Herhangi bi' sebepten dolayı yapamadığın bir şey olabilir bu.
Şu şarkıyı da şurayı bırakayım 🐈:
Herhangi bi' sebepten dolayı yapamadığın bir şey olabilir bu.
Şu şarkıyı da şurayı bırakayım 🐈:
Var ama istediğim halde yazmamamın sebebi iki yüzlü oluşu. Bana sözde değer veriyor arkadaşız. Onu takip ediyordum o da beni takip ediyordu. Çıkarmış söyleyince kimseyi takip etmiyorum ondan dedi herkesi çıkardım. Bin küsür takipçisi var ama sonra geri takibe aldığında bir sürü takip ettiği vardı bir tek senle konuşuyorum dedi. Yine çıkardı ama benim üstüme kaç tane takipleştiği insan oldu. Artık konuşmak istemediğimi söyleyince zaten önemsemiyordun dedi. Bir iki konuşması ile yumuşamadım. Bu sefer çok heç yazmaya başladı ve engelledim buna rağmen buraya gelip soruma yazıyor kendi sorusunda en iyi görüş seçiyor. İnsanlardan bazen gerçekten nefret ediyorum.
Ön yargılı yaklaşmayı istemezdim ama bahsettiğin kişi hem ilgi açlığı çekiyor, hem de bunu, buna ne zaman ihtiyaç duyarsa o zaman elde etmeye çalışıyormuş gibi geldi.
Birilerine arkadaşça güzel değerler yüklemek hoş ancak bunu herkes, senin onlara verdiğin değerde sana geri veremez. Vermek istemiyor olabilir ve bu birçok etkenden kaynaklanabilir. Sanırım en kötü olanı da, ne istediğini bilmeyen ve yaptıklarının karşı tarafa hissettirdiklerinden haberdar olmayan kişiler.
Doğru söylüyorsun beni üzen ve öfkelendiren göründükleri gibi olmamalsrı
Cevap
1Cevap
Kimse yok iyi geceler diyebildigim😔😔
Varrr...
Yokkk
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?