Dürüst olcam. Güzelim, sohbetim sarıyor diye ortamda erkeklerin ilgisi bende oluyor. Bunlar da kıskanıyor hep alttan alta laf sokuyor bana, ben de mesafe koyuyorum hep
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Onların yerinde sende olsan sende kıskanır bozardın, kadın erkek için yaşar, erkeklerin kendisine ilgi göstermesini ister.
mesela ben hicbir sey yapmiyorum ama kizin hoşlandığı cocuk benden hoslaniyo. kuduruyor var ya düşman oluyo bana
etrafta kiz arkadasim kalmadi. erkeklerle takila takila testosteronum yükseldi bsbhdhx
saka yaptım bu arada erkek ortaminda daha kiz gibi hissediyorum asıl. böyle sacma kıskanclıklari da yok
yok be mesafemi koruyorum
Her zaman bu böyledir güzel kadınlar sohbeti hoş olan kadınlar hiçbir zaman sevilmez özellikle hem cinsleri tarafından
mesela ben hicbir sey yapmiyorum ama kizin hoşlandığı cocuk benden hoslaniyo. kuduruyor var ya düşman oluyo bana
İşte burada anlamadıkları şu kafasının almadığı nokta şu Sen burada özellikle ekstra bir şey yapmıyorsun ki o senden hoşlanıyorsa burada senin ne suçun var. canımsın sana düşmanlık yapacağına git hoşlandığın çocuğa bir şekilde açıl ya da onu etkilemeye çalış
gercekten ya. bir de hala yanıma geliyolar ama saka altinda laf sokuyorlar sinir oluyorum. bi erkek için tartışmak da istemiyorum. arami acıcam yine
Ne güzel işte Sen bu şekilde düşünürken onlar bir erkek için sana alttan alttan laf sokmaya çalışıyorlar küçücük beyinleriyle. Sanki sen de bunu anlamayacak kadar zeki değilsin
evet. erkekten de arkadas olsa iyi olurdu. o da olmuyor 😄
Çünkü erkeklerle de arkadaş olduğun zaman ve güzel olduğun zaman konuyu hemen farklı yerlere getiriyorlar değil mi yüzlerini iki gün sen tamam bitti artık sana hemen yılışıyorlar 🙂
ben de hoslanıyorum çoğunlukla veya arzuluyorum. olmuyor ya pek o yüzden sıkıntılı benim icin arkadaşlık
Yani hem karşı gezi için hem de senin için zor oluyor anladım. Bazen karşı taraftan ilgi görmek insanı farklı beklentilere sokabiliyor değil mi
evet ama erkeklerin arkadasligini kizlara kesinlikle tercih ederim. kiskanclik yok gosteris yok, basit dobra açıklamalar
açık*
Gerçekten böyle oluyor bazen karşı cinsin arkadaşlığı daha iyi oldu dediğin gibi kıskançlık yok hasretlik yok. İnan bu bazen erkekler için de böyle oluyor
evet sen belki cinsiyetin dolayisiyla ilgi duyabilirsin ama kiz ortami bombos ya. sürekli ex muhabbeti yok çantam nasıl ayakkabım nasıl gtum nasil daraliyorum. erkeklerle gülmekten cenem agriyo
bir de ortamda kiz ben olunca ister istemez odak bende oluyo yani kabul edelim 😄 güldürmeye calisiyolar ekstra komik oluyor
😂😂 sesli güldüm ya şu cümlelerine. Evet bu sözlerinde haklılık payı var hem de bayağı bir var muhabbetleri hep aynı ama erkeklerinki biraz daha farklı oluyor. Bir de ekstra ilgi sende olunca bu daha da çok hoşuna gidiyor anladığım kadarıyla. Peki erkek ortamındayken senin için hiç birbirleriyle laf sokma olayları oluyor mu?
oluyo evet hafif hafif bi ustunluk kurma cabasi
Çünkü erkekler arasında o da olur Bir de sen birisine daha fazla ilgi gösterdiğin zaman bu sefer diğerleri o kişiye yüklenir
evet dediğin gibi
Peki merak ettim Gerçekten dostum kardeşim arkadaşım diyebileceğin hem cinsin hiç yok mu?
yok maalesef. artık kadin dusmani olduk ya bu ne hahshddj
😂 Eğer yoksa hiç düşman olman normal O zaman bu şekilde devam. Ben de mesela okuldayken genelde kadın hocalarla çok daha fazla zaman geçiriyorum İnan muhabbetleri daha iyi. Tabii birkaç tanesini diğerleri senin dediğin gibi çanta muhabbeti alışveriş muhabbeti
kadın hocalarla da hic anlasamazdım bende var sıkıntı herhalde fjjfjf.
