Türklere benziyor biraz bence çekici bir kız ama çok estetikli doğal bulmuyorum abartıldıgı kadarda güzel bulmuyorum ama Latin kökenleri var latinlerde genelde çekici olur
Yaani. Bi aralar yabancılarla ara ara sohbet ediyordum, hem maksat sohbet hem de ingilizcemi geliştireyim diye. Polonyalılar ayrı bir güzel geliyordu gözüme
Bak şöyle diyelim. Belirli bir amaç için bazı erkekler Rus, bazı kızlar zenci ister. Ama bunların geneli ciddi ilişki bakımından tercih etmezler. Bu yüzden türk kızları seçilir 🤷
Senin fikrin doğru olabilir. Nedense Rus kadınları hafif meşrepli olarak anılıyor ama aslında öyle değiller ve Türk kızlarına göre daha da bakımlı kültürlü ve eğitimli olabilirler
Bence de öyle. Tabiki Türk kadinlarimizdan kültürlü bakımlı olanlar var ama maalesef sayıları az bence. Sadece bazi Türk kadınları kendini çok modern sanıyor ve kültürlü değiller, bu bana göre komik oluyor. Ve kendini modern sanan çok Türk kadını var. Tabiki Türk kadınlarımızı da severim yanlış anlaşılmasın.
Bence problem şu. Türk kızları abazanlar sayesinde kendini çok üstün gördükleri için o yüzden gerek olmadığını düşünüyorlar yani birçoğu farkında değil veya sadece dış görünüşün yeterli olduğunu sanıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karakteri güzel olan
Rus antalya merkezde çok var yani ortalama tipe sahipler ama Türklerde olduğu gibi aşırı güzelleri de var ABARTIYORSUNUZ
Buradaki Türk mü ismi ne ki
Sanırım türktü evet, gözüme güzel geleni seçtim işte
O kız türk değil yabancı fenomendi sanki
@Berivann6 evet öyleymiş 😅
Baya onuda beğenen var hatta subliminal kanallarında görüyordum hep güzellik :)
Türk diye yutturduk herkese :(
Türklere benziyor biraz bence çekici bir kız ama çok estetikli doğal bulmuyorum abartıldıgı kadarda güzel bulmuyorum ama Latin kökenleri var latinlerde genelde çekici olur
Hatta latinler Ruslardan daha güzel ve çekici bence o kum saati vücut hafif yanık ten esmer veya kumral oluşları falan
Evet türk kızlarına benzediği için koymuştum. Bence de güzellik bakımından Polonyalı kızlar da çok güzel oluyor
Polonya Rusya'ya yakın değil mi zaten bana ikisi benzer geliyor gibi
Yaani. Bi aralar yabancılarla ara ara sohbet ediyordum, hem maksat sohbet hem de ingilizcemi geliştireyim diye. Polonyalılar ayrı bir güzel geliyordu gözüme
Yine mi aynı soru. Artık milli duygulara girmek istemiyorum. İsteyen istediğini sevebilir
Yoo bu anket
Ben ırk ayrımı yapmam her ırktan güzel var da sen Rusa kristinayı koyarsan tabiki onu secerim o kızı baya beğeniyorum
Türk kadınlarını tercih eden olmamış oy oranına baktım da şimdi
Öyle deme
Öyle ama
Tekrar bak istersen
Baktım ama inanmıyorum bu orana
Neden
Hepsi Rus hayranı burada milliyetçilik oynamasınlar inanmam
Senin tanıdığın erkekler öyle ise bilemem. Ben her kadın yabancı erkek hayranı demiyorum
Yabancı erkek hayranları da arttı
Çok fazla derecede artıyor ama ben gene de herkes böyle demem
Artar tabii
Napalım onların kararı, benden uzak olsunlar yeter
Hepimiz yabancı sevdalısıyız
Ne güzel işte kendi kendinizi otomatik olarak eliyorsunuz. İyi düzgün kadınlara ulaşmamız da artıyor böyle
Erkeklerde öyle
Tabii ki Rus hayranı olup türk kadınlarını kötüleyen erkekler de benim işime geliyor, onlar da kendi kendilerini eliyor
Hm yani öyle
Herhalde. Kısaca kendi milletindekileri aşağılap başka millete hayranlık duyanlar ciddi derecede sıkıntı. Arkadaş dahi olmam
O onların tercihi
İstediklerini tercih etsinler isterse afrikalıları, suriyeli ve afganları etsinler banane. Benim görüşüm bu
Milliyetçilik öldü bilgin olsun
Düştüğümüz hal bu zaten. Bu devirde suriyeli afganlar bile tercih ediliyor 🤣
Aynen
Böyle tr kızı mı var sanki
Var tabii hocam
Kesinlikle Rus kadınları çok güzeller
Sonuç olarak neden Rus kadınları seçilmedi anlamadım. Ben bile kadın halimle Rus dedim
Demek ki oylar sadece dış görünüş olarak olmamış. Bildiğiniz gibi her türk erkeği de Rus Rus diye ölmüyormuş, bunu da kanıtlamak istedim.
Neden Rus kadınlar biliyorum ve çok iyi niyetli insanlar. İyiliğin milliyeti olduğunu sanmiyorum
Bak şöyle diyelim. Belirli bir amaç için bazı erkekler Rus, bazı kızlar zenci ister. Ama bunların geneli ciddi ilişki bakımından tercih etmezler. Bu yüzden türk kızları seçilir 🤷
Siz bilirsiniz ama Türk olup bacım olan da çok 😃 hala tercihim Rus kadını maalesef
Senin fikrin doğru olabilir. Nedense Rus kadınları hafif meşrepli olarak anılıyor ama aslında öyle değiller ve Türk kızlarına göre daha da bakımlı kültürlü ve eğitimli olabilirler
Bence de öyle. Tabiki Türk kadinlarimizdan kültürlü bakımlı olanlar var ama maalesef sayıları az bence. Sadece bazi Türk kadınları kendini çok modern sanıyor ve kültürlü değiller, bu bana göre komik oluyor. Ve kendini modern sanan çok Türk kadını var. Tabiki Türk kadınlarımızı da severim yanlış anlaşılmasın.
Soruyu dış görünüş açısından cevapladım ve Rus kadını dedim. Hepsi bu.
Bence problem şu. Türk kızları abazanlar sayesinde kendini çok üstün gördükleri için o yüzden gerek olmadığını düşünüyorlar yani birçoğu farkında değil veya sadece dış görünüşün yeterli olduğunu sanıyorlar
Rus kadını succubus gibi beni emer
türk türk
Rus kadını