Güncellemeler
+1 yıl
Kendimden de aşırı nefret ediyorum ergen falan diyecek olursa yazmasınlar lütfen kimse kimsenin yaşadiğini bilemez
Eskiden asla böyle değildim aşırı sosyal birisiydim annemin panik atak, sinir krizlerini gördükçe panik atak başladi 9 aydır dışarı çıkamıyorum sosyal hayatım 0 nedense herkesden neftet ediyorum 5 dk biriyle iyiysem 5 dk sonra ondan neftet etmeye başlıyorum konuşmak istemiyorum herkesi kendimden uzaklaştirdım istemeden tabiki kim olsa benimle konuşmak istemezdi bu durumum beni aşırı itici yapıyor bu arada bir sürü antidepresan kullandim ama hicbiri işe yaramadı çoğu zaman birsey olacak haplar beni daha kötü yapacak düşüncesiyle birden bıraktım daha kötü oldum ayrıca bende ses ve görüntü halisilasyonlar oluyor dışardayken birisi bana kötü birsey demis gibi duyuyorum böyle olmaktan bıktım artık yaşamak istemiyorum sürekli saçma sapan kendi kafamda kuruyorum kalbime bir şey olacak falan filan bu yüzden yemek bile yemiyordum bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Doktora git mutlaka
Mekan değişimi şart artık senin için doğa lazım ve iyi seni hiç bırakmayacak bir arkadaş çünkü şartların zor
Evet maalesef zor bende mekan değişimini çok düşundüm ama imkanlar el vermiyor
Nerde yaşıyorsun?
Osmaniye
Etrafında doğaya çıkabileceğin hiç mi bir yer yok kamp falan için?
Ya varda işe yaramıyor işte
Gittiğin zaman rahatlamıyormusun kafan dağılmıyormu düşüncelerin değişmiyormu
Hayır hiç değişme olmuyor hatta kendimi daha daha da kötü hissediyorum eve geçmek istiyorum
Anladım insanlarla iletişimide kesmişsin nasıl olacak böyle hep kendi başına kalırsam olmaz seni çok daha kötü yapar düşüncelerde kaybolursun şu an konuştuğun birileri var mı?
Hayir yok kimseyi istemiyorum elimde bu da
Ama böyle olmaz kaybolursun paylaşman lazım yükünü oyun oynar anksiyite seninle şizofrene çevirir doğru değil bu
Tekrar psikiyatriye gitmeyi düsunüyorum
Git zaten durumlar kötü ve çok gençsin yazık değilmi en güzel zamanlarını boğularak geçirmek ama yetmez tekrar sosyaleşmen lazım
Zaten hayatımi yaşayamadım yaşayamadan bu lanet şeyle uğraşıyorum
İşin çook zor ama çözümü var sonuçta inanman lazım depresyon çok kötü arkdaştır iki yüzlüdür hep onunla olmanı ister bırakmak istediğinde her türlü yalanı söyler tek çare inanmak
Haklısınız
Yardım istemediğine eminmisin?
Yok teşekkür ederim bu yaşıma kadar herşeyi kendim hallettim
Yaşadığın durumu yaşamadan bilemeyiz tabi ama bunun üstesinden gelmen için uğraşmanı tabsite edebilirim
Konuşmayalım sadece sarılalım hersey gecicek söz ☺️
İnsanlari sevmiyorum yoksa illaki sarılacak birini bulurdum
Sen bilirsin diyince kavga cikmazmiş
Dobarlan guzum bırakma kendini
Kendimi bıraktığımı fark etmistim tekrar psikiyatriye gidicem
İlaçlarla yaşanmaz bu hayat
Başka türlü de olmuyor
Umarım toparlarsın guzum
Umarim
Geçmiş olsun
Bunu aşabilirsin
Fıstuk gibi de kızsın üzüldüm bu durumuna