Selam millet bir şey sorucagim...
Ben ilk defa sinava girdim yksye ve şu yök atlas ne kadar doğru pek bilgili degilim. Yök atlas 2022 verilerini gösteriyor ama doğruluğundan pek emin olamadım. Sanki bi yanlislik varmis gibi ama emin de degilim bu verilerden?
Ben ilk defa sinava girdim yksye ve şu yök atlas ne kadar doğru pek bilgili degilim. Yök atlas 2022 verilerini gösteriyor ama doğruluğundan pek emin olamadım. Sanki bi yanlislik varmis gibi ama emin de degilim bu verilerden?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kesin doğru kardeş
Ya ben birkac veriye baktim dedim ki bu siralamyi yapanlar gercrktrn bu bolume girebilmis mi diye inanamadim gercrkten! Yerlesen okul birincileri verileri icin bu dedigim. Taban puani vr basari ist. Kismina bastigimda okul birincileri normal siralamanin bayagi bi getisinde olmasina ragmrn yerlesmisler🤔🤔🤔🤔🤔🤔Bu arada ben de okul birincisiyim umarim bana da boyle bi guzelleme yaparlar 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Senin sıralaman geçen sene yerleşen son kişininkinden iyi değil mi
İyiyse zaten bi de birinciysen gelir kesin
Bende düşünüyordum bunları gelir mi falan yökatlasa bakıyordum geçen sene geldi bölüm bana şimdi bu sene son kişinin profilinde ben varım benim netler falan doğru yani orası kesin
Benim siralamam gecen sene yerlesen son kisiden maalesef ki gerisinde ama yerlesen okul birincielrinin kismina baktim benim siralamanin bayagi gerisinde yani şansımın yüksek olduğunu dusunuyorum su anda... Senin netlerin varsa o zaman dogrudur bu yök atlas aynen...
Bu arada ne kazanmıştınız
Onlar doğru veriler
çok sıcak hava
Evet..