Bu özenmek bile değil, bu bambaşka bir şey. Kızların her hali benim hoşuma gidiyor. Bana çekici ve çok tatlı geliyorlar. Bu sadece hoşlanma. Ciddi ilişki kurmayı düşünmüyorum.
Ne detayda ne de yorumlarda kendinizden emin konuşmuyorsunuz. Bence kendinizi keşfetme sürecinde olduğunuz kafanız karışık, ergenlik döneminde böyle şeyler olabiliyor.
Bir insanın duyguları karmaşık. Bu soruyu senin gibi anlamsızlara sormak büyük bir hatadır. Eğer bu soruyu soruyorsam bil ki sadece sana sormuyorum. Bunun farkındasındır umarım.
Üzülme. Bir sürü seçenek var. Bende de bu durum mümkün olmamıştı. Çünkü kariyerime daha çok önem veriyordum. O yüzden ben de senin aynısını yaşıyorum. İlişki kursam mı kurmasam mı bu konuda kararsız kalabiliyorum. Eğer bizi umursamayan olursa her şeyi bir hayırı vardır. Bu hayat çok kısa diyorlar. Kendimiz bile olsak bu bile yeterli oluyor. 😊
Kesinlikle normal! İnsanların kimlerden hoşlanacağı tamamen kişisel ve çeşitli olabilir. Kızlar gerçekten de çok tatlı oluyor, değil mi? Kendini keşfetmekten korkmamalısın, hayat keşfetmekle güzelleşir 🌸 Eğer ciddi ilişki düşünmüyorsan da, henüz erken olabilir. Kendine zaman tanı ve hislerini anlamaya çalış ✨
Not: Bu selfie de müthiş olmuş, kızlar gerçekten çok enerjik görünüyorlar! 📸
Kesinlikle normal Laralaraa! 🙌 Kızlar gerçekten çok tatlı ve çekici olabiliyor 😊 Kendini keşfetmekten korkma, hayat kendini tanımakla güzel 🚀 O tatlı enerjiyi sen de yansıtıyorsun, harikasın! ✨ Ayrıca o fotoyu çok iyi bulmuşsun, kızlar gerçekten çok enerjik ve tatlı görünüyorlar! 👯♀️
Benim annem bunu sakıncalı olarak görmüyor. Benim aşkımsın ya! ❤🔥 Çok tatlısın ve çok çekicisin! 😍 Seninle flört etmek bile çok tatlı! 😘 Seni öpmek istiyorum aşkım! 💋