İran kadınlarını aşırı beğeniyorum. Yüz ve göz yapıları çok güzel.
Sizce İran ırkı kadınlar mı, yoksa Rus ırkı kadınları mı daha güzel?
Sizce İran ırkı kadınlar mı, yoksa Rus ırkı kadınları mı daha güzel?

Ben sakallı halimle İranlı ama sakalsız halim Türk ama şöyle bir durum var Çar Deli petro Rusya batılı olsun diye erkeklerde sakalı yasakladı ve Rus erkekleri sakalsız şimdi ama İranlı erkekler hep sakallı ve çekici değiller ama kadınlarda İran Ruslara göre daha çekici ama İran kadınları milliyetçidir onu da söyleyim ve analı kızlı İranlı vatandaş metroda beni taciz ediyorlardı gözleriyle çok etkilenmiştim kızından isteyecektim kızını neredeyse kadından
Saf irktan bahsediyorsaniz slavlar. Melez olan iran tarafindaki cografyanin kadinlari da baya cekici oluyorlar. Son olarak polonyanin kizlari neden soruda yok biri bana sunu aciklasin lutfen.
"İran ırkı" diye bir şey -aslında- yok.
Kafkas ırkının bir parçası.
"Rus ırkı" diye bir şey zaten yok.
"Rus milleti" var ve Slav ırkı olarak geçerler ama esasında "Slav"lık da bir ırk değil. Onlar da Kafkas ırkına bağlı. Rus milletini, İranlılara göre daha çekici buluyorum.
İran müziklerini çok severim ben mesela ve İranlılar sanata önem veren nadir ülkedir Farid Farjad dinlemeyen sanatçı değildir
Tajikistan ve İran Farsi toplumdur ve Farslar adını Pers imparatorluğundan alırlar
Yarı rus olduğum için tarafsız kalamicam 😄😄rus diyorum
Rus genleri taşıyorsun ne güzel :/
Türk olmak bambaşka ve türk kızları da çok güzel 😊
Öyle tabii ama Ruslar daha farklı 😌
❤❤❤❤
Cevap
48Cevap
Rus kadınları tabi ki tartışmasız hem çok güzeller, hem çok asiller 😊
Abim Belarus tan bir kızla evlendi mahallede ki tesettürlü türbanlı tayfası çıldırdı
Kral hareket
Yo gerçek
İki milletten de güzel ve çirkin kadınlar var ama ortalama bir Rus kadınının ortalama bir İran kadınından kat kat daha güzel olduğunu düşünüyorum
İranlılar estetik güzeli. Ruslar doğal güzel. Tabi ki rus diyorum.
İranlıların bakışları yeter. Ama tabii ki güzellik olarak tüm özelliklere baktığımızda rus kızları bin basar
iranlılar biraz chubby tarzı oluyorlar, ruslar ise yüz ve vücud bakımından daha güzel
İran kadınlarının yüz hatları daha belirgin. Yuvarlak ve iri gözlü olmaları onlara farklı bir cazibe kazandırıyor
İran daha esmer oluyor, ben esmer sevmiyorum o yüzden RUS
İran kadınlarının zerafeti yeter endamları bile ayrı be
iran kadınları full estetik ve makyaj benim bildigim
- Rus kadınlarını daha çekici buluyorum.
- Bence, Rus kadınları daha güzel.
İran kadınları istisna güzel çıkar Rus kadınları istisna çirkin çıkar ayrıca iranlı kadınla yatmadım ama ruslar bu işte muhteşem
İkisinin de güzelleri var. İkisinin de paçozları var. Yazı tura temizler bu işi.
İran kadınları fena degil ama bir rus da değiller simdi
Güzellik konusunda ruslar nirvanadir
İran kadınlae sıcak kanlı ruslar ülkelerindeki soğuk gibiler insanın kaçası geliyor..
İran, azeri ve latin kadınlar. Ruslar fazla soğuk o kadar büyütmeyin.
İran diyorum persliler diyorum persian diyorum iranian diyorum iranin kadinlari asami genclestiriyomuş
dünyada 2 tür kadınları çekici seksi bulurum 1,, rus kadınlar,,2 latin bbw kadınlar türk kezbanlarından dinlen dinlen kaç😂🤣😂
Rus kizları 4 4lük guzellik var fizik var sarışınlar eee daha ne olsun
Beni ruslara benzettklri icin rus😂
İranlıların ne güzel ki, rus tabi
Bence İran hem sekse doymuyorlar hemde vücut yapısı olarak süperler
Iskandinav kadinlari orjinal kızıllar
Fizik ise ruslar yüz ise iranlılar
O ne öyle TÜRK tabi ki.
Turk kadinlari bizim kadınlarımızın suyumu cikmis
Rus tabiiki. sen istiyor duj?
İran kadını çok güzel
Bizim gönlümüz ruslarda
İkiside cekici ayrım yapamadım şimdi
Rus açık ara fark atar
İran kadınları daha çekici geliyor.
Bayburtlu kadınları daha çekici buluyorum
Bence rus kadınları
rus daha iyi
İranlı kadınlar esmer oldugu için daha çekici
2 si de çekice gelmedi bunların
Rus kadını çıtır, İran kadını olgun olur
Rus daha iyi
İran bin basar
rus kızları çok güzeller
Rus tabiki
Iran Kadinlari tabiki hele bir de kapaliysa off..
Iran tabiki
Rus kadin kesinlikle
Japon karılarını.
Kıllı surtukler
İran
İran.
Russ tabikidee
İranlılar daha güzel
Kıskanmaaa
@OğuzhanKYC kıskansam iranlıları da kıskanırım güzeel demem değil mi? Renkler ve zevkler tartısılmaz önce insanlara saygı duymasını öğren sığ beyinli olma görmediğim şeyi niye kıskanıyım deli miyim ben a*. q
Sığ beyinli degilim ama sen kendini begenmiş olabilirsin
Rus.
Acem
Esmer rus iyidir
Rus tab2
Rus❤️
Rus kadını
Rus kadınları
İran.
İran bence
Buna bakarak Rus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?