Bakın , asıl namus tamamen dürüst ve ahlaklı olmakla ilgili. Zaten dürüst ve ahlaklı olan kişi otomatikman namuslu olur. Ama ayrıca şunu da eklemek isterim ki Türk kadınlarında son 30 yılda çok değişiklik var. Amaç artık hayatını garanti altına almak olmuş. Erkek fabrika değildir, sizi maaşa bağlayıp emekli yapsın. Şu an Türk kadınlarının düşüncesi hep aynı. Ama Rus kadınları her yönden eşlerine sadıktır ve namusludur bu anlamda. Erkekten de aynısını beklerler. Ve erkeğe değer verirler. Erkeğini elinde tutmak için kocasının herşeyi olurlar. Ve bunu samimiyetle yaparlar.
Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum. İlk eşim Türk idi. İkinci eşim Rus. Aradaki farkları çok iyi biliyorum. Rus kadınlar hayatım getirdiklerine razıdır ve evlilik onlar için değerlidir. Oysa Türk kadının da tam tersi çıkar davasıdır.
Tabii ki istisna olan Türk kadınlarımız vardır. Onları üzerilerine alınmasınlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamussuzluk ne açıdan namussuzluk? Sadakatse evet sadık değil %75 bu oran son 10 yılda çok fazla. Ama bu tamamen sizin, erkeklerin suçu. Bir kız sırf birden fazla kişi beğensin diye estetik oluyor, yoğun makyaj yapıyor, her tarafına silikon yaptırıyor. O kadar uğraşmış ki kendiyle dış görünüşünün kendine ait olmadığının, yapay olduğu çok belli. Erkekler yine de belli bir kesim olarak kalmış doğal kızları tercih etmektense böyle aşırı dikkat çeken kızlarla olmanın peşinde.
Bu kızların egoları çok çok çok yüksektir ve bütün erkeklerden estetikli de olsa ilgi görmektedir. Aslında siz el birliğiyle simartiyorsunuz bunları, bütün erkekler bu kızları takip etmeyi bıraksa elindekiyle yetinmeyi fevkalade öğrenir. Ancak bizim türk erkeklerinde bu kızları abartma gayesi var. Çok zor. Namussuzsa bu sizin suçunuz, böyle kızların egolarını tatmin etmeyi kesin, en basit adım sosyal medyadaki bu tarz kızları takip etmeyin.
Rus kızları ülkesinde abartılmadigi, sosyal medya hesaplarında erkeklerden yoğun övgü almadığı için kibirleri yoktur. O kadar erkek hayran içinde kendilerini kaybetmezler namussuz olmazlar. Ama sizde Rus kızlarının birine yoğun ilgi verseniz aynı türk kızı gibi olur, namussuz olur.
Türk, Rus, Amerikali, italyan, Fransız aynıdır. Aşırı övgü, onları şımartır, tek kadının bu kadar çok erkekten ilgi alması ırk farketmeksizin namussuzluga iter. Bir kadın bu kadar erkeğin güzel sözler söylemesine karşı koyamaz.
18 Yorumla
Soran+1 yılSize bu konuda katılıyorum evt bizim erkekler de de hata var. fakat ilgi gördü diye şımarıp kendisini kaybeden ve bu ilgi yi kötüye kullanan da zaten kötüdür. Bunu rus bir kadin kesinlikle yapmaz. senin bas taci yaptığın insan burada her şeyi sana yapar. biz bunlari canli canli gördük. Yasadiklarimizi da. benim burada dunya emsal arkadaşım var. turkiyede evlendiler... birtanesinin evliliği ayakta kalamdi. kulturlu is sahibi ve gercekten efendi insanlar dir. neler konusmadik kiii. biri hadi hatali 2 si hadi anladil ya kardesim bu erkeklerin hepsi mi hatali. ayrilik sebepleri genelde aldatilma. nedeni hepsi yurt disi odakli çalışıyor ya da sehir ici seyahat ler yapan kaliteli insanlar. bayanlarin bahanesi bemimle ilgilenmiyor sun oluyor. Adam essek gibi senin icin calisip para yolluyor. nasil ilgilenmek istiyorsun. cocuklar 26 32 yas arasi aslan gibi insanlar. ya bakin burada bile neleri var allah askina. neler yapiyor ve neler istiyorlar. siz belki azinlik olan bir gurupsunuz. nasil ahlaksizliklar i yazip ve görüş paylasiliyor biliyorsunuz. neyse sizin düşünceniz sizin icin degerli. bu benim düşüncem
Cevap sahibi+1 yılRus kadını kesinlikle yapmaz diye bir şey yok. Bak sende aşırı kutsallaştırıyorsun. Rus kadını bir insan hata yapabilir ve senin aşırı övgü onu da şımartabilir, aldatabilir. İşte bundan kaybediyorsunuz. Bir insana Rus olsun olmasın bu kadar çok güvenilmez. Rus kadınında nefsi var erkeklerin ilgisine yenik düşebilir.
