Kendini tükenmiş hissediyorsun. Bazen çekip gitmek geliyor içinden.
Bazen yepyeni bir sayfa açmak, her şeye sil baştan başlamak.

Kendini tükenmiş hissediyorsun. Bazen çekip gitmek geliyor içinden.
Bazen yepyeni bir sayfa açmak, her şeye sil baştan başlamak.

Güçlü olup savaşmaktan başka çare yoksa, yerden kalkıp koşmaktan başka çare yoksa, bütün dünya bile dusmeni istiyorsa ama başka çarem yoksa devam etmek zorundasın. Başına en kötüsü de gelse sadece iki seçenek var ya devam etmek ya da intihar etmek, ben her zaman devam etmeyi seçtim, devam ederken bir şeyleri yapabildiğini görmek sana özgüven veriyor, hayat anlam bulmuş gibi geliyor sanki bir anda her şey senin lehine dönmüş gibi oluyor. Bacakların olmasa da koş.
güzel yorum
Ani ve keskin birçok karar aldım, uyguladım. Pişman olduklarımdan daha çok, iyi ki yapmışım dediğim kararlarım oldu.
Ama her şey sil baştan deyince göz korkuyor.
Hayatta her zaman yükselişler ve çıkışlar olmaz. İnişler hatta düşüşler de olur. Bazen de çakılırız en dibe.
Ama o dibi bir sonraki çıkışın ivmesini kazanmak için de kullanabiliriz.
Hayat varsa umut hep vardır.
Umut varsa da mücadeleye devam etmek gerekir.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim 😎
Güzel şeyler 😇
Hayır.. her yeni günün sağlamlığı dünün kaybıyla daha iyi şekillensin.
Güzel yorum tebrik ederim
Teşekkürler.
Rica ederim efendim
✨️.
Cevap
5Cevap
Ben sil baştan başlamak istersem de olma zaten..
Sil baştan başlamak vakit kaybı. Yaralarım eşliğinde çarpışa çarpışa ilerlemek daha zevkli ve daha hızlı benim için.
Tebrik ederim
Teşekkürler
Rica ederim
Sil baştan değilde, yeni bir sayfa açabilsek çok iyi olur
neye yeni bir sayfa?
Yeni bir hayat yeni düzen kısacası her şeye, geçmişte yaptığın veya yaşadıklarından ders alarak. Geçmişi silemezsin, geçmişi silmek aynı hataları tekrar etmek demektir çünkü
Haklısın
Sil baştan başlamak istiyorum ama gözümde büyüyor. Kendime ve durumlara güvenemiyorum.
Neye sil baştan başlamak isterdin?
Bazen oluyor da son zamanlarda o ruh halinde değilim.
neye baştan başlamak isterdin?
Meslek yaşamına.. Avukat olmasam nasıl olurdu mesela...
Mesleğinden memnun değil misin?
Şimdi adli tatilden çıkarken nispeten kafam sakin... Son günlü iş sorunu ciddi bir kaygı yaratıyor. Böyle durumlarda kaygı ile başetmek insanı zorluyor. Keşke başka iş seçseydim dediğim çok zaman oldu
Avukatlık bazen gerçekten zor
Hani derler ya çıkmadık candan ümit kesilmez diye. O hesap hayatım hep kaldığı yerden devam etti, edecek sil baştan olmaz. Hatalarımda oluyor doğrularımda ve beni geliştiren zaten bunlar.
Her şeyi silip yeni baştan başlamak çok güzel olurdu
ben yaptım
istifa edip istanbuldan taşındım
hayatım tamamen değişti
Evet, KS uygulamasini silerek bu karari çoktan verdim bile.
2 kere başladım 1 hakkım daha var
hayir yok
Varda gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?