Kişilik & Karakter “Ok bye” demek istediğiniz biri var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinsamimi bir bakışve byeGitmek en sevdiğim şeydir ama kalacak bir sebeb kalmadığında. Güncellemeler1 yıl Süpermişsiniz ok thanks 🤙🤙🤙 “Ok bye” demek istediğiniz biri var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Kötü olan kim varsa onlara demek isterdim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl şu an konuştuğum çocuk olmayacağını anlatıyorum kibar yoldan ama işine gelmiyor hala zorluyor bakalım ne zaman pes edecek. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Seviyorsa pes etmemeli…. Sen de acıma net ol … erkekş en büyük hakaret acıma duygusudur…Düzgünce olmaz de engelle …. İlgiyi bırakmayor gibi olması n Cevap sahibi 1 yıl Kalp kırmaktan korkarım başka kız olsa küfür eder engellerdi ama bari konuştuk buluşalım o kadar konuştuk sevgili olalım muhabbetine dönüyor is
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Demek istersem diyorum zaten 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Vardı, sene başında dedim zaten. Böyle şeylerde keskin biriyim, hiç beklemeden aksiyona geçerim. 0 0 Yorumla
Çocukgelişimciiks Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ooo çoktan dedim ona ok bye sjsjs 1 2 Yorumla Soran 1 yıl En sevdiğim diyorsun shsnsj Yorumla Çocukgelişimciiks 1 yıl Evetttt😄😄 Yorumla
VViolet Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. Bütün boş konuşanlara ok bye 😄 1 0 Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Bu kadar acımasız olamam ya bn kiyamam 1 4 Yorumla mejnun11 1 yıl @Yorgunprenses_12 o zaman yorgunprenses olmaya devam eder durursun Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl @mejnun11 Yorgunluğuma kimse sebep olmadi bn doğuştan yorgunum diyomusum 😉 Yorumla mejnun11 1 yıl Doğuştan beri kimseye kıyamıyorsun belki de 😄 Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl @mejnun11 Olabilir Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Hayr yokk 1 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 944 cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hayır, yok. 1 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Exim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kötü olan kim varsa onlara demek isterdim.
şu an konuştuğum çocuk olmayacağını anlatıyorum kibar yoldan ama işine gelmiyor hala zorluyor bakalım ne zaman pes edecek.
Seviyorsa pes etmemeli…. Sen de acıma net ol … erkekş en büyük hakaret acıma duygusudur…
Düzgünce olmaz de engelle …. İlgiyi bırakmayor gibi olması n
Kalp kırmaktan korkarım başka kız olsa küfür eder engellerdi ama bari konuştuk buluşalım o kadar konuştuk sevgili olalım muhabbetine dönüyor is
Demek istersem diyorum zaten
Vardı, sene başında dedim zaten. Böyle şeylerde keskin biriyim, hiç beklemeden aksiyona geçerim.
Ooo çoktan dedim ona ok bye sjsjs
En sevdiğim diyorsun shsnsj
Evetttt😄😄
Bütün boş konuşanlara ok bye 😄
Hayır yok
Hayır yok
Bu kadar acımasız olamam ya bn kiyamam
@Yorgunprenses_12 o zaman yorgunprenses olmaya devam eder durursun
@mejnun11 Yorgunluğuma kimse sebep olmadi bn doğuştan yorgunum diyomusum 😉
Doğuştan beri kimseye kıyamıyorsun belki de 😄
@mejnun11 Olabilir
Hayr yokk