Kaç gecedir aynısını yaşıyorum. Kaç saat denesemde uykum gelmiyor anca yatağımda dönüp duruyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dizi izleyin uykunuz gelir
Abla dizi izleyebilirsin oyun oynayabilirsin yanlış anlama mastürbasyon yapabilirsin yorgunluk verir vucuduna ya da burada takılırsın sıkılıncada tiktoğa girer kaydırırsın
İyi niyetin için teşekkür ederim o bi noktayı görmezden geliyorum.
Abla vallaha bende teşekkür ederimde o nokta aslında yalan değil avrupada bunlar bu kadar tepki görmüyor ama boş ver orasını yazmamışım say burada takılıp tiktokta kaydırmak en iyisi netflixin varsa yoksada siteden bulursun the walking death izlemediysen muhakkak izle 11 sezon ve sarıyor zamanını geçirirsin rahat rahat
Tamamdır diziyi eklerim o zaman izlerim sağol :) ayrıca ben Avrupa’da doğdum büyüdüm ve yaşıyorum öyle düşünme bi kısım açık o konuda hala kapalı olan bi tarafı da var biz en fazla 7-8 sınıfta cinsel eğitim alıyoruz ve sonrası yok
Abla avrupalıysan 1.92 esmerim bana birini bulurmusun vatandaşlık alınca yolları ayırırız Ğwgdskrkakklskrksk
Evet Avrupalıyım hahahahahahahaah oldu başka isteğin daha var mı
Abla bu isteğimi yapsan yeter güzelse yolları ayırmasamda olur Şu an 18 de 1.92yim ve vucudum iyi ileride dahada iyi olurum ben vatandaşlık almış olurum senin arkadaşında mükemmel bir eş adayı Ğwgdsoroskfls
Hahahahahahahah baya isteklisin maşallah benim maalesef senin yaşında bi arkadaşım yok hepsi büyük
Ya abla arkadaşın olmasın kızıda olur diyeceğimde ben 18 im kız benden küçük olunca evlenemeyiz ne yapabilirim vatandaşlık için hani evli değilsen işçin olayım vatandaşlık aldıktan sonra çalıştırmazsın beni kendi yoluma bakarım Ğwgdakjrkskrosoe
Ben kaç yaşındayım ki kızı sana yakın yaşta olsun anca olsa olsa 2-3 yaşındalar hahahahah benim işyerim yok bende işçiyim maalesef
Ya abla ev içi işçin olurum işte boyum uzun perdeni takarım yerleri silerim yaparız bişeyler istemiyorsanda sen beni götür bende çalışayım aldığım maaştan sanada veririm bence güzel anlaşma Ğwgxkdjfkdkros
Hahahahahahahahahah iyi fikirde ben ailemle yaşıyorum. Sen üniversiteye bi gir değişim yap daha iyi olur
Hemi bak o kadar kolay vatandaş olunmuyor dilini bilmen lazım
Türkiyede polislik hedefine devam o zaman 1.92 işçiyi kaçırdın abla Ğwgdskdkskrsdls
Hahahaha tüh gitti evet mis gibi hedefin varmış zaten. ya da basketçide olabilirsin. Ben küçüklüğümden beri vatandaşım mesela anadilim zaten ama sana zor olur 3 sene evli kalman gerekiyor bildiğim
Abla basket oynuyordum ama İzmir'de oturduğum yerin takımı 5 para etmez bıraktım eğer polis olamazsam gittiğim üniversitede takımına gireceğim gerisi nasip
Bak ne güzel sporu devam etsen yurt dışı geliyor zaten otomatikman boyunda müsait. Mesela ben anaokuldan ortaokula kadar oynadım boyumu duysan gülersin ama iyiyimdir
Abla gece gece güldürdün ya ortaokuldaki basket normal baskete benzemez boyunda sanırım 1.65 falan Ğwgdaldkskrkakkdsk
Hahahahah daha kısayım maalesef 1.57 öyle deme turnuvalara katıldım lisedede oynadım
Oha abla aramızda 35 cm var hahahahaa abla bide sen nerede yaşıyorsun çok merak ettim
Hahahahahahaha sakın bana cüce deme bozuşuruz. Pişmanım devam etseydim ortaokulda en azından 1.68 e kadar uzama şansım vardı. Ben doğma büyüme Almanyadayım
Abla o iş biraz hikaye ya genetiğinde olmadıktan sonra istediğin kadar oyna yine uzayamazdın ama zaten kızlarda manken gibi olanlar dışında boyu küçük olanlar daha güzel oluyor sende tek sıkıntı sen küçük değil fazla küçüksün 3 cm daha atsaydın en azından 1.60 olurdun ah be abla hahahah
Hahahahahahahah çok sağol ya çok mutlu oldum gece gece. Yok ama ben işte küçükken çok küçüktüm annem doktora götürüp kemiğimi ölçtürdü ordan kalma o 1.68.. benim en yakın arkadaşım 1.75 bide onu düşün
Boy verebilme olsa benim 1.92nin 3 cmini verirdim abla sana ben 1.89da devam edebilirim bide ben seni takip edeyim heralde mesajlaşma ben level atlayınca açılacak sorun olursa falan cevaplarım arada sohbette ederiz istersen çok memnun oldum
Düşüncen için sağol ama maalesef tıp o kadar gelişmedi hahahahah aynen bende de öyle daha ilk leveldayım. Tamamdır bende memnun oldum ben de aynı
İllaki düşündüğün taktığın bir şey vardır benim de öyle zamanlarım oldu
Zaten ondan oluyor kafam bi boşalmıyor
Ne düşünüyosun ki
Her şey yani ben de biraz overthinking var
Asıl sonra uykun gelir. Hemen hemen aynı yastayiz ondan biliyom.
