Malesef ki hayatın gerçekleri, bizi vedalara mecbur bırakıyor. Kimi mutlu, kimi hüzünlü oluyor... Peki sizin vedalarınız nasıl? Bende buradan uzunca bir süre ayrı kalacağım. Gerek yorumlarıyla, gerekse arkadaşlıklarıyla bana değer katan herkese teşekkür ediyorum. Umuyorum bir gün yollarımız kesişir... #şimşek ⚡⚡⚡
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Vedalar hüzünlüdür. Bazen kendi isteğinle, bazen de zorunda kalırsın ve da etmeye. Hayat bu ne zaman ne yaşayacağımız belli olmuyor. Benim vedalarım ise bazen her ne kadar kırılmış dahi olsam, karşımdakini kırmadan güzelce içimdekileri söylemek olur.
Aslında kişiye göre değişir ailemden bırıyse salya sümük ağlarım onu da ağlatırım vedayı falan iyice çıkmaza koyup zorlaştırırım. Amma ve lakin flörtüm, sevgilim ise Allah vergisi önce iyice bı ağlarım sonra ağlamamın hıncını ondan çıkarırım. Her ne kadar çok acımasızca olsa bile iyice kalp kırarım hem bu sayede ayrılma ve unutma süreci hızlanır
Veda etmek bu hayatta yapamadığım tek şey sanırım. Ben insanları bırakıp, gidemiyorum asla. Her zaman kapımın açık olduğunu bilirler. Arkadaşları olarak kalırım. Veda edeceğim zaman ise biraz psikopat gibi görünüyor biliyorum ama mektup yazıyorum. İçimde kalmasını istemediğim ne varsa uzun uzun yazıyorum.
Hesabi silmemeyi, sadece uygulamayi, veya Google üzerinden kullaniyorsan sayfayi silmeni tavsiye ederim. Insan bazen pisman olabiliyor ve özlüyor.. malesef dondurulan hesap birdaha asla geri gelmiyor. Kapatma derim cok güzel hesabin benim icin cok degerli 💙
Sessiz olurum genelde. Kolay vazgecebilen bir yapım yok ama bişey bittiği zaman bitiyor ve kavga gürültü vedalaşmam asla genelde sessizce küçük bir veda ile bitiririm.