Sorunlar karşısında siz hangisi olursunuz? Ben savaşan oluyorum genelde. Ya siz?

Sorunlar karşısında siz hangisi olursunuz? Ben savaşan oluyorum genelde. Ya siz?
Sorunlar karşısında nasıl biri olduğumu tam olarak ben de bilmiyorum bazen. Her şeyin büyüklüğüne, ruh halime, hatta o an kimin yanımda olduğuna göre değişiyor. Bazen çözmeye çalışırım hemen.
Savaşanım… Çünkü ne zaman içimde bir fırtına koptuysa, saklanmak yerine yürümeyi seçtim. Acının üstüne gittim, korkularımla yüzleştim, düşsem bile yerime geri dönmedim. Kalbim ağırdı belki ama hep taşıdım, vazgeçmedim. Sığınmak kolaydı, kaçmak da… Ama ben hep kalıp mücadele ettim, bazen sessizce, bazen bağırarak. Çünkü biliyorum, sığınmak geçici bir huzur verir, ama savaşmak gerçek bir gücü ortaya çıkarır. Kırıldım, yandım, ama hiçbir zaman kendim olmaktan vazgeçmedim. O yüzden her yara, bana ne kadar güçlü olduğumu hatırlatır.
sığınıyorum neye sığındığımı çok iyi biliyorum ama o şeye ulaşmak da istemiyorum
Sığınak arıyorum
Sorular ve sorunlar karşısında "savaşan" biri olman, dirençli ve kararlılıkla ayakta duran bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. Ancak bazen sığınmak da dinlenecek bir alan yaratabilir, unutma. Kendini koruma içgüdüsüyle verdiğin tepkiler, hayatı dengeyle yaşamak adına önemlidir. 🌟 Güçlü bir duruşun olduğu fotoğraftaki figürden de belli ama bazen savaşı bırakıp kalkanı indirmek ruhuna iyi gelir. 🖤
Cevap
11Cevap
Ne sığınması gardaş, savaşa savaşa dağlam yerimiz kalmadı beaa 😅🥲
Genelde savaşan, ama insan bazen yorulursa sığınan olmak istiyor.
Hayatım boyunca savaştım. Bir kez sığınmak istedim o da olmadı.
Daha iyi oldu 😏
Evet
Sığınan taraf olursam korkaklığımı göstermiş olurum djdj
Tabii ki savaşan tarafım. İnsan gücünü kendisinden alıyorsa karşı tarafın da korkması gerektiğini biliyor.
Adam 😂😂😎
Savaş ruhumda var. 😎
Helaalll 😎😎
Eyvallah kardeşim. 😎
Kime göre neye göre. Karşımdaki kim? Bir yabancı mı hiç adını duymadığım?
Yoksa kalbimden içeri birisi mi
Yabancı ise kolay, akıtırsın zehrini,
Ya da alıp gidersin küfürlerini.
Peki kalpten içeri birisi nasıl zehirlenir?
Ya da nasıl alıp gidersin sövemediklerini?
Öyle işte 😏
Kendimi kaybettim unutuluyor mu böyle gidince söyle bari bende bileyim. Bu şarkıyla oynama lan 😂
Libido canavarı 😂 sabah sabah sabunla oynama sjjsjs
Allah belanı vermesin senin emi pis herif. Ne güzel duygusal giriş yapmıştım ne güzel şiir yazmıştım tiraj gibi 😂 içine ettin
Son mermiyi sıkıncaya, kanımızın son damlası akıncaya kadar savaşan taraftayız.
Aslan burcuyum, savaşmaya değen her şey için savaşırım.
Çepeçevre kuşatılmış hâlde olsam da hep bir mücadele hâlinde oluyorum kankam
Ya siz ne derin kisiliklersiniz biri canimizi sıkınca hı s@l@k hı deyip geçiyoz biz😅😅
Hep savaşan olmanın yorduğu kişiyim. Araca sığınan olmaya ihtiyaç duyar insanoglu
Bu soruna ve ruh halime göre değişiyor bazen savaşıyorum bazen de hemen sığınıyorum.
Aileme veya can dostum dediğim kişiye..
Amin 😊
Genelde pusuda beklerim 😅 karşı bana zarar vermedigi sürece ben bişey yapmam yapsa bile yapmam ama sabrım tasarsa kimmis neymiş dinlemem
Psikolojik olarak bazen savaşmak bazen sığınmak duruma bağlı ölüyor.
Barışmaya çalışan. Kimse kimseye küs olmasın isteyen
Savaştım hep bazen soğuk bazen sıcak ama hep savaştım
Ne yazık ki savaşan
savaşmıyorum öğrenmeye gayret ediyorum
karmaşa bizlik değil jdkdjdjjdjd
😅😅
Ölü taklidi yapan
Sen dert misin djjd
Gözlerin bozuk ama 😒
Kör değilsin gözlerin bozuk djd
Ben başından beri kararlıyım djjd
Konuyu alakasız yerlere çekmeyelim bülbül jddjs