Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı sanalda oluyor ilişki ama reele gelince ipler kopuyor ne yapmalıyım arkadaşlar yaş 25 bu arada
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden ki rahat bırak kendini oda senin gibi bi insan sonuçta
Reelde rahat olunamıyor acaba karşımdaki bundan hoşlanmazmı ya da ne tepki verir sorusu var aklımda hep
Kendin ol ne düşünürse düşünsün biri gider diğeri gelir
Bende başta öyle dedim daha biri gelmedi😂
İstersen gelmez istemediğin bi anda çıkıp geliyolar
2-3 sene oldu gelmeyeli istemsizce umut tükeniyor
O zaman tip olarak kendine biraz önem ver eskisi gibi iç güzelliğe bakılmıyor dış güzellik önemli
Oda varda ama o kadar kötü değilim hatta boy kilo tip var ne çirkin erkek gördüm her ay baika sevgili ile takılıyorlar
Kendini başkalarıyla kıyaslama kıyaslarsan oldugun yerde kalırsın geliştir bunlar sana dost tavsiyesi olarak düşün
Anladım teşekkür ederim
İlk buluşmada utangaçlık oluyor sonra zamanla alışıyorsun hiç sevgilin olmadığı için normal neysen o olmalısın
Evet baya oluyor ilkinde yani şimdiye kadar sevgilinin olmaması bazen kendimde arıyorum sorunu ama bulamıyorum
Kendi yatağıyla ilişkiye giren adamlar olduğu sürece şans gülmeyecek
Benimde bir tane sevgilim oldu 24 yaşındayım ve yeni oldu sonra ayrıldım ilk başlarda utangaçlık bende vardı zamanla aşarsın bence sende sorun yok bende üniversitede okuyorum ama doğru düzgün erkek yok
Millet ne kadar abaza lan adamlar Allah'ta n eşek falan bulamıyorlar ha
Siz kızların biraz daha utangaç olması normal ama erkek her zaman ilk adımı atması gereken kişi olduğunda üretken olmalı oda bende sıkıntı ya da şimdiye kadar tanıştığım kızlar farklıydı bilemedim yani
Kız dedğin nedir lo kendini sevgilim olmalı diye şartlandırırsan işin içinden çıkamazsın uğraşma boş ver kefıne bak evlenmeden de yaşar insan
Bide şartlandırdığım için ama uzun süre olmayımca şartlanıyorsun
Sen ne kadar utangaç olursan ol nasibin bir gün karşına çıkar olduğun gibi davran kızların yanında
Sanalda yüzsüzlük bile yapıyorum bazen ama gerçekte işte artık oluruna bırakmak lazım galiba
Bencede zamana bırak
2-3 senedir zamana bıraktım ama sencede çok zamana bırakmış olmadımmı
Evet çok zamana bırakmışsın çevrende yok mu böyle anlayışlı bir kız
Varda ne bilim aslında kanka kız arkadaşımda var ama bu konuları hiç açmadım onlara
Bu arada sen niye ayrıldın çabucak sevgilinden
İstediğim gibi biri değildi
Desene sende benim gibi doğru birini bulamadın
Aynen davranışlarını beğenmedim
Ben bundan sonra doğru kişiyi bulabileceğime pek inanamıyorum ama bakalım
İnşallah bulursun hayırlısı olsun belkide bir zamanı vardır ondan olmuyordur ben öyle düşünüyorum nasipse olur
İnş bakalım artık
Siz hala sevgili olmadınız mı zırt pırt bildirim geliyor dedim kesin bunlar işi pişirdi
Knk fenasın😂😂
Bencede fena 🙂
😂😂
Hadi hadi ikinizinde sevgilisi yok zaten tanışın manışın falan hayat kısa
Seninde benim biraz da olsa karşı cins çekingenliği var
Benim mi karşı cins çekingenliğim var
Yok senin değil @ünilikız0 için dedim
Evet bende var biraz ama ben aştım gibi
O ilişkinin sayesindenmi aştın
Ondan önce biriyle buluştum yavaş yavaş utangaçligım geçmeye başladı biraz var utangaçlık
Anladım bu arada uygulamayı yeni indirdiğim için herhalde özelden yazacaktım ama sistem izin vermedi😂😂
Sen gizlisin ben yazayım diyecektim
Gizliden çıkaramadım uygulamada acemi olmak çok zor😂
Anladım neyse yapacak bir şey yok kendine iyi bak
Telegramdan yazmak istersen @Vedatt0