Bazı erkekler diğer erkek arkadaşlarının eşlerinin jenerasyonundan evleniyorlar. Ve sonuç ortada. Bahsettiğin kişilerin nasıl insanlarla evlendiklerini tahmin edebiliyorum. Çünkü bende görüyorum bu insanları. Kadınların dış görünüşüne aldaniyorlar. Ben dışarıdan bakan biri olarak o kadının gerçek yüzünü, egosunu görebiliyorum ama adam kör kütük seviyor. Kimi sevdiğinize dikkat edin, evleneceğiniz insanı sırf boyalı, yapılı diye seçmeyin. Sonucunda siz uzuluyorsunuz anlattığın gibi. Şimdi bu saydığın namussuz türk kadınlarını seçmeniz sizin suçunuz. Benim hayatım da bu zamana kadar kimse olmadı hep doğru insanı bekledim. Bana dışarıdan bakan biri namussuz olmadığımı bilir ve bu yüzden de yaklaşmaz. Kabul edin erkekler namussuz, peşinden koşturan yollu olduğu 10 km öteden bile belli olan kadınları tercih ediyor evleniyor.
Halbuki çirkin olduğumu düşünmüyorum. Estetikli, silikonlu kadınların gerçek yüzleri eminim benim kadar iyi değildir ancak söylediğim gibi erkekler dikkat çeken kızların peşinden gidiyor.
Doğal, estetiksiz, makyajsız bir Rus kızını uyduğunu bilmeden görseniz eminim ilgi gostermezsiniz, bakmazsiniz bile. Aynı kız çarpıcı şeyler yaptığı zaman ilginizi çeker.
Cevap sahibi+1 yılSadakat namus arıyorsanız sadelikten, doğallıktan yana olun. Gözünüzü kişinin dış görünüşü kör etmesin. Ben şahsen bu kadınların gözümü kapatmama gerek bile kalmadan iğrenç, ergence, abuk subuk hareketlerini görebiliyorum ama adama bakıyorum hiç yadirgamiyor hala bu yarım akıllı kızla. Sonrada bahsettiğin arkadaşların gibi suçu kadında arıyor. Yanlış anlama kadını korumuyorum zaten yeterince midemi bulandırıyorlar. Görünen köy kılavuz istemez. Size değer verecek, sözünüzü dinleyecek kadınlara şans verin. Kendini sergileyenlere değil.
