Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Yeniden başlamaya gücüm var ama kolay değil. Bazı yaralar kabuk tutsa da izi kalıyor, bazı hatıralar silinmese de içlerinde barışmayı öğreniyor insan. Düşe kalka, kırılıp toparlana toparlana büyüyor kalp. Yeniden başlamak aslında unutmaktan çok kabullenmekle başlıyor. Ne geçmişe isyan, ne geleceğe korku; sadece bugüne cesaretle bakabilmek gerekiyor. Çünkü her son, içinde sessizce doğan yeni bir başlangıcın habercisi oluyor.
Evet artık o gücü hissediyorum ve parça parça kendimi yormadan, hırpalamadan başarıyorum bunu... her şey bir anda düzelmez... Acele işe şeytan karışır diye boş yere dememişler. O yüzden ağır ağır sakin sakin başlıyorum... Farkına vararak izleyerek... Çözümleyerek
Hayat bazen öyle sıkıştırır ki bizi, yeniden başlamak cesaret değil zorunluluk gibi gelir. Ama unutma, her yeni başlangıç içinde yeni bir umut saklar. Yıpranmış hissetsen de bak minicik bir kedi bile kucaklanacak kadar masum ve güzel şeylerin olduğunu hatırlatıyor. Sen güçlüsün, üstesinden gelirsin 🌸🐾
Yeniden başlamaya gücüm var. Her ne kadar bazen yorgun hissetsem de, içimde hâlâ umut taşıyan bir parça var. Çünkü biliyorum ki, ''her yeni başlangıç bir başka başlangıcın sonundan doğar.”
Şaşırtıcı bir şekilde buna evet diyorum ben bile kendime en zor anımda inanmazken bedenen içten gelen bir şeyle her defasında yeniden ayağa kalkmasını ve hiç yaşanmamış gibi devam edip mutlu olmayı bilen birisi oldum.
Hiçbir şeye yeniden başlayacak gücüm ve enerjim kalmadı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
7 ay
Elbette başlayabilirim nefes aldıkça ama şöyle bir durum var. Neden yeniden başlıyoruz? Neden sürekli mücadele? Neden dinlenmek, huzur bulmak bizden beri. İnan çok yoruldum bu döngüden.