Arkadaslar eskıden dındar muslumandım sonra arastırdıkca dınden cıktım ınancım karmakarısık oldu sonra ımkansız aska tutuldum, unı bıttı ıs bulamıyorum falan derken psıkolojım ıyıce alt ust oldu. Belkı de panık atak veya anksıyetem vardır bılmıyorum. Eskıden boyle kotu zamanlarda acı cekerken vs Allaha sıgınır ona tevekkul eder namaz kılarken seccadede aglayarak dua eder sakınleserdım ama Şu an bu saydıklarım olmadıgı ıcın extra acı cekıyorum aglayıp ıcımı bosaltamıyorum bıle. Bu yuzden Allaha daha yakın olmak ona sıgınmak ıstıyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen cok eziksin, iyi hissetmek icin kendini bile kandiracak kadar. Bu kadar eziklikle yasadigin her seyi hak ediyorsun
Neden boyle dıyorsunuz
Cunku, iyi hissetmeme sebebiyle inanmadigin tanriya siginmaya calisacak kadar asagiliksin. Bu oyle bir seviye ki kendi fikirlerinin olmadigini ve hayatta hicbir seye karsi dik duramayacagini gosteriyor.
Inanmadıgın tanrı ne? Ateıstım demedım ben zaten hep dua ve sukur ettım konusmanıza dıkkat edın boyle konusunca havalı degıl ezık oluyorsunuz
Orada acik bir sekilde dinden ciktim demissin, ateistsin ya da deistsin ya da baska bir seysin, sonucta inanmadigin islam tanrisinin seni korumasini isteyecek kadar eziksin.
Islam tanrısını ıstedıgımı kım soyledı? Hem ıftıracı hem onyargılı hem de s2kkafalısın😂
Tevekkul edip namaz kilmaya geri donmek istedigini soylemenden islamin tanrisi oldugunu dusundum, yanildim mi?
Yanıldın evet tekrar namaz kılmak derdım degıl yaratıcıya sıgınmak onunla baglarımı guclendırmek vs
Ya aslinda biliyor musun, hicbir farki yok, sonucta bir b”k beceremedigin icin tanriya tekrar inanmak istiyorsun, hangi tanri olursa olsun, bu mantik yerine duygularla ilerlemektir, bu seni zaten ezik yapar. Bu durumdayken bile benim gibi birine karsi cikmaya calisman da seni cok cok daha ezik yapiyor.
Tamam sensın
Meditasyon yapmayı dene, iyi gelmezse psikiyatriye görün
Medıtasyon hıc denemedım denerım
Psıkologa gıtmek ıstedım ımkansız ask dedıgım olay yuzunden ama rısk alamadım
Profesyonel yardım alın psikiyatriden en temizi
Bılemıyorum
Mantıklı delil mi istiyorsun yoksa sadece duygusal destek mi arıyorsun?
Sanırım ıkısı de
İlk önce Peekay filmini daha sonra da bu videoyu izlemeni tavsiye ederim. Peekay filmi YouTube de var
https://youtu.be/FYwW1w_z6pI?si=I9a5ONkrSHQbbyru
Acıkcası bunlara artık ınanamam
Sorun değil illa inanman gerekmiyor. Sadece onu arama yolculuğun da bir ışık olur belki
Umarım
eğer ALLAH’ı tanırsan onu görürsen mükemmel oluşunu zaten her şeyin artar
Aslında ona hep dua ve sukur edıyorum ama eskısı gibi olamıyorum ıste
olursun belki vesvese oldun
Mesela dıyelımkı ayetel kursu okuyup sakıblesmek ıstıyorum o an aklıma kuranın degıstıgı /arapca olan bı yazının anlamını bılmedıgım bıseyın bana yardım etmeyecegı vs gelıyo
şeytan yapıyor bunları biliyorsun değil mi o düşüncelerini önemseme
Evet oyle yapmaya yanı onemsememeye calısıyorum bakalım
yani çünkü okuma diye yapıyor aklı sıra uzaklaştıracak işte onun işi bu
Artmar sdkfldsi artmıyo. Bataklık gibi, çırpındıkça daha da dinsiz imansız hale geliyon
Neden boyle
artmaz dicektim artmar yazmışım. Çünkü din diye bişey yok
Ben tekrar musluman olmaktan bahsetmıyorum sanırım yanlıs sormusum
Ben yaratana olan ınanctan bahsedıyoruz
Bahsedıyorum*🤦🏻♀️
he o var ya bence, ben tanrıya yaratıcıya inanıyom. Ne zaman dinsiz imansız oldun?
Gecen yaz
Yaratıcıyla olan baglarımı guclendırmek istiyorum yoksa bu zor zamanlarımı atlatamıcam
Yaratıcı bizlerle ilgilenmez, koca evreni yarattıktan sonra işi gücü yokmuş gibi insan türüyle mi ilgilenicek? Kendi işini kendin görmen gerek
Ama sesımı duyan duamı kabul eden kım?
Kimse, sen kabul edildiğini sanıyon, yok öyle bişey
Bılmıyorum ya defalarca kez mucıze yasadım tesaduf olamaz
Ne mucizesi yaşadınız acabağ
Cok oldu ne zaman darda olsam sesımı duyup yardım ettı bunu kımse bana ınkar ettıremez veya tesaduf dıyemez
Volkan atmaca Burak Tokur ve Altay Cem Merici izle.
Hepsınden nefret edıyorum desem
Yaptigin ya listan don o zaman. Git tovbe et namazini kil
Eskisi gıbı olamıyorum ıste
Dua et te Allah nasip etsin. Kabi kararanlarsan olma
İnan
Hemen