Soran+1 yılBak guzel insan benim sayfam açık ve hic gizli sakli olup mesaj da atmadım. Yorumlarım orada var goruslerim de var. profilimi gizleyecek kadar serefsiz de olamdim kim gizli yapiyor sa anlaki hatali. kimse bunuda bana savunmasin. insan net olur. Karekterli olur acik olur. Birseyi savunurken diger yandan edepsiz olup çizgisini bozmaz. Senin belki zoruna gitti bazi seyler. bakin dediğim başlığa.. ruslar bizden daha namuslu. yani burada namus kavrami bacak arasi degil. sen nerden biliyorsun ki beni sans verin dedin. benim hayatimda olan her insanin büyük sansi var. daha hic kimse hayatima girdiği gibi de gitmedi. yillara dayanan arkadasligim da var dostlugum da afedersin ozeller de var. kesinlikle beni geri kafali olarak yargilama. suraya girdim bak sayfama sen soyle 1 ay olamdi ya. neler duyuyorum neler konuşuluyor. Lafim sana ya da akli basinsa guzel insana degil. Lutfen bu konuda kati olmayin. basliga bakarsaniz ne demek istedigim acik. aciklamada erkek kadin ayni. fakat baslik ta tek kadin var. ben inanki yazilari sorulari okuyorum şok oluyorum. Bunda hem fikir olduğumuzu biliyorum. Sen ustune alinma lütfen. Duzgun insan kendini belli eder. ne desem bilemedim. sizi kötü eden insanlar var. xp kasiyormus yok fenomen felan. yani dusunsene nekadar ucuza namuslarını sergiliyor lar. sirf konu olup xo kasmak icin yaptığını soyleyen msjlar geldigi icin yazdim ki. bu yorumlarda bundan sepep mis. benim aklima bile gelmez ona sebep olduğu. Yanu anla beni ucuz insanlarin namusu da olmaz. sen ve senin gibi düşünenlerden özür dilerim ustunzue alinmayin. ben geneli degil bunlari kasdediyorum saygilar🌷🙏🏼
Cevap sahibi+1 yılBak sen bu ücretsiz platformdaki insanlardan rahatsız oluşsun. Burada her çeşit insan var. Namussuz insan heryerde var her ülkede her ırkta. Ben kendimi gizliyorum hepte gizledim, gizliden çıksam ne olur beni tanıyacak mısın? Hayır. Bu platformdaki insanlara çok takılma. Cogusu çoluk çocuk. Saçma sapan yazıyorlar ergenlik zamanında. Benim zoruma giden birşeyler yok senin zoruna gitmiş ki Türk bayanlar neden namussuz sormuşsun. Ben namussuz olduğunu düşünüyorum. Ruslarda da epey namussuz var. Bir kere kültürleri aşırı rahat. Sadece Rusların belli bir kısmı güzel diye aşırı güven duyuyorsunuz. Yapma üzülürsün. Ruslar eğer ki güzel olmayan bir ırk olsaydı bu kadar peşine düşmezdiniz. Binlerce yıldır Türk erkeklerinin yabancı kadın merakı bitmedi. Hadi şimdi kötü, geçmişte niçin tercih edilmiyordu. Hepside yabancı kadınlardan ihanete uğraşmış türk erkekleri. şu an ki devir kötü sen bunu Rus türk diye ayiramazsin. %100 namuslu bir ırk yoktur. Rus kadınının da namussuz çirkini var Türk kadınında namussuz çirkini var. Hepsi aynıdır. Ama Rus kızlarından bazıları namusludur, türk kızlarından da bazıları namusludur
Soran+1 yılÜcretsiz platform? bizde daha çok var burdan tartismak inan ki yersiz. Ben tartismak için bu form u açmadım. namus lu namussuz a gelince size bundan acik bir sekilde bahsettim. biri ile yatmak, bikini giymek ve açık saçık namussuzluk degil dir. namussuzluk orada arkadas ta örnek vermiş sağolsun... internette boy boy saglik haberleri cinsellik haberleri uzmanlar tarafından verilirken, burada ki bilgisiz insanlara acik sacik sorulari soru yöneltip laf olsun diye konuşan insanlar namussuz dur. burada bak diyorsun ki ufak cokuk cocuk var? peki bunu bilerek kabul ederek neyin namusundan bahsedicez. sen burdaki sorulari hangi rus sitesinde göreceksin ki.. rus diye gecti konu tanidigim insanlar... burada sihbetler de neler diyorlar sanirim haberiniz yok... herkes rus söyle boyle diyor. Ona nazaran bunu actim. rus bayan acar sohneti evet ihtiyacim var der seçer birini gel der olay bitti. boyle ben esimi aldattim yom sevgilimi aldattim. yok kizligim bozuldu mu. Yok erkek arkadaşım anal sanal istedi. allah askina ya yazarken bile insan utanıyor ya beni en sonunda acik yazmaya zorladiniz. bunlar zaten saglik siteleri iliski bölümleri uzmanlar tarafindan sunulan platformlar. arti cinsellik usutune dunya kadar kitap var. bunu almak ta zorunda değilsin ac kitap klübü denen yeri indir oku. yani namus lu olmak icin bakire olman ya da hic yatip yatmaman la alakli degil. Giydigin kiyafetle degil. bacak arasi iliskin ile alakali degil. Namus ordaki insanlari da zihniyetine cekip yazdigin yazi ve sordugun sorulardır. Yasadigin hersey ozelindir. bunu toplumla paylasman ise namussuzluk tur. sen beni inan ki anlayamazsin ama sohbet istersen durust bir biçimde. Kafandaki sorularla alakali ve düşüncemle alakali beklerim..
