Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı.
Neye ya da kime veda ettiğime göre değişir.. eğer çok sevdiğim birine geçici bir süre veda ediyorsam evet üzülürüm ama elinde sonuna yine görüşeceğimiz için çok da kendimi yıpratmam sadece özlerim.. ama eğer tamamen veda ediyorsam da bu beni yıkar bir süre.
Sevdiklerimle evet tabiki. Ama o üzüntüyü devam ettirmem. Bu bazen zorunluluk haline gelebiliyor. Sana üzen ve iyi gelmeyen olaylara ortamlara insanlara veda etmek meselesi mecbur durumda bırakabiliyor💚🍀☀️İyi gelmeyen herseye de veda edilmeli, iyi gelen herseye ise hoş geldin diyerek sevgiyle kucaklanmalı💙☀️
Çok fazla üzer. Dostum veya arkadaşım başka şehire taşınsa ki veda nın en iyi en normal hali ona da uzun bir süre üzülürüm. Çünkü sıcak ve sağlam bağlar kurarım sadece iyi haberler almak beni mutlu eder.
Öyle de bir oturup yüz yüze konuşmak gibi olmuyor ki ilk bir kaç hafta sanaldan görüntülü vb. konuşuyorsun sonra o kendi hayat kaygılarıyla başka denizlerde yüzüyor sende öyle, yani o iş yürümüyor iki tarafta istese bile maalesef (benim yaşadığım böyle sizi bilemem)
cidden kimisinin umrunda olmuyoruz moruk bitince üzülmüş depresyona girmiş hiç kimse de yaprak kımıldamıyor yani bu gibi durumlarda jsjahhahaha neyim ben bilir kişi miyim çok mu yaşlıyım ne yani öföcööx kimlik karmaşası yaşıyorum galiba kankamdmdm
4 ay önce 11 yıllık dostumdan ayrıldım yusuf diye biriydi beni satmasına rağmen ben o 11 yılı unutmadım ama o çoktan beni satıp kendine 3 arkadaş bulmuş yazıklar olsun...