İlk buluşmada kız beni öptü bana bıraksa bi kelime edemeyecektim sonradan açılıyorsun zamanla olur
Knk şanslıymışsın valla benim kariımdaki 10 dk konuşmasam bişey yapmayacak kişiler hep
Bi kere yüzüme gülmüştü hayat ondan sonra ben yapmaya başladım
Kızlara karşı utangaç olma en son yapacağın şey o olsun sağ atılımcı daha girişken ol yani şerefsiz ol
Sözünü esirgeme ne demek istiyorsan onu de
Kızdan adım beklersen ne olur bilıyon mu Bülent Ersoy’un Hanile kalıp doğum yapmasına benzer
Şerefsiz erkekleri beğeniyoröar zaten bu kızlarda
Pısırık kalma ki oda bişeyler yapsın
Knk sağol önerilerin için eğer reelde görüşecek birini bulursam ya atar ya batar gibi dalacam artık
Eyw kanka
çekinme yaaa
Elimde değil işte
Bence konuş n'olacak sanki
Elindekini kaçıracak korkusu onu engelliyor işte
Çok denemem lazım deneye deneye alışırsın
Galiba dediğin gibi çözümü sağol
Yani utanman çok normal karşı cinsle konuşuyorsun sonuçta.. onlar bide millete çok dikkat ediyorlar ayrıntıyı kaçırmamaya çalışıyorlar
Her zaman daha iyisini isterler
Neredeyse hata yapma payı bırakmıyorlar... sende bol bol onların karşısında hata yap saçmala falan
Dediğin gibi o kadar dikkat ediyorlarki sanki evlenme programındayız
boş ver uğraşma sevgilin olmasada olur
Yanlızlık çuk kütü anlayabiliyormusun😂
reelde dene şansını
Reelde ilk adım oluyorda gerisi olmuyor ya da çok konuşkan biri olmadığımdan da olabiliyor off çözemedim
burcun ne
Oğlak
oğlaklar için zor evet ama imkansız değil 😀😀 biraz kendini zorlarsan olur
Ben burclara inanmıyorum desene yine karşıma çıktı😂
inanmalısın😀😀 oğlaklar biraz soğuk mesafeli tuhaf duruyor dışarıdan 😄yaklasmak zordur o yüzden sen yaklaşmalissinnn
Normalde ortamda çok şen şakrar şakacı konuşkan biriyim ama karşı cinsle tek kalımca kilit kapanıyor
anladım hayırlısı olsun ilerde olur belki daha vakti gelmemiştir 😀
Mezara girincemi olacak 😂😂 aslında lisedeyken baya kızlar beni beğeniyordu takmıyordum canım gibi şimdide ben konuşorum takan yok herhalde doğru zaman ve mekanı değerlendiremedik
sen sevgili derken hayatımda biri olsun diye mi istiyosun yoksa evlenmek için mi 😀
Hayatımda biri olsun diye
oho arama boşuna o zaman 😂😂 yapmaman daha hayırlı sevgililik iyi değil dinimizde
Ya zaten ilk başlarda öyle düşündüğüm için yapmadım beni beğenen çok olmasına rağmen ama bir yerden sonra dini de düşünemiyorsun
düşünmen gerek ama bile bile yanlış yapınca sonradan vicdan azabı çok fazla oluyo
Öyle ama bir yerden sonra kendine hakim olamayışın ve yalnızlığın verdiği bıkkınlık işte
ne konuda hakim olamiyon
Karşı cinse yakın olmak konusunda
evlenmek gerek 😀😀
Bu devirde o baya zor😂
maddi açıdan mi 😀
O değilde evlenmek için çok erken
niye erken be yaşın gelmiş 25 az mı 😂😂
Bi 29 a kadar yolu var bence sen evlimisin
yok değilim haklısın ama evlilik yaşı da gelmiş yavaştan onu demek istedim
Bence daha var senin yaş kaç
27 oluyorum haftasonu 😂
Senin kaç tane sevgilin oldu
bir tane
Sende benim gibisin diyebiliriz o zaman😂
sanalda çok var isteyen ama insan karar veremiyor hangisinin doğru insan olduğuna 😂😂bide ben sanaldan olsun istemiyorum ama reelde de senin gibi çekingenim pek sosyal değilim iş hayatım da yok 😀😀 sanalda da harika kişiler var ama hangisi daha iyi bilemiyorsun sndgssndhsnsn
İkimiz aynıyız ama ben sanalda bıktım bitirdim sildim hepsini şimdi elde var sıfır😂😂
en iyisi 😂👌
Bunun neresi iyi canım😂
kafa rahat
Kaç senedir kafa rahattıda ne oldu😂
yorulmadık 😀😀
Ben yorgunluktan terden ölmek istiyom😂😂
anladım 🤣🤣bol şanslar
Sağol