Çeksin herkes burada diyorsun yani. Hayat ucuz herkesin altında araba dubleks evi son model telefonu her sene dünyayı gezecek miktarda para ve bol bol tatil hakkı var dimi? Sen de haklısın düşününce bende vazgececem simdi😅
Sadece bunlar değil hem oradakiler sahipse sen de sahip olursun burada olamayacağına eminsen bir bilinmezlige ihtimale gitmek her zaman umut saklar icinde. Mevcut durum değişmediğine göre
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne oldugu hakkında fikrim yok
2025 mi açıklanacak
24
2025 ne zaman açıklanacak ben Kasım'da başvurdum
Ben de. Tahminen ayni şeyden bahsediyoruz tarihler karıştı. Evet bu akşam açıklanıyor saat 19.00 da
2024 mü 2025 mi açıklanacak? Kafamı s... Aq
2025
2024 zaten açıkladı
Tamam o zaman iyi ben de başvurdum fotoğraf kötüydü umarım ondan dolayı ret yemem 😂
Insallah diyelim
Ama bana çıkarsa gitmem ben
Niye başvurdun hakkımı gasp ettin😅
Amaç ülkede bir insan daha tutmak
Çeksin herkes burada diyorsun yani. Hayat ucuz herkesin altında araba dubleks evi son model telefonu her sene dünyayı gezecek miktarda para ve bol bol tatil hakkı var dimi? Sen de haklısın düşününce bende vazgececem simdi😅
Benim hayatım öyle 😂 o yüzden benim için sıkıntı yok hem Amerika'ya gittiğinde o dediklerine kavuşamazsın
Sadece bunlar değil hem oradakiler sahipse sen de sahip olursun burada olamayacağına eminsen bir bilinmezlige ihtimale gitmek her zaman umut saklar icinde. Mevcut durum değişmediğine göre
Ben gayet memnunum 😂 o sizin probleminiz inşallah bana da çıkar da birinin hakkını gasp ederim 😂
Ha öyle söyle yapmissin zaten bunu😆 kimse benim gibi memnun olmasın diyorsun yani
Ben memnunum diyorum 😂
Tamam ben de onu dedim. Tuzum kuru derler Anadolu'da😅
😂😂
😅🤣😂🤔🙄
Çıktı mı 😂
Sayfa açılmıyor bende
Hahha bana çıktı 🤣
Çıkmıştır eminim çünkü bana da çıktı has been 😂😂