Genel anlamda, bakım davranış ve güzellik olarak hangisi?
Rus Kadınları
Türk kadınları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence Türk kadınları. Rusların ben şahsen çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Türkler bence her açıdan daha güzel. Hem Rus kızları Türk kızlarının eline su dökemez bence. Hepsi estetik ve makyaj güzeli. Doğal güzel olduklarını şahsen ben düşünmüyorum. Ayrıca onlar doğuştan sarışın falanda değil. Saçları boya ve yüzleri estetik güzel olduklarını düşünmüyorum.
Şahsen düşünmeniz normal. Abartılı olan bir şey yok. Çünkü hem doğal olarak güzeller hem kendine bakım yapıyorlar ve sporda yapıyorlar. Bunu kendilerini erkeklere beğendirmek için değil, kendini sevdikleri için yapıyorlar. Karakter yönünden de çok iyiler. Hem sahiplenici , hem sadakatli hemde eleştiriye gelip küsmüyorlar her daim erkeğinin yanında oluyorlar. Bizimkiler ise full makyaj full estetik ve kendini beğenen erkeğe attığı milyonluk tribi geçtim spor yapmak nedir onu bile bilmiyorlar. Gözü hep dışarda ve erkeğini o dakika bırakıp başkasına kaçma ihtimali ve aldatma ihtimali çok yüksek. Evlendikten sonra beni alan aldı diyip kendine hiç bakım yapmıyor. ( Genel anlamda böyleler, hepsi değil tabi ki ) Bunlarda benim gördüklerim. Yorum ve fikriniz için teşekkür ederim.
Tabi ki biz (ruslar)
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim 🙂
🙂
Teşekkür ederim eıg ıcın
Cevap
1Cevap
Rus kadınlarının fizikleri güzel
Fiziklerinin güzel olmasının sebebi bakım yapıyorlar spor yapıyorlar. Yani bizimkilerin hiç bilmediği bir aktiviteyi 😅😅 Huy olarakta sahiplenici ve insancıllar. Kezban değiller diye düşünüyorum 😅😅
Sporsuz da iyiler. Huy olarak bizim gibi olamazlar. Bizim toplum yapımızla onların toplum yapısı bir değil. burada bir erkege yüz verince basit oluyorsun vermeyince Kezban oluyorsun. Bu tarz davranislar erkekler yüzünden oluyor. Birazda kendinize bakınn. Yabancı erkeklerde Türk erkeklerinden daha anlayıslı ve olgun.
Bu konuda haklısın. Kadınların kendini pahabiçilmez vazgeçilmez ve bulunmaz hint kumaşı sanmalarının en büyük sebebi sonradan görme Türk erkeğinin gaz vermesi yüzündendir hep.
Türk kadınları en güzeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?