Green Card sonuçları açıklanmış, başvuru yapan var mıydı?

Green Card sonuçları açıklanmış, başvuru yapan var mıydı?

Ben Avrupaya gitmek istiyorum. Düzenli olarak iyi firmaları iş için takip ediyom
Amerikada daha çok para kazanmak mümkün ama sosyal yönleri kötü, onedenle ilgimi çekmiyor.
Ayrıca iş bulmadan gidenlerde 3-4sene sürünüyor, hepsinin videoları YouTube’da
Gitmesem ne olacak, buradada kazanıyorum yeteri kadar.
Bir kaç yıl önce aya global diye saçma sapan bir şirket tarafından aranıp anlık hevesle başvuru sürecini başlatmıştım. Sonra dertlerinin para koparmak olduğunu anlayınca bıraktım peşini. Seneye başvurum belki çıkanlar varmış.
Cevap
48Cevap
Yapmadım hayır
yapmadım, ancak yurtdışında yaşamayı seçecek olsaydım bu ülke kesinlikle abd olurdu, amerikan rüyasını bilenler iyi bilirler, bu rüya sadece amerikada yaşayanlar için değil, orayı bilen, orayı anlayan herkes için geçerli olabilecek bir rüyadır
Geçen sene başvurdum çıkmadı bu sene başvurmadım çıkmaz diye düşündüm ama keşke başvursaymışım belki çıkardı hayal kırıklığı ihtimalini göze alamadığım için başvuru yapamadım
Yapmadim yapmayı da düşünmüyorum ülkemin dışında bir yerde yaşama hayalim yok Hele hele Amerika'da yaşamak gibi bir hayalim hiç yok tam tersine Amerika bana korkutucu geliyor
17 18 de insan giderde eşek kadar insan olup orada milletin yüzüne mal mal bakıp tezgahtar olmak için de gidilmez çocukken gideceksin oraya
Adamın orada yüzüne bakmazlar en başta Amerikalı birini bulucan evlencen o da zor seni napsın dil bilmiyosan öğrencen en son da mülteci muamelesi görücen
Yasal haklarla gidiyorsun sonuçta!!
Berbat bir işte çalışırsın başta.
Ayrıca Greencard alıp hemen gitmen gerekmiyor sanırım (eminde değilim) alıp, sonra ingilizce 1senede öğrene bilirsin.
Amerikada çok pahallıdır.
Master yaptım süper İngilizce var, birkere basvurdum, cıkmadı, bidahada denemedim.
İzinin olmadıgı ülkede yaşamak istemem
Bak orada doğan eyvallah ama dediğim gibi Elon Musk olacak halin yok ya da ne bilim orada meksikalı bi kız bile bakmaz adama
Orada belki Rus vs biriyle en kötü evlenirsen kültürel uçurum olmaz. Ben burada da bekarım ya da 30 bin maaş alıyırım. E orada da bekar kalıcam ve amelelik yapıcam buradaki Özbekler gibi ne anladım bu işten.
Evlilikten kastım çocuk olayını tatmak yoksa şu an huzurumu bozmak istemem😀. Amerika'da Türk kızı çekilmez zenciye kaçar
O şaka boyutu canım 😀😀 ama Türk kızının gözünü açarsan g.. Ne girer 😂
O yüzden hiç oynamayalım Türk kızıyla bimden paşa paşa alışveriş edip akşam oturup TLC izleyip Amerikalı hissedelim 😀
İşsiz kız bulamam
Aynen
Eyvallah
Başvurdum, sonucu hala görmedim numaram bilgisayarda eve gitmem de daha bir hafta var merak ediyorum şimdiden
Amerikan vatandaşlığına ihtiyaç duymuyorum. USA ile iş bağlantımız var bu sebepten oturum var.
amerikalı bir kızla sevgiliyim ciddi düşünüyor galiba green card sayılır mı 😂
Rus vatandaşlığım var, bana green card vermezler sanırım.
Onlar bana başvursun. sjsjs
Kabul edersem giderin.
Ya buna yıllardır inanmadım hala da inanmıyorum. Gerçekten var mı böyle sey
Başvuru yapan herkesin oraya gidebilmesini dilerim.
Üzerine 10 milyon $ verirse ABD, o zaman gidebilirim aksi halde bana göre değil
Yine çıkmadııı. :D 3. başvurum bu.