ya yapsın muhabbet ama tek muhabbetleri bu yani başka bişi yok. mizah da yok yani ayıp olmasın diye eheheh yapıyon. erkekler saka konusunda cok iuo 😀
😂 sen bu konuda haklısın çünkü bayağı bir çekmişsin. Yok ya bizde var birkaç tane kardeş gibi gördüğüm hocaların var inan onlarla muhabbetimiz çok iyi esprileri de çok iyi. Ama diğerlerinin pek değil. Mesela öğrencilerimle de muhabbet ediyorum şakalaşıyoruz bu onlarla da çok eğleniyorum
ya sen erkeksin senle anlasirlar ki. bunlarin kiskancliklari kendi hemcinsleriyle yarisiyolar cogu yani
Bak şimdi sen konuşunca doğru söylüyorsun okulumuzda erkek hocalar daha çok kimse kimseye karışmaz bayan hocaların sayısı az olmasına rağmen üçerli gruplar bile var
Hele bir grup var ki hiç sorma çok sevimsizler hiç kimse sevmiyor o üçlüyü
evet ıste. bak durust olcam ben olsam ben de ortamda benden daha güzel daha cekici ne bileyim her yonden daha basarili bı hemcinsim olsa ben arka planda kalsam kıskanırım yani
kadınlarda işte gruplaşma da var böyle milleti cekistiriyolar 😀 erkekler ya tek ya cok baya toplu takiliolar
her turlu fitne fesat kadinlardsn çıkıyor yani ben ortamin icindeyim neler konusuluyo bilsen. sosyal bi insanim erkek ortaminda yok bunlar
Hiç İnan erkeklerde O durum yok kim kimden yakışıklı kim daha karizma kim daha dikkat çekiyor umurlarında bile değil 😂
Yok yok erkek ortamında gerçekten bunlar yok. Bizim muhabbetimizin yarısı gülmekle geçiyor espriyle geçiyor ama diğerlerinde bu yok. Mesela bazen öğretmenler odasında çok fazla bayan hoca olduğu zaman erkek öğretmenler durakta takılıyor
bu arada sunu yeni fark ettim yani erkek ortamında birbirlerine kufretseler bile o kadar sorun olmuyor ama simdi ben bi kiz arkadasim konusirken en ufak soguk yapsam terslesem hemen alınır trip atar
erkekler alınsa bile orada soyler yani belli eder. kizlar icine atiyo kin tutuyo baska zaman hatırlatıyor geçmişten çıkarıyor yani
Yok yok bizde yok öyle küfürler hani mesela okulda da çok samimi olduğum arkadaşlarım vardır böyle kafa dengi onunla muhabbetlerimizi bir görsen var ya inan çok eğlenceli. Teneffüste mezara 3-4 kişilik bizim de bir grubumuz var inanılmaz ilerliyor muhabbet kimse kimseye Ne trip atar ne bozulur ne kızar
evet haklısın
Yok yok bizde alınma olayı yok genelde bir alındığı zaman diğerine bir şekilde sallıyor 😂
evet ıste ya. rahatsın böyle yanında kendin olabildigin kisidir yani. kizlarda bi sey demeden once iki defa dusunuyom farkli anlamlar cikarmasinlar diye 😀
Sen bayağı çözmüşsün olayı ve gerçekten bizden biri gibi olmuşsun. Hani şimdi şunu düşünüyorum benim o 3-4 kişilik dediğim ortama sen rahatlıkla girerdin emin ol 🙂🙂
evet. sasirirsin belki bu arada ama 19 yasindayim 😀
🙂 19 yaşında bu kadar farkındalık gerçekten çok iyiymiş. Yok yok kaç yaşında olursan ol sen bizim ortama bayağı uyum sağlarsın 😂
hahahh genel olarak uyumlu biriyim zaten
Evet anlattığın kadarıyla bu çok belli dedim ya önemli olan farkındalık ve sen bayağı bir farkındalık yaşamışsın. Gözlem yeteneğinin de çok iyi olduğunu düşünüyorum
evet severim gözlemlemeyi. cok insanla da tanıştım biraz etkisi oldu
Çok insanla tanışıp çok gözlem yapmak hayat deneyim olarak bize çok güzel bir şekilde geri dönebiliyor
Bu yönden çok şanslısın bence. En güzeli de espriden anlayabilmek kendine iyi gelen ortamları seçebilmek
evet dogru diyosun tesekkur ederim
Rica ederim ben teşekkür ederim benim için çok güzel ve eğlenceli bir sohbetti
benim icin de 🙂 bazen sitede denk geliyo böyle kaliteli insanlar hahahha
Evet gerçekten öyle böyle kaliteli insanlarla denk geldiğim zaman ben de çok mutlu oluyorum ve kendimi şanslı hissediyorum 🙂
🙂🙂 iyi geceler
İyi geceler 🙂🙂
normal yani sevmek kadar sevmemek hatta nefret etmek de normaldir, insanların çeşitli sebepleri olabilir.
Kadının en büyük düşmanı kadındır. Bende pek sevdiğimi iddia edemem
Genel de böyle bi çekişme oluyor
Çok mu çekicisin
onlarla takılman bile senin adına hatadır.
Ne garip ortamlariniz var 😏🥴
boş ver hayatına güzel birini al bak keyfine.
iste hep kiz arkdslarimdan kazik yiyorum daha simdi bugun yasadım üzülüyorum
Ayıp lan bende erkeklerden yediğim için takılmıyorum.
kıskanç snn
Olabilir
Kendi gibi kız bul sende
Sevip napıcan zaten strafor iş görmez
En sevdiğim
Seni çekemeyen saksofonnn ceksijnnn
Normal değil
Normal merak
ne meraki
Sed olabilir herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu his normal, özellikle de sürekli laf sokan kızlarla karşılaştıysan 😕 Ama şunu ayırman önemli: Tüm kızları sevmiyorsun değil, toksik davrananları sevmiyorsun. Erkeklerin ilgisi olmasa da seni sevecek kadınlar mutlaka var. Hemcinslerle sağlıklı bağ kurmak seni güçsüz değil, tam tersine daha güçlü yapar 💫