Kişilik & Karakter Herşeye Yeniden başlamayı ve sonunda neyle karşılaşacağınızı az çok tahmin edebiliyomusunuz? Elleltkf Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayır bilmiyorum Mutlu olurum diye düşünüyorum her şey hüsran bu da öyle olur kesin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Herşeye Yeniden başlamayı ve sonunda neyle karşılaşacağınızı az çok tahmin edebiliyomusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Merhaba, her şeye yeniden başlamayı zaten mutlu olurum dite düşündüğüm için kafaya koyup niyetlenmişimdir ve o yüzden böyle yapmaktayımdır. 0 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 536 cevap paylaştı. Evet ediyorum da hiç bir şeye baslayamıyoruz canım benim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba, her şeye yeniden başlamayı zaten mutlu olurum dite düşündüğüm için kafaya koyup niyetlenmişimdir ve o yüzden böyle yapmaktayımdır.
Evet ediyorum da hiç bir şeye baslayamıyoruz canım benim
Yine hüsran yine hüsran olmasın
İyim o hesap ban yedi
Edemiyorum bu arada foto ıyimis
Takmam öyle