Aynada kendimle yüzleştim ve panik atak yaşadım ! ?

Yillardir bana kötülük yapan herkesle zihnimde yüzleşmeye rağmen içimdeki negatiflik mutsuzluk bir türlü geçmiyordu. İnsanlardan korkuyor ve nefret ediyordum kimseye de tahammulum yoktu. Sonunda bir arkadaşla görüştüğümüzde yüzleşmek gerekn şeylerden bahsetti ayna karşısına geçtim ve şok oldum. Yüzleşmem gereken en önemli kişi kendimmisim. İlkinde bir iki saniye kalabildim aynanın karşısında. Çok şiddetli nefes alıp vermeye başladım yüzüm uyuşmayan başladı. Bildiğiniz panik atak yaşadım. Aynada ruhsal olarak irtibata geçtiğim kişi sanki bir çocuğummus da yolladidr onu arayıp sormamisim ilgilenmemisim gibi bir hissiyat verdi bana hesap sorar gibi sanki. Nefesim kesildi boğazıma bir yumru oturdu elim yagaim tutmadı. Sonra gün boyu bunu defalarca yapmaya çalıştım ne kadar zorlarsam da. Bana iyi geleceğini düşünüyorum elbet bir gün o aynaya baktığımda bana hesap sormayan birini göreceğime inanıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz riskli mi bu? Bir ara tüm vücudum bıraktı kendini korktum biraz ama devam etmeli miyim

Aynada kendimle yüzleştim ve panik atak yaşadım ! ?