Cevap sahibi+1 yılBenim kafamda soru yokta senin var gibi görünüyor. Hala diyorsun ki bu platformdaki insanlar neden böyle yahu arkadaşım böyle insanlar hep vardı, hepte olacak ne bekliyorsun ki. Ayrıca hangi Rus sitesinde göreceksin diyorsun Rusçan eminim vardır. Klavyeden çevir malum konuyu var mı yok mu. Ki Ruslar serbest, çok açık bir millet Türklerden daha fazlasını da yapıyorlardır. Sen buradaki soruları fazla kafana takmişsın. Buradaki soru soranlar sadece Türk uyruklu değil. Ermeniside sordu, rusuda sordu, arabi da sordu. Küçük çocuklar var ve sen bunlardan namus diye bahsediyorsun genelliyorsun. Sosyal medya kullanıyor musun bilmiyorum ama Instagramda, Twitter da Facebook'ta bile görebilirsin böyle şeyler. Nerede nasıl şartlarda yaşadın hiçbir fikrim yok. Bu soruları bende görüyorum ama senin kadar kafama takmadım. Namussuz türk erkeklerine gördüm türk kadınları da sorusuna spami bastım geçtim. Sen milletin olmayan ahlakına olmayan karısını kocasını aldatma hikayelerine çok düşünüp kafa yorma bence.
Soran+1 yılSizi incitmek istemedim fakat yersiz ve ahlaksiz çıkışlarınız var. sizi kac defa kibarca aradan cikardim. siz in de kanınızda var ki hala gizliden yaziyorsunuz. sayfanizda karekterde kapali tahmin ediyorum aslinda kim oldugunuz... fakat ben sizi tekrar uyarma gereği duyuyorum yaziniza dikkat edin sahsi hakaret te bulunmadan uslubunuz la yazin ya da hic yorum yapmayin. konu ortada evt turk kadinlari ve kizlari sizin gibi ahlaksiz. burada hepsi demiyorum sizin gibi olanlar. konu başlığını bile sapitip konuyu nerden nereye tasidiniz anlamadim. nasil bir zekaya sahipsinzi onuda anlamadim. ahlak olsa sen konuyu dagitip yok suriye yok bilmem ora bura diye yazmazdin. bende rusça da var rahat ol bayan arkadaşım da rustur. sen burada baska seyler peşindesin. Ac su profili sana dim kimsin. benim bir peşimi birakmadin ya hayretler içerisindeyim. Lutfen yorumlarima gelme birdaha. sizin kim oldugunuz gayet rahat bir sekilde tahmin ediyorum... sizin seviyeniz bozuk. hakaret etmeden insan gibi konusuyorum sizi muatap alip anlatmaya çalışıyorum. Siz hakaretle bana dönüş yapiyorsunuz... birdaha uyarmam
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada öyle senaryolar yazıyorlar ki şaşıp kalırsın 😂 en ince detayına kadar anlattı görüş aldı fikir verdim hepsi trolmus
17 Yorumla
Soran+1 yılSize katılıyorum cogu evli ahlaksiz sapik insanlar. Yaslari cok buyuk te var küçükte. Bana gelen ozelleri bazan acip bakiyorum inanılmaz seyler var. sizi tahmin etmemek mümkün değil. Bizim toplum eğitilmeli. soru soran trol sorar cevap lar zaten 1 tane dogru verilmez. hepsi sacma boş yorumlar
Cevap sahibi+1 yılözel saçmaliklari zate hat safhada o yüzden dm kapalı benm bu kişi soru sormuş görüşlerde konuşmuştuk uzun uzun anlattı uzun uzun fikir verdim başka yerde denk geldim sorduğu soruyla alakası bile yokmuş insanlar kafayı yemiş gerçekmiş gibi hikaye uydurup soru soruyorlar yani burada çok rastladım. namus kavramı Türk ve ruslarda farklı bence. ruslar dürüst insan bence ama türkler de her türlü hile bulunur ayrıca onlar seks konusunda çok rahatlar her istedikleri ile yaparlar bizim millet eskiden öyle değildi ama bu devirde çok çirkinleşti herkes yani her milletten daha beter olabiliriz bu konuda
