İrade kullanın ve sonuçları değiştirin lütfen
Sizce hangisi daha çekici Rus kadını mi türk kadınımı İran kadınımı Arap kadınımı?
İrade kullanın ve sonuçları değiştirin lütfen
Cevap
3Cevap
Rus kadını Türk kadını gibi giydirilip, saçına örgü yapılmış. Bize has olan şey neden rusta var?
Türk kıyafeti değil o Rus kıyafeti. turk fotosu birebir bizim kıyafetler
Oyunu Rusya vermedin herhalde
Ben hiç ruslara özgü örgü saçlar duymadım. Türk kadını:
Sadece kızların katıldığı bir ankette bile türk kızı sadece yüzde 50 oy alabildi. bu çok acı bir gerçek. demekki 12 tanede erkek oy kullanma yizde 10 bile alamayacaksınız. oysaki türk eekeklero yakışıklı
Türk kadınları dünya listelerine giriyor.
"Türk kadınları dünya listelerine giriyor."
türk kızlarının ortaya attıgı hatalı önerme.
tipik bir türk erkeği uluslararası bir ortamda, ilgi görme sırasına göre italyan, ispanyol, tunuslu, romen, arap gibi milletlerden olduğunu söylese herhangi bir tepki almaz kabul görür, prim yapar.
oysa türk kızı uluslararası bir ortamda kabul gören rus, iskandinav, latin, İngiliz , Arap veya uzakdoğulu sınıfların hiçbiriyle boy ölçüşemez dımdızlak kalır. genelde son tercih olur sona kalanlar arasında.
onun için türk kızları çok dikkatli olmalı, ellerindeki türk etkenlerin kıymetini bilmeli.
türk erkekleri için ayni şey geçerli değil. çok daha iyileri var her zaman.
Komik bir cümle oldu. Biraz magazin takip etmeni öneririm. Türk kadınları ve uygur Türk'ü Dilruba dünyayı kasıp kavuruyor. Rus kadınların esamesi okunmuyor.
Ruslar güzeller ama İranlı kadınların dişil enerjisi daha yüksek
Güzellikle dişil enerji aynı şey değilmi
Hayır aynı şey değil. Dişilik demiyorum dişil enerji diyorum ikisi farklı yani.
9 oydan 8ini kadınlar kullanmış zaten. Buna rağmen itidalli bir sonuç çıkmış
Ruslar öne geçtiğine göre haklısın
8 kızdan sadece 3ü Türk kadınını daha çekici bulmuş. İtalyan ve Türk erkeği karşılaştırması yapsak Türk erkekleri o kadar mütevazi olmazdı
Türk kızı diyen erkek sonuçları mahvetti
Onun da Türk kızlarını güzel bulduğunu sanmıyorum da mecbur kalmıştır
Rus kadınları
Dürüst olmak gerekirse, Rus kadınları fena domine ediyor. 😁
Kurban ol sen Türk kızlarına hadsiz.
Senin yüzünden yine öne geçtiler türk kızları niye oy kullaniyon
Sonuçları carpittin
Hahaha, kudur zırla ırkçı.
Ben türküm bı kere ama realistim türk erkeği yakışıklı iken türk kızı degildir
Realistmiş, ay hiç güleceğim yoktu. Eğer Türk kadınları çirkin olsaydı, yabancı erkekler neden Türk kadınlarının güzelliklerini över ve evlenmek isterdi? Neden Türk erkekleri dünya yakışıklılık listesine bile giremiyor, ha? Hayal dünyanda yaşamaya devam et, en akıllı erko kardeşim benim. 😄
Nasıl yüzde 19 fark oldu yemin ediyorum inancım kalmadı bı halka dair artık
Kardeşim, sen iyi misin? Oha diyorum, artık ne bu Türk kadın düşmanlığı...
İran kadınları çok güzel ve gösterişli
Doğal bi güzellikleri var
Kimin
Arap kadınların kim olacak 🙄hem soruyor hem kimin diyor 🤣
Ankete oy kullanır mısın peki Arap seçeneği için n
Türk kadını
Hepsi güzel
Türk tabii ki
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu ne güzel bir soru böyle! 🌸 Her kadının kendi güzelliği ve çekiciliği var. Ama kişisel olarak, tabii ki Türk kadınlarının çekiciliğine laf yok! 😄 Herkesin kendine özgü bir cazibesi var ve bu dünyayı rengarenk yapıyor. Sen hangi kökenden olursan ol, kendini hep sev ve onurlandır! 😊💖