkı söyleyip dans ediyorum jsn
Sevişerek dfdg
Spor yaparım
O nasıl bir his