Soran+1 yılCok guzel bir yorum ve paylaşımın oldu sana tsk ederim. bak beni anlamadilari belli. yani bir erkek bir kadin beraber olabilir bu ahlaksizlik değil ihtiyaç... fakat bunu yazıp anlatmak ortaya atmak namussuzluk. arti hayatinda biri var ya da evlisin.. baskasi ile oluyor zaten namussuz belli ve bunuda burada paylaşıyor yardim istiyor. Sence nasil bir ornek bu? insanlar nanusu hala bacak arasi sanıyorlar... karekter ve dusunce sifir ki namusun ne olduğunu hala çözememiş ler
Cevap sahibi+1 yılgünahı yapmış bari paylaşma milletin aklına sokuyorlar böyle böyle normallesiyor her türlü pislik ya
Soran+1 yılGerçekten düşüncen guzel tebrik ederim.. bunu normalmiş gibi asilamaya cakisip toplumu yönlendirip cahil gelisim asamasin daki genclerin kaderi ile oynuyorlar. Siz guzel bir gözlemisiniz...
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle 👍
Soran+1 yıl🌷🙏🏼
- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u +1 yılRus kızları her alanda güzel ve iyi. ayrıca namus kavramı geri kalmış ülkeler de çok sık gündemde. burada bir kız erkekle el ele tutuşunca namussuz diyenler var gerisini sen düşün.
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tabiki bizde nu da kizlarin namus konusunda geride kaldığı anlamina geliyor. Cok. kapandığı icin boyle bir sanal ortamda icindeki patlama ile kendini salıyor. Bunada katiliyorum. fakat bakin su var. kac kisi ile KS de bile yarışıyor? ya. mesaj geliyor düşün aa pardon yanlis oldu baskasina yazıyordum. Basit bir konu dan ele alalim olayi. ya baris surada bana bir tane gercekten 1 tane mantikli soru sorup da.. karşılığında mantikli bir cevap gelen yazi bulabilirmisin? he diyorlar ya ogrenmek icin yapıyorlar. Kom ne soruyor tabi ki alayi sacmalil. kim ne cevap veriyor ki o ondan daha sacmalik. her turk erkegi nin 2 ay rusyada kalmasini öneririm
- +1 yıl
Katılıyorum zaten burada sorulan sorular google bir kaç dakika içinde buunabilir. ya gerçekten interneti kullanmayı bilmeyecek kadar saflar ya da bilerek saçma soru soruyorlar. bu ülkedeki kızlar gerçekte duygularını bastırdığı için böyle sanal ortamda saçmalıklar yapıyorlar
Soran+1 yılHelal sana bunu bilmiyorum demeleri hata zaten. ama saydirmaya gelince onlardan iyisi yok. tabiki burada cogul konuşup duzgun insanlari karalamadik. daha namuslu dedik fena yorumlar geldi. sen guzel bir bakis acisi getirdin. internete girip bunu kolaylikla saglik sayfalarindan dr yorumlarindan öğrenebilirler.. amaclari dedigin gibi seks sohbeti olsun bir şekilde sözlerle tatmin olsunlar.🌷🌷🙏🏼🙏🏼
- +1 yıl
Aynen öyle bunu da direk mesaj atmak yerine bilmiyormuş gibi yapıp soru olarak soruyorlar. tabi ki sözüm hepsine değil :)
Soran+1 yılSana katilmamak elde değil doğru diyorsun🌷🙏🏼
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada erkekler de çok leş şeyler soruyor ve Rus erkeklerden de böyle şeyler duyamazsınız. Rus erkekler mi daha namuslu, Türk erkekler mi? Cevap belli.
