Mesela öğrenmemeniz gereken bir şeye denk geldiğinizde ahshs

Mesela öğrenmemeniz gereken bir şeye denk geldiğinizde ahshs

Yaptım öyle saçmalıklar. Sonra dedim ki kendime; ciğeri beş para etmez, fesat kişilerden sana ne, bakmazsan görmezsin, onlar yok, düşüncelerinde de var etme o yılanları, bırak havlasınlar kendi kendilerine, seni güzelleştirecek, seni mutlu edecek güzelliklerin peşinden koş, itin köpeğin değil, leşlerin değil diye söz verdim kendime. Kendime kıymet vermeyi seçiyorum, sevdiklerimi stalklarım sadece, sevdiklerim kayıtlıdır rehberimde
Bundan birkaç ay önceydi aşık olduğum erkeği ilk defa sevgilisi olduğunu öğrendim ve yıkıldım ondan sonra kızlar soruyor mobil uygulamasını bıraktım ve uygulamadan nefret ettim çünkü uygulama ilişki durumunu yazmıyordu
Bu benim en beter huyum ya. 🥹 Kıskançlık krizine girip yatağıma siniyorum. 🤣 En son Mert'i stalkladım. O nasıl güzel bir hayattır hay amego ya.
Heloş sağ ol be. Ben çoğu zaman yetişemiyorum bu en iyilere sorulara falan. Ühü. 🥹
Ağlim biraz daha çok ihtiyacım var. 🤣
O kara gün... oldu tabi yansın bu eller modu açıldı hskxkxj
Cevap
14Cevap
Evet o yüzden zaten uzun zamandır stalk yapmıyorum
🤣 ilk araştırdığımda Düğün Videosuna denk geldim-Allah mutlu mesut etsin dedik 😃
Abi bi başkasınada öyle ras gele aklıma düştü dedim bakıyım anam yine Düğün videosuna denk geldim🤣 Kaderim düğün videosu izlemek üzere kurulmuş 🤣
@aynadakiajan bunu sana soruyorum merak ettim fhfjg
Elbette olmadım ama şaşırdım sonuçta stalk yaptığın birisiyle sohbet ederken naif, mütavazi konuşurken, stalk yaparken aslında onun çılgın hallerini keşfedebillyorsun bu çok enteresan ve tebessüm ettiriyor.
Öğrenince ona bunu ufaktan açınca daha özgürce sohbet ediyorsun elbette saygın yine olmalı.
Haklısın 🙃
Yani sevgilisi olduğunu öğrenmiştim ve sonra hemen stalk yapmayı bıraktım dedim Allah sahibine bağışlasın dhhhxxhxyxyx
Oldum ya hem de çok. Çünkü tahminimden çok farklı bir şeyler gördüm yıkıldım ama belli etmedim 😂
Stalklamasam da çıkıyor karşıma ve gördüğüme lanet ediyorum sonra.
Kimseyi stalklamadım boş işlere vakit ayırmıyorum.
Aylarca ve hatta koca sene biriyle yazıştığımıza pişmanız biz.
Stalk çok etmem ama olmadım. 😅
Çok derinlemesine bakmadım.
Yok kimseyi stalk yapmam zaten
Hayır ama pişman etmişliğim olmuştur
Birisini stalklamadım.
Ben o kadar detaylı bir stalk yapamadım hiç 🥹
hayır pişmanlığım yok
oldu keşke görmeseydim öğrenmeseydim dedim
Sadece pişman mı.. kahroldum 😢
Pişman olmadım aksine gözüm açıldı.
Yapmıyorum öyle şeyler bıraktım
Hatırlayamadım