Süper bir soru 😃 Badman koyduk ama Superman seçil
Süpersinzş

Cevabınız….
Serbest atış… herkes istediği gibi cevap …
Beni rahat bırakıyorsa bağın bir önemi yok ama savaşsın da istemem, vurdulu kırdılı bir ilişki de olmasın. Sakin olmalı, iki seçenek dışında önemseyip, değer vermeyi bilsin yeter.
Üstüne düşeni yapsa kafi ben onu zaten savaşmak zorunda bırakmam gül gibi anlaşır gideriz. Rahatlıktan kasıt olsa da olur olmasa da olur kafasında ise olmasına gerek yok zaten
Bitmiş bir ilişki için söyleyecek olursam savaşmak manasız bulduğum bir durum. Çok rahat kalmakta pek olumlu sonuçlar doğurmuyor. Savaşmaya gerek yok sevmek yeterli.
Bilemiyorum çok kararsızım ama tercihimi benim için savaşandan yana kullanıcam. Thorum benim
Kral şımartma beni 🤣
Cevap
5Cevap
Benim için savaşan elbette.. aşk da mücadele olması lazım.. ama çok da sıkmaması lazım arada denge varsa sorun etmem
tabi ki de savaşan erkek, ama benim için savaşacak beni her ortamda koruyacak beni sevecek diye öyle her an darlamasına da gerek yok yani. d
Savaşan elbette. Çok rahat bırakırsa kaçırır sonra skssjsjs
Savaşma seviş haha
Beni rahat bırakırsa ben de başkasının civcivi olurm
Bana seni seviyorum diyorsa eğer, hisleriyle, mücadelesiyle her şeyiyle gerçek olmasını isterim, yalansız. Bana saygı duyarak, kıymet vererek sahici bi şekilde..
Savaşsın, hatta benim için dünyayı feda etsin
Dünyayı fetih etsin okudum ndjdn
Oda olur😹
benim için savaşan değerlidir.
Benim için emek gösteren
Huzur veren kafa yormayan anlayan olsun.
Rahat bırakan... Su akar yolunu bulur
Benim için değil ikimiz için savaşsın
İkisi de değil.
Onlar sadece örnek sen söyleyeceksin
Normal bir iletişim ve ilişki taraftarıyım. Kaos istemiyorum.
Huzur
Evət huzur...
Benle savaşmayacaksa savaşanı alayım
Beni rahat bırakan
Savaşan
Savaşsın
Net bir şey yok
Sevişen 😁😁
Rahat bırakan
beni rahat bırakan
savaşan tabi
Savaşan