Benim kız kardeşim hanım hanımcık çok güzel ve efendi bir kız. Hiç Türkiye'deki rezilliklerle alakası olmadı ve sevdiği Rus erkekle evlendi, gayet mutlu. En şanslı onu görüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılSize bu konuda sa katılıyorum ben yanlis bir kelime kurdunuz demedim. Bizim erkeklerin çoğu yalaka. kadin olsun yorum yapalim derdinde ve nasil tavlarim gibi gunu birlik düşüncesi içinde. Ablaniza gelince inan ki güzel bir seçim yapmış. Inşallah bir omurde mutlu olur. fakat bizim türk kizlari ve kadınlarının çoğu maalesef yorumlarda ki gibiler
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Türk kızları sahtekar ve kalitesiz, bayağı tipler.. Ama Ruslar öyle mi ya?
Namus , doğruluk ve durustluktedir. Bu açıdan bakınca Ruslar bizim zdiklilere tür bindirir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAgzina saglik ta azinlik olarak aralarinda düzgün tabiki var. fakat cok az kaldi
Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Ruslarin erkeklerine taptigini biliyorm ama namus goreceli bence..
11 Yorumla
Soran+1 yılTanımadığın toplum olduğu için yanlis düşünüyor sun kanka. en azindan sen biliyorsun ki bayan arkadssim dan yola cikalim.. ve orada bulunduğum zamani al. arti sitelerine gir.. biri ile yatmak namus olmaz kanka o ozelin dir. bunu saga sola atmak yatagi paylasmak yani ozeli paylasmak namussuzluk ve hayatinda olani aldatmak namussuzluktur
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasıl soru kendi milletine niye herkes bu kadar düşman saçma bir soru olmuş
18 Yorumla
Soran+1 yılBen gördüklerimi yazdim. bu soru ya sacma demenize gerçekten anlam veremedim. nasil sorularin olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuz.. kendi insanina bunu yazmak dediğin sey ortada. burdaki soru ve bayanlarin istedigi seyleri sen hic bir rus sitesinde göremezsin. Bizim toplum bu konuda dunyada sonuncu sirada. saygilar
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin hepsi imam papaz mı niye sadece kadınlar ve erkeklerde yine suc oyle kadınlardan uzak durun sizde gider oylelerini bulur sonra herkese oyleymis gibi bakiyorsunuz
Soran+1 yılErkege yon veren kadin dir. kadin kadin olsa erkek sasmaz bunu asla unutma derim. ar damari ve karekteri oturan kadinin kelimesi kursun gibidir. gelisi guzel boşa atmaz... saygilar
Cevap sahibi+1 yılKomik ne alaka ya erkegin beyni yok mu kadın niye yon versin adam olan birinin yonetmesiyle adam olmaz doğustan gelir o zaten bir prensibi duruşu vardır kadin ne yaparsa yapsin çizgisini bozmaz
Soran+1 yılHaklisin sizede hak verememek elde değil. Tatli görüş , düşünceniz ve katkiniz icin cok tsk ederim🌷🌷🙏🏼
Cevap sahibi+1 yılHaklıyım tabi iyi biri olsa değerini bilmezler boylelerinin pesinden kosup turk kadini soyle boyle diyorlar şimdi ben Turk erkekleri kizlari kandıriyor aldatiyor yunanlari ermenileri suriyeleri gectiler desem ne soylersin Kötu insanlar var tamam ama herkes de oyle değil
Soran+1 yılBunu soyledigine inanamıyorum. burada Kac erkek karisi aldattigini ya da sevgilisini aldattigini yazmis? peki bayan? arada cok fark var. bir bayan in agzindan cikan kelime kadar degeri vardir. erkek hadi sapik yazdi... kadinin bunh yazmasi nekadar doğdu ona bakmak lazim. evet rusyada kadinlae cok seks yapar.. evet kadinlar orada daha dekolte giyer. tanga bile ama agzinda seks gezmez yasar ve yasadigini ortaya atmaz ben boyle yaptim. soyle yaptim demez. bunu hic bir yerde görmem mümkün değil dir. bizde peki... size bıraktım bn yazmıyorum..