Tam anlayamadım
Bileklerini içe dogru bük kan akışını yavaşlat dene belki uyursun
İlk defa bu yöntemi duydum denerim sağol
Ne demek fazla bukme karincalanir ha
Melotonin kullanıyorum.
Bu sitede takılacan.
Huzurlu bir yağmur sesi aç uyumayı dene
Doğru iyi gelebilir çok sağol
film izle
Çok izledim artık hiç odaklanamıyorum bağlamıyor beni
Senin yerinde olsam çıkar arardım 😂😂😂
Sohbet
Aynen bende oyleyim
İşte zor oluyor bide erken kalkıyorum yinede
Bende 8de uyaniyorum 5de yatip
O zaman ben fazla şikayetçi olmayayım o kadar da değil ben de
Sen kacta yatiyorsun peki
Hiç düzenli değil bazen 2 veya 3 ya da 4
Peki dusundugun bise mi var ya da kafan mi rahat degil canim
Biraz overthinking var ben de ve şimdi biraz baya stres altındayım muhtemelen ondandır
Neden sitres yapiyorsun ki sohbet et rahatla gul rahatla guzel bir uyku uyu iyi ruyalar gor
Şu an hayatım biraz stresli öyle kafaya takılmayacak bi durum değil
Anlatmak isters3n eger dinlerim ben kabul edersen
Yani genel olarak 8 aydır iş arıyorum 8 senede tecrübem var onun stresindeyim evde kalmaktan bıktım usandım
Yas kac peki canim
Ben daha yeni 29 oldum
Maasaallah allah uzun omur versin sana canim
Amin cümlemize inşallah peki sen
27 bende kabul edersen eger dm konussak olur mu
Olabilir ama galiba ben yazamıyorum daha birinci seviye olduğum için
Bende yazamiyorum xpuan yetmiyor ya
Aynen aynı durumdayız
İnsta varsa kabul edersen ordan yazalim
Onu burada paylaşamam kusuruma bakma
Peki ben yazim sana Instagram olur mu peki ne dersin
Yine adımı paylaşmak zorunda kalmıyormuyum? Aynı şey değil mi
Olmuyorsun ben yazacam instagram ismimi sana
Bilemiyorum pek paylaşmak istemiyorum
Peki kbkma ozman canim fazla rahatsiz etmeyim ben seni olur mu
Yok estağfurullah rahatsız olmuyorum lakin o konuda hassasım
Tamam seni zor duruma sokmak istemem sıkma o guzel canini sen
Anlayışın için çok teşekkür ederim ben de
Ricaederim ne demek guzel kalpli arkadasim
O senin görüşün teşekkür ederim sende öylesin
Asil ben tskederim sohbetin icin arkadasim benim xper tamamlanirsa burdan yazariz artik ozaman degil mi
Olur bana uyar
Anlastik ozaman guzel kalpli arkadasim
Aynen anlaşmış olduk
burada hergun aktifmisin peki canim
Daha bugün girdim günlük yoğunluğuma göre şekillenir
Anladim olsun ben yzarim puan gelince sende yazarsan mutlu olurum yazmazsanda canin sagolsun arkadasim benim
Tamam o zaman sende sağol
Kendine iyi bak hic birsey icin guzel canini sıkma uzulme takma kafana guzel kalpli arkadasim fazla rahatsiz etmeyim seni iyi geceler sana ozaman 😎🌹🌹🌹
Sağol sanada iyi geceler 😄 sende öyle
Tatli ruyalar sana uykum yok benim sigara icecem balkonda 5de uyuyabilirsem uyurum yoksa uyumadan ise giderim
Konuşalım
Buyur o zaman
Napıyosun
Yazdığım gibi yatıyorum uykumu bekliyorum ve müzik dinliyorum sen
Uzanıyorum ya sıkıldım öyle
Anladım
Nerde yaşıyosun
Yurtdışında sen
Yurtiçinde
Anlıyorum 😂
Öyle 😅
😂😂😂