Veda edebilir misiniz?

İnsanları hayatımdan çıkarmak her zaman çok kolay olmuştur. Çünkü benimle olduklarında onlara hak ettiğinden fazla değer verir yediği, içtiğine kadar sorar onlarla ilgilenirim. Çünkü sadakat ve şerefle sevgi bunu gerektirir. Arkadaş olsun, yoldaş olsun ne olursa olsun...

Şimdi uzanırken bakışlarım gökyüzünün koyuluğuna doğru kendi bünyemde birikmiş tüm acıları unutup kayıp giden bir yıldıza sigaramı yakıp şarkımı dinliyorum. Her insan ile aramda bir dünya oluştururum ve burada biz olurum ve biz iken olan her şey hiçbir şey değilken de bende kalıp yerini ve değerini yitirmez. Üzüldüğüm tek şey oluyor ki sadece yanlış yüreklerin içine doğru koşarken onlara dur diyememek onları koruyamamak. Neyse ki herkes kendi tercihleri ile yaşar. Ve ben bu hayatta o kadar çok şey kaybettim ki uzanan bakışlarımın değdiği o gökyüzü yıllardır kalbim ile kırılmış ve hiçbir acıyı hissetmez olmuşum. Gülümseyip yaşamıma devam etmek çok kolay bana sanki şu an ölüm gelse benim onu istediğim kadar o beni istemiyordur. En fazla çok istedikleri dünya insanların olur. Ben kaybetmekten korktuğum tek şeyin zaman olduğuna inanıyorum. Ne yazık ki insanları zamanlarını kaybetmeye uğurlamak hoş olmuyor. O yüzden hayatımdan sıyrılıp giden herkese buradan bir şarkı paylaşmak istiyorum...

https://youtu.be/Uh3yhBy0m6c
Veda edebilir misiniz?