Cevap sahibi+1 yılBen başka bir sey soyluyorum sen ne diyorsun aynı sey mi konu o degil ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkisi de namussuz ve açık tanga bikini giyip üstsüz dolaşıyorlar
23 Yorumla
Soran+1 yılSoru giyimle alakali değil aksine kisilik ve düşünce
Cevap sahibi+1 yılRusça bilmiyorum sitelerini anlamam rusları sadece otellerde görüyorum bir kere eşlerinin çocuklarının yanında üstsüz tangalı geziyorlar batılı toplumlarda bekaret lisede gidiyor zaten tek gecelik olayları da çok var clubber millet, bizim yeni nesilde avrupa batı özentisi clubber votkacı oldu alkollüyken aldatmak normal artık
Soran+1 yılSizi anlıyorum ama bekaret bir namus olayi değildir. Onlar yapar giyer yaşar ama namuslu insanlardır. Bizimkiler daha yapmadan hayalleri ile bile nekadar namussuz oldugunu anlatir. orada evli biri esini aldatmaz demiyorum. fakat okadar cok yok. orada yaşıyorum sayilir. yilda 2 ayim orada geçer kesin. erkek veya kadin bukadar aleni de konuşmaz. Burasi inan ki pislik yuvası oldu. kadin esini aldatir yazar. kiz sevgilisini. biri amca kizini biri komşuyu. Yaslar yanlis sahtekar olmuslar. bayandan erkek cikar sana manyak manyak yazar. yani bizim insanlar in cogu sapik ruh hastasi
Namus ne ki bizim gibi hala geri kalmış ülkeler tartışıyor zaten namus vs boş iş
01 Yorumla
Soran+1 yılBak yanlis anlamışsınız. KS se paylasilan şeylere bakinca neler yapılıyor ve neler yapmis lar. Evlisi sevgilisi olup sevgilisini aldatmanin bile dogal olduğunu savunan var. olaya farkli bakmissiniz
+1 yılBuradaki soruların çoğu yaşanmamış şeylerden oluşuyor. Genel olarak türkler daha namuslu.
07 Yorumla
Soran+1 yılYaşanmamış şeyler derken? yani insanlar hayal dunyasimi paylaşıyor. Yani bunu yapınca namuslu mu oluyor? zihniyet bozuksa değişen yok bence
- +1 yıl
Ne alakası var? birine kızınca da onu patakladığımızı hayal edebiliriz ama bu onu dövmediğimiz gerçeğini değiştirmez. Yapmak ile hayal kurmak aynı şey değil.
Soran+1 yılFakat senin zihnindeki paylasimin yapmis gibi olman seni hakli göstermez ki kuzum. ben insanlari yargilamak icin acmadim form u. ozelini yaşarsın bunda sorun var mı ? tabiki yok. fakat bunu ahlaksiz ca paylasirsan bu bir sorundur...
- +1 yıl
Ama burada cinsel anket de yapılıyor. Bazıları dalgasına kurgu yapıyor ama bazıları da ileri de bunu yaşarsam ne yapmalıyım düşüncesiyle kurgu yapıyor. Fikir almak için yani.
