Selamlar. Başınıza gelen olumsuz olaylarda, problemle yüzleşip mücadele etmeyi mi tercih edersiniz, akışa bırakmayı mı yoksa kaçmayı mı? 😉
Keyifli günler.. 🤘

Selamlar. Başınıza gelen olumsuz olaylarda, problemle yüzleşip mücadele etmeyi mi tercih edersiniz, akışa bırakmayı mı yoksa kaçmayı mı? 😉
Keyifli günler.. 🤘

Sorunlarla savaşmak içimde var aslında eskiden yoktu ve hemen teslim olurdum. Bundan sebep, hala sorunları önce savaşarak olmuyorsa da hemen ardından teslim olarak kucaklıyorum.😅
Ben her zaman savaşırım savaşan kişi olurum. kaybedeceğimi bilsem bile en azından savaşarak kaybederim. çünkü benim bakış açımda ya da hayatımda mücadele etmeden bir şeyden vaz geçmek yok. tabi ki de her zaman her şeyi kazanamayız bazen ne kadar denersek deneyelim bir şeyleri başaramayız o zaman da vaz geçmek gerekiyor tabi bir yerden sonra zorlamak takıntı yapmak saçma olur. ama her zaman denerim, farklı yollar denerim ya da hatalarımı gözden geçirir nerede yanlışım ya da nerede eksiğim varsa onu seçerdim.
Bir düşünür der ki; geleceğinizi belirleyen şey başınıza gelen olaylar değil, o olaylar başınıza geldiğinde sizin ne yaptığınızdır.
O sebeple başıma gelen herhangi bir olay karşısında önce ondan sıyrılmayı sonrasında da ne yapacağıma karar verip ona göre savaşmayı tercih ediyorum.
Kesinlikle savaşçı bir ruhum var. Savaşmaya değer gördüğüm her şey için savaşabilirim. Birde kolay vazgeçen tarafım var. Savaşmaya değer görmediğim biri için kılımı kımıldatmam. Kahvemi alır, sigaramı yakar öyle seyrederim. En ufak bir duygu değişimi yaşamam, o zaman buz gibi olurum. Ruhum çekilmiş gibi, hiç umurum olmaz nedense.
Cevap
16Cevap
Hepsinide yapanım aslında. Ama her ne kadar kaçarsada kaçsın insan eninde sonunda Yüzleşmek zorunda kalıyor. Yüzleşeyemeyen hiç kimse iyileşemez. O yüzden son zamanlarda yüzleşip gereksiz yüklerşmden kurtulmayı seçiyorum..
Teslimiyet bana göre değil
İstemiyorsam sonuna kadar savaşırım

Esir düşene kadar savaşırım. Esir düştükten sonra bir sonraki savaşım başlar. Neyse odamı süpüreyim bari 😂😂😂
Elimden gelenin en iyisi için uğraşırım savaşirim baktım olmuyor o zaman oluruna bırakirim teslimiyete geçerim.. derslere ya ahmak çabalar iş olacağına varır...
Genelde akışına bırakıyorum çok büyük bir etkisi yoksa olayım şayet. Diğer türlü mecbur savaş. Kaçış yok.
Ben hangisiyim karar veremedim sanırım o zamanki moduma göre
Teslim olmak bana göre değil genelde savaşçı bir yapım var.
Yerine göre mücadele ederim bazen akışına bırakırım korkuyosam da kaçarım
Çözeceğime inandığım şeyler için savaşan biriyim.
Savaşan. teslim olmak kanımızda yok ne olursa olsun. haklıysak tabi.
ölürüm teslim olmam. bu yüzden çok kazandım. dünyayı alsam yetmez. götüme girecek bir gün
Kaçmak lügatımda yok bunu bir ifade edeyim, savaşırım.
Savaşın sonunda değecek bir şey varsa savaşırım..
Savaşan 💪 ama kaçmayı da çok seviyore 😉 kaçmak değil aslında sessizce uzaklaşmak, mesafe iyidir
Dişe diş kana kan göze göz kulağa kulak asla geri adım atmam
Sonuna kadar savaşırım. Baktım olmuyor, çekilirim başkası baksın😏😏
Geçmişte kaçan, şu an için savaşan..
Sevindim :)
Savaşırım sonuna kadar ~ ℳ
Savaşın sonunda ne olacağına bağlı tabiki
Savaşırım, değerli olana teslim olurum
Savaşırım. Korkaklar kaçar
Konuya göre degisir
Hep savas hepppp oy oyy
Sabrederek elinden gelenini yapan 👁
Akışta kalırım