Tıp öğrencisiyim, bildiğiniz üzere tıp yoğun bir bölüm. Belki de biraz ego da olabilir bilmiyorum artık. Gururlu birisiyim ve ayrıca kız peşinde koşmayı sevmiyorum. Bir kıza açılınca sanki peşinden koşmuş gibi hissediyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor strese sokuyor. Bu sebeple kızlardan net adımlar bekliyorum, net adımlar atarlarsa o zaman ben de ilgilenmeye başlarım ama kızın benim üstüme daha çok düşmesini istiyorum. Gelmese de olur yalnızlığa bile razıyım kafasindayım. Bu davranışım yanlış mı?
Kızlardan adım bekliyorum çünkü reddedilmeye tahammül edemiyorum, kızlardan adım beklemek yanlış mı?
Kızlardan adım bekliyorum çünkü reddedilmeye tahammül edemiyorum, kızlardan adım beklemek yanlış mı?
Kendini zorlamanın anlamı yok bu şekilde hissediyorsan kızdan adım beklemen doğru olandır
Yanlış, ne olursa olsun erkek ilk net adımı atmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendini zorlamanın anlamı yok bu şekilde hissediyorsan kızdan adım beklemen doğru olandır
Yanlış tabi erkeklik görevin var zahmet olucak
Biz "kadınlık görevi" diyince hoşunuza gitmiyor ama. Şimdi de bu da "erkeklik görevi" mi oldu
O zaman yalnız kal no problem
Peşimde gibi görünen kızlar var ama ilk adımı atmıyorum. Atmicam da Yalnız kalırsam da problem değil. Ama elbet bir gün yürekli bir kız çıkar yine karşıma cesur olur senden hoşlanıyorum seni seviyorum der bana. Çünkü ilk defa olmayacak bu, geçmişte olmuştu 😉
Peki gelip o kişi sana şöyle dese bana karşı bir hissin var mı?
Bunu söylerse devamını getiririm zaten. Ayarlarım o kızı. Bu bile hatırı sayılır bir adım diyebiliriz 😅😄
Ee ben bunu dedim cocuk egolanip havalandı djejke şimdide peşimde dolanıyor
Yani herkes senin gibi devamını getirmiyor sjdejdk biz ne yapalim
Gizliden çıkarsan anlatayım😂
İşte işin cesareti de orada zaten. Eğer garanti her erkek size karşılık verirse ne anlamı kalır ki bu tartışmamızın konuştuğumuz konunun?
İstek atıyorum şimdi sana. Mesaj dan devam ederiz ama nadiren müsait oluyorum haberin olsun
Benim ki karşılık bulmamak değildi sjskks anlatabilir miyim
Tamamdır
Doğru biriysen adım atarlwr