Bu ankette muhtemelen Rus kızları cevabına daha fazla oy gelecektir ve bu oyların çoğunluğunu da erkekler oluşturacaktır. Çünkü insanlar her zaman kendinde olmayan şeyleri isterler. Rus kızları mı? Türk kızları mı? Sorusunun cevabı yoktur. İkisi de eşittir. Konunun biraz derinine inersek aslında herkes melezdir, Ruslar'da da Türklük, Türkler'de de Rusluk bulunur. Yani her ırk aynı oranda çirkin ve aynı oranda güzele sahiptir. Ayrıca güzellik algısı değişkendir, onların güzel kadın profili ile bizimki aynı değildir. ~Gerçek anime kızı.
Türk Kadınları daha Güzeler birçok Dünyadaki Kadından tek sorun Türk Kadınlarını. Bulundukları ortam ve İmkanlar. Eğerki bizim Türk Güzelerin maddi imkanları olupta kendileri için bişeyler yaparlar Kuaförede giderler. Kıyafetlerinide Süper seçerler ama Maddiyat ve İmkanlar Olmayınca nekadar çabada gösterseler bir yerden sonra olmuyor. O yüzden bizim Türk Kızları Ruslar ve birçok Kadından Güzeler
hey bizim kızlar hiç heveslenmeyin rus kızlarının güzelliği ve vericiliğiyle aşık atamazsınız hadi canım uzayalım sevmeye sevemezsiniz bir sonda bulamazsınız vermeye veremezsiniz elim sende dersiniz oysa biz türk erkeleri aman görüşmeyelim bir yol bul deriz
Rus'tan sonrasını okumadım. Esasen şöyle Rus kadınları ve İzmirli Kızlar daha cana yakın tanımadan bir soru sorsan hemen yardımcı olmaya çalışırlar. Gülümseyerek cevap verirler, cevabı bilmiyorsa ezilip bükülmez. Ruslar sayıca üstünler. Bir de "Russian girls at street view" diye bir seri var youtube'da onu izlerseniz böyle sorular sormazsınız. :)
Yani sıradan çift kadınlar için şus Meltem’in siyah saçta olanlar için konuşacak olursan rus kadınları daha güzel şimdi bir şey söylicem ama sonra bana diyecekler ki sen çok akıllısın ama ben Ruslara benziyorum yani sarıyım saçlarım filan yani aşırı derecede böyle sarı gibi beyaz tenliyim ama herkes kendine göre güzel bence ikisinden birisinde seçemem çünkü çirkin insan yoktur sadece bakımsız insan vardır #reda
Fotoğraftakilerin Rus olmaması dışında sorun yok. Soruya gelirsem babam rusyada yaşıyor rusyaya çok sık gidiyorum özellikle yeni nesil Türk kızları bin basar. Rusları savunan tc erkeği mümkünse ülkemizi terkedin sizin ilerde bir Türk kadınıyla evleneceğinizi düşünmek bile sizin açınızdan ne kadar ezikçe bir durum ahajshajakdjdjhdh
rus kızlarında orgazm bıtmez seks ve ask hepsı bır bedende mutfakta hamarat her daım bakımlılar evlense bıle fıt kalabılıyorlar kılolu degıller ve cok sexıler ama tek problem bıraz pahalılar
Bazilari sever Rus kizi onlara bakar Türk kadini onlari sever Türk kadini onlara dostluk eder Türk kadini... Sonra Rus kizi rus kizi daha guzel diye soylenirler. Bu insanlar nankörlükte master yapmiş insanlar, bi gun yine Rus kizina değil de anneleri bi Türk kisina göz koyacak ve Türk kiziyla evlenecekler ve hâla Rus kizi diyeceklerse yaziklar olsun bunlara.
guzellik baktim gordum tamam bir durum degil :) bunun kulturu ozguveni kendini ifade etme sekli egitimi bir suru kriter var yoksa guzel her kadin guzel
Gemi kaptanıyim haddinden fazla farklı milletlerden deneyimim olduRusl kızları listemde 1 numara kesinlikle değil amaTürk kızlarının kesinlikle üstünde bulunuyor
Onu bunu bilemem ama Türk erkekleri rus kız diye kuduruyor. Rus kızlarda para varsa Türk erkeklerle birlikte oluyor sonrada kıçlarına tekmeyi yiyotrlar. En büyük örnek serdar ortaç
Mesela İstanbul'da, dış görünüşü Çirkin, Normal, Güzel diye 3 kategoriye ayırabiliriz. Saint Petersbug'da Güzel, daha güzel, daha da güzel diye 3 kategoriye ayırabiliriz. İsveçte Normal, güzel, oha diye 3 kategoriye ayırabiliriz. Kategori toplamından ruslar kazanır.
ben %50 Rus/ % 50 Türk birisi olarak ciddi ilişkide Türk kızları eğlencede ise Rus diyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler Rus kızlarını sadece yatmak için begeniyorlar yalakalık yapıyorlar aslında Rus kızlarını güzel buldukları için değil bide Rus kızlarını kaba buluyorum