Ben artık insanların sahteliklerine, saçmalıklarına ve kontrol edemedikleri o hayvanımsı duygularını yansıtmalarına tahammül etmek istemiyorum. Sitede tanıştığıma çok memnun olduğum birkaç kişi var. İyi ki varlar. Onlar kendilerini biliyorlar. Ve tanımadığım ama görüşlerinden ve paylaşımlarından dolayı sempati duyduğum insanlar da var onlar da iyi ki varlar. Ellerinden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyorlar. Onlara ve onlar gibilerine hayatlarına kendileri gibi insanların çıkmasını dileyerek veda etmek istedim. Hoşça kalın🙏🏻☺🙋🏼♀️
Kuzum benim iyi birisin az çok tanıyorum seni. Severimde. Ama kimse için burdan gitmeye değmez. İnsanları umursamayarak kendi halinde olmak gerekiyor. Ancak öyle hayata tahamül ediliyor. Lütfen gitme...
Güzelim benim kimse için değil kendu ruh ve sinir sağlığım için gideceğim. Tahammül seviyem düşük benim o yüzden katlanamıyorum. Ben de seni çok seviyorum 🙏🏻
Sizi anlıyorum aslında. Ama ben tahammül seviyesi düşük biri olduğum için dayanamıyorum o yüzden gideceğim 🙏🏻 Size de hayatınızda huzur diliyorum. Ben teşekkür ederim 😌