Eleştiri yapmayın zaten geceleri uyuyamıyorum yüzüme imex krem sürmüştüm babam dedi sil şu yüzündeki kremi şurdaki bezle ben de dedim o bezi sana yediririm ondan sonra kavga ettik babam gitmiş darp raporu almış karakola karakolda savcıya şikayet etmiş ifadesinde de darp ettiğimi ve ona bez yedirdiğimi söylemiş ama biz barıştık ifadesini geri çekmek için gittiği zaman karakola olmamış savcıya gittiği zaman savcı da da olmamış savcı demiş ki mahkeme görülecek korkuyorum bir şey olur mu sicilim tertemiz yaşım 19 hiç suçum yok daha önceden
BİŞEY OLMAZ avukat tutmaya gerek yok
BİŞEY OLUR avukat tutmaya gerek var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
10 binilira para cezası yersin. Ödemezsen her gün adliyeye gider 2 saat ücretsiz çalışırsın. İyi tarafı parayı 10 takside bölüyorlar
para sorun değil
Bide affetti mi baban seni? Elini ayağını op o adamın sen lan nasıl konusuyosun babanla ben babama ya diyemiyorum
tek çocuk olunca öyle oluyor
Tek çocuğu mek çocuğu yok bunun kardeş o senin baban o adamın spermiyle geldin dünyaya seni fazla poh pohlamislar heralde
Senin görüşün bir şey diyemem
Oncelıkle baban oldugu ıcın para cezası bıle almazsın muhtemelen ama en kotu o olur yanı dosya masrfı vs
Hayır aile içerisindeki kavgalar da ceza yükseliyormuş
Mahkeme de baban ıfade degstırcek ıste en fazla para ya donusur donusmezsede zaten darp ettıysen haketmıs oluyosun
Ya korkuyom ya
aile içindeki davada barıştırma için önce bilirkişi olmazsa mahkeme ama baban savcıya tekrar gitsin ya da mahkemede ben davadan vazgeçtim desin
Lanet olsun diyorum başka bir şey demiyorum of
bi komşumuzu kızı şikayet etmişti, sonra çekti ama toplam 4 bin tl para cezası aldılar işin sonunda
Ne diyorsun be abla korkutma insanı para cezasını boş ver sicilim bozulacak
ablam üzgünüm de bu işler böyle
yalnız komşu kızı şikayetini çekme assaidi bu konuşmayı yapamazdın herhalde : )
sen de babanı darp etmeseydin bu soruyu sormazdın ahdkcjjx
yaaaaaa offf ben gidiyom
Ceza sana hak 👍🏻
Kork bence azıcık adalet varsa hak ettiğini alacaksın kork bence kork
insanları üzme
Sende babanı üzme akıl vereceğine al bence
sicilin bozulsa nolacak , zaten tek çocukmuşsun baban sana iş ayarlar, bir bakkal falan açarsın
ne bakkalı ya ben almanyada okudum
gereksiz imalat
Ben cezaevinde çalışıyorum. Umarım gelmezsin. Gelirsen o bez elinden düşmeyecek öyle söyleyim, gerisini sen anla. Babanın, ailenin kıymetini çok iyi öğrenirsin burada.
yok kral gelmem