Soran+1 yılKuzum beni allah askina yanlis anlama emi sana birsey dediğim yok. ya da baskasina... bunu paylasmak en buyuk hata degilmi sence? bak bizler genciz neler yaşıyoruz. Suraya yazsak destan olur bu bir benim için değil senin icinde geçerli. Olaya farkli bakmak lazim. bugun yarin hepimiz evlenip yuva kurup çocuklarımızı yetiştireceğiz. Sen istermisin ki kizin ya da oğlun boyle bir kotu ahlaksiz toplumun parcasi olsun? nete girecek bu tip yazilar var. bakin formda gördüm sikayet ettim. Yazan diyorki ben 13 yaşındayım. Karsinizda kim var bilmiyoruz bile sanal bu. evli kadin 40 olmus burada 21 yazmis bekar gibi ama konularda fantezi paylaşıyor. Sizce digrumu bunlar?
- +1 yıl
Açıkcası günümüzde bu durumu önemseyecek insan çok azalmıştır. Erkekler bile bakirelerden kaçmaya başladı. Sırf evlenmeden seks yapmaz ya da evlenince tecrübeli sevişemez diye. Yani elbette sürekli trolüne sorulmasını ben de doğru bulmuyorum. Ama sadece bir gün yaşarsam ne yapmalıyım diye bilgi amaçlı soranları anlayabiliyorum.
Soran+1 yılSen doğru olani yapiyorsun. Al altta cevaplayana bak resme bak. erkek ama bacisi ablasi olsa o durumda kesin öldürür. Kendi adina konuşup ahlaksiz resim koyan ya da trol olan cok. sence sordugun soruya mantikli cevap aldinmi.. ya da aldigini düşünüyor musun? tabiki hayir ozelin dolar sana neler neler yazarlar.. bak kuzum bizim turk erkekleri de yaramaz. buna benide dahil edebilirsin kimse kendisini savunmasin ama ben atlamam cokta benim gibi düşünen olduğuna inanmak istiyorum. Sorulara atlayip sanki neyi kanitlamaya çalışıyorsa onunla alakali birseyler yazıyorlar. Yani yazma gereği duyuyor. Konu ila alakasi olmadigi halde. sapik 50 yas ta var.12 15 de var. bir bayan kizligin ve cinsel iliskinin sonucunu yasamasina gerek yok mutlakaki bilir. Bunu sormak hatadır. Troller de olmasa tabiki hoş sohbet olur. fakat site detayli bir bilgi olmaksizin direk istegin dogrultuda kaydını yapıyor.
+1 yılbirader dil biliyor musun da bunu yazmışsın? yabancı sitelerde kadınlar neler neler soruyor. dil biliyorsan saniyeler içinde bulacağım ne linkler atarım sana.
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yilimin nerseyse 2 ayi benim rusyada geçiyor. orada boyle sacmalik yok... birtane atin beraber okuyalım.. sen rusyada bir bayanin burdaki gibi sacma sapan seyleri yazdığını gordun mu?
+1 yılburada yüzde 99 trol
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin kendin sanma kendi resmini koy. bu yoruma gelen nerdeyse hepsi ile görüşmem var kendi adina lafla olmaz mi? sizin yuzunuzde insanlar bu durumda. Korkup sahte resime saklanip koskoca evli barkli adam ya da 12 13 cocuksunuz. geldigin forma bak yoruma bak hani goren sizi anlıyor yazik
Soran+1 yılOzur. dilerim ya gerçekten kafam allak bullak oldu.. haklisiniz sizden cok cok özür diliyorum mesaj kutum şişmiş yazini bile algilayamadim. lutfen özgürümü kabul et 🌷🌷🌷🌷🙏🏼🙏🏼🙏🏼😔😔😔
Soran+1 yılYemin ederim msjlari atsam anlarsiniz neler le uğraşıyorum anlayamadim.. saygilar inan icim icimi yedi cok özür ya. büyük bir hata yaptim affer lutfen kardeşim 🌷🌷🌷🙏🏼🙏🏼
Kurd bayanlar 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılInan öyle
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler