SESİNİ ÇOK ÖZLEDİM ARAYAYIM MI?

2 ay önce ayrıldık. Geleceğimiz yoktu, o uzakta okuyordu. Ben üniversiteye onun yaninda başlasam bile anca 2 sene yanyana kalabilecektik. Sonra uzmanlık icin yine baska şehre gidecekti. Çok uzun süre beraber değildik ama o herkesten farklıydı benim icin.2 ay konuşmayı kesmedik, bir hafta inat edip ben yazmasam o yazıyordu. Bir erkek arkadaşım var, o arkadaşım ne zaman fotoğrafıma yorum atsa aramızda bir şey var sanıp bana yazıyordu kızıyordu. Sanane diyemiyordum bir umut seviyor diye seviniyordum. Ben de kıskansın diye sürekli o çocukla fotoğraf atıyor ediyordum. Bi 3 hafta hiç konuşmadık. Öldüm öldüm dirildim sevgilisi var diye. Hikaye atmış geçen açtım, bi kızla bira tokuşturuyolardi. takipten çıkardım,2 hesabımdan da engelledim ettim.1 saat sonra mesaj attı neden çıkardın vs diye. sevgilisi değilmiş, o oturup buluşmalarımı izlemişmiş gibi şeyler söyledi. en son ne yapmaya çalışıyorsun dedim bilmiyorum dedi. bir daha da konuşmadık dünden beri. sesini çok özledim. yüzünü cok özledim. elimden hiç bir şey gelmiyor. aramak konuşmak istiyorum ne yapmalıyım
SESİNİ ÇOK ÖZLEDİM ARAYAYIM MI?