Ben ABD turist vizesiyle devam ya
Hayır çıksa bile oraya gitmeye düzen kurmaya para yok
Evet yapmıştım yedeklerdeyim sıra numaram 106
Nasıl baktın? Seninki de mi 2025 ile başlıyor onay kodun? Benimki öyle ama kabul etmiyor hata diyor nasıl bakabilirim lütfen bilgin varsa verir misin
@margheritawoman
Tarayıcı da sorun vardır
@Gorkem0322 PC den mi bakılıyor çünkü ben ordan da baktım hata veriyor 16 haneli kod doğru yazdığımdan emin olun diyor ama doğru ama 2025 yılına da bakılıyor demiiii
@margheritawoman Sen istersen özelden ulas
Evet ben basvurmustum ama kayıt bilgilerimi unuttum nasıl ogrenecegim
kayıt bilgilerini unuttuysan onu öğrenmek çok zor diye biliyorum nasıl öğrenildiğini de bilmiyorumb
@zibidygonzales 👍🏻
@Emykejeıe bilgilerimi PC de ekran kaydı halinde kaydetmişim bulmuştum. Sonuç olumsuzdu. Geçen ay tekrar başvuru yaptim
Ah bee kaçırmıştımm gidenlerin de yolu açık olsun bizde geliriz belki birgün
Detaylı bilgi verebilecek var mı? Amerika'ya gidiş için olduğunu biliyorum ama şartlar nedir kimi neye göre alıyor ve amaç ne bu kartın?
Arkadaşlar 2025 ile başlayan onay numaramı yazıyorum ama kabuk etmiyor. Sizde de oluyor mu? Kendi sitesini biliyorum bakıyorum ama onay numarasını 2024 ile başlayan kod ile istiyor ama benimki 2025 için başlıyor. Nasıl olacak? Bilgisi olan var mı?
2025ile başlayan kodu soyadını doğum yılını gireceksin. Bir de captcha kodu var.
2yıl önce yapmıştım çıkmadı artık yapmıyorum oraya gidipte napcam sanki 😂😂
bence 100bin dolariniz olursa iyi.. ev alip oturursunuz
2 yıl önce başvurmuştum olmamıştı, neye göre seçiyorlar hiç anlamadım
Yok sevdiğim burada ailem burada işim olmaz yapamam oralarda
Evet başvurdum. Çıkmadı. Sağlık olsun. Hak kazananlar içinde hayırlısı olsun.
Başvurunca direkt çıkacakmış gibi hissettiğimden paramı biriktirip öyle başvurucam
Olumsuz değerlendirileceğini biliyordum
Bu kartın geçerlilik süresi 10 yıl mı?
@Alicnstn bazı yerlerde 5 yıl boyunca oturma ve çalışma hakkı verilir yazıyor da o yüzden sordum, teşekkürler..
Aşı olmayanları direkt eliyorlarmış doğru mu?
başvuru kısmında bu bilgiyi ayrıca istediler mi bilemiyorum ama geçtiğimiz yıllarda bu söylenti vardı
Bana çıktı sonunda. 🇺🇸🇺🇸
hayırlı olsun
Teşekkürler. Darısı başına
ben hiç basvurmadim seneye basvuracagim
Bedava zaten boş geçme. Piyangolar arasında şansı en yüksek olan. Binde 5 falan. İddaa oynasan 1m veren bahsin tutma ihtimali milyonda bir.
Başvurdum ama olmadı 😔
Ben yapmıştım ama sonucu göremiyorum.
Sonuç sen gelme lan 😂
Kes sesini sapık o*ç.
Aklıma dahi gelmedi o kadar uzak bana
Kazansak dahi oraya gitmeye baya bi para lazım ya
keşke yapsaydım. bu sefer yapmamıştım
Yapmadım başvuru falan
Bu sene başvurmayı düşünüyorum
Haberim bile yoktuuu 🖤
Hayır başvuru yapmadım
Ne işe yaryor ki bu yurt dışi için mi
Abdye geçici vatandaşlık gibi düşünebilirsin.
Yapmıyorum, 6 senedir yaptım çıkmadı.
Başvuru yapsak nolcak para mı var
Yapmadım çünkü çıksa gidecek param yok :)
Nerelerde geçerliydi bu Kart?
giremiyorum ki siteye ya
Doğuştan green cardlıyım.
yine çıkmamış awk
çıkmamış
Yapmadım, yapmam.
Başvurmamıştım
Hiç işim olmaz.
Metelik param yok başvuru yapmadım.
Ücretsiz
Bedava elini kolunu sallayarak gidebiliyorsun yani.
Çıktığı zaman.
İhtiyacım yok o yüzden başvurmuyorum
Ben yaptım
Açıklandı, baktın mı
Yapmadım.
Ben yapmadım
Yapmamıştım
Benim zaten var 💅🏻
Selected🥰🥰🥰
palavra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?