Ailesi kardesi kısaca çevresi olmayan bir kız. Yapayalnız. Her şeyi tek başına yapmak zorunda hayata karşı tek başına savaşmak zorunda ve sizin önerilerinizi bekliyor...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce kurumsal bir firmada, sekreterlik tarzında iş bulmalısın ve bu firmada Bir alfa erkek bulup evlenmelisin.
Peki Alfa erkek profili nedir?
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Alfa Özgüveni nasıl oluşur?
Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar, üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.
Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğunu elbet olmaz. Bu yüzden betalar, genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.
Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçilerigötürmekte iken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadını yatağa atamaz. Evlenir , ancak böyle sadece eşiyle birlikte olur.. Bu arada usta başı ve uzman çavuşları, küçümsemiyorum. Hat dabu memlekete Sağlık mezunları hariç tüm üniversite mezunlarından , daha faydalı olmaktalar. En fazla karşılaştığım alfa örnekleri, askerler ve ustalar olduğundan; böyle örnek verdim.
Böylece yakışıklı erkek, özgüven sahibi değilse; kadına ulaşamaz. Ama özgüvenli, çirkin ve ağzı laf yapan serseri erkek çok rahat ulaşır. Bunun örnekleri, çok.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyalnızlık bazen zorlayıcı olabilir, ancak güçlü bir kadınsın ve tek başına yapabileceğin çok şey var. Kendine güven, çünkü içinde taşıdığın güç, sana her zorluğun üstesinden gelebilme yeteneği verir. Yalnız olman, seni zayıf yapmaz, aksine, içindeki gücü keşfetmeni sağlar. Hayatta karşılaştığın her zorluk, senin daha da güçlenmeni sağlayacak bir fırsattır. Unutma ki, yalnızlık geçicidir ve senin yanında olan güçlü bir kadın olduğunu hiçbir zaman unutma. Kendini keşfet, hayata meydan oku ve en önemlisi, kendini sev. Çünkü sen, kendi başının çaresine bakabilen, kendi ışığını taşıyan bir kadınsın. İçindeki gücü fark et, çünkü sen asla yalnız değilsin.
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
86Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılBence iş bulsun kendi ayaklarının üzerinde dursun
80 Yorumla Selam Tatlım🌼
Tabii ki sana ilk tavsiyem kariyere önem vermen olacak ayakların üzerinde dik dur👊
Arkadaş çevresi edinmek sana mutlu hissettirecektir
Bir yorumda alfa erkek hakkında konuşan gizli kullanıcı gördüm keşke benim gibi cesur olsa ve gizlenmese🦋
Alfa erkek saçmalığı kel bir erkek kullanıcının uydurmasıdır takipçileri genelde 18-24 yaş aralığında üzgün erkekler oluyor değerli hissetmek için kel erkeğe ihtiyaç duyuyorlar bu tarz erkekler ile değil kaliteli erkekler ile vakit geçirmeni öneririm
Sana değer veren bir hazinedir
İyi günler kendine iyi bak 😘🫶10 YorumlaBizim erkolardan neyimiz eksik hatta fazlamız var sen onlar tek başlarına yapabiliyor ise ben niye yapamayayım ki diye düşün. Yorulsan da durma düşersen tekrar kalk bu dünyada kadın olmak bu demek sürekli onların gözetimi altında yaşamak bunaltıcı bu dünyaya bir kere geliyoruz ve kendi kararlarımızı kendimiz vererek dik bir duruşla nasıl onlara muhtaç olmadan ilerleyebileceğimizi göstermeliyiz. Sen güçlüsün ve bunu başarabilirsin hırslandır kendini ben kendimi hırslandırıyorum ve yapamayacağım dediklerimi başarıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Pardon erkeklerden fazla olan Neyiniz var onu yazar mısınız aydınlanmak isterim
- +1 yıl
Duygusal zeka ve merhamet ise bazı erkeklerden üstün olabilirsin fakat tümünden asla
- +1 yıl
@İstavritliAşure çok az bir kısım kızları bu konuda geçebilir ama o da şu şekilde olur erkeğin duyguları çok baskın olmakla beraber kız duygusuzsa erkek onu geçebilir diye düşünüyorum duygusal bir kızla duygusal bir erkeği kıyaslarsak yine kız daha duygusal çıkar uf tamam uzatmayalım tartışmak istemiyorum sana haksızlık demedim tamam mı
- +1 yıl
Hı ikna olur gibi oldum sanki
+1 yılHiçbir şeyle savaşmak zorunda değilsin. Çünkü sürekli savaşarak olmuyor. Savaşarak ancak tehdit altında hissediyorsun. Bu dünya darilmak için uygun bir yer değil, dayanacak bir şey bulursan hayatı seversin, kendini seversin. Geçmiş mi kafani kurcalıyor, sil gitsin. Gelecekten mi kaygilaniyorsun, ne olursa olsun hiçbir şey senden önemli değil. Şimdi hangi adımı atmaliyim mi diyorsun, gönlünü dinlemelisin
60 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ayakların üzerinde tam manasıyla duruncaya kadar duygularınla aklın arasında kalırsan aklının söylediklerini seç duygular zira zaaf oluşturur. Senin zaaflarını belli etme lüksün yok düşersen kimse tutmaz. Tökezleyeceksin mutlaka ama pes etme.
Özellikle erkeklere güvenme.50 Yorumla
+1 yılKendine güzel bir yaşam alanı oluştur. Özellikle kimseye güvenmeden yalnız olduğundan da kimseye bahsetme. Ailem farklı şehirde de, her gün arıyorlar beni yanıma geliyorlar de. Gerçekten yalnız bir genç kız olmak çok zor. Mücadelen hiç bitmesin. Kendi aileni kurduğunda biraz daha rahatlarsın umarım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın çiçeğim 🌸
50 Yorumlaİlk ve en önemlisi kendinden başka kimseye güvenme. Çünkü senin arkanda anne, baba, abi, abla, kardeş vs kimse olmadığını bilen biri seni psikolojik olarak ezmeye ve manipüle etmeye çalışabilir. Kendini yalnız göstermek, bu yüzden çok tehlikelidir. İkincisi yalnız yaşamaya alışan biri, zaten her işini kendi yapmaya da alıştığı için zamanla yalnızlığı daha az hissedecektir.
20 Yorumlabak şimdi. benim ailem var ama benden yana değiller. akrabamla da aram yok. ben erkek halimle tek başımayım ve zor oluyor kadın başına daha zordur. öncelikle ilk maddiyat işini halletmelisin tek başına ayaklarının üstünde dur. ayrıca tak olduğunu özellikle erkekler ortamında bilinmemesini sağlamalısın. her erkek öyle değildir. kimisi var her konuda yardımcı olur o başka yani tek kalınca kazık atanında çok olur özellikle kadınlar daha çok yaşar bunu. en doğru çevreyi aramalısın. evleneceğin insanı iyi seç ve kendine iyi bir aile kur. yanlızlığın biter
20 Yorumla
+1 yılKeşke arkadaşın olabilseydim. 🌸 Şimdi senin yapman gereken okuyup bir meslek edinmen, kendinden başka kimseye ihtiyacın yok. Mesleğinin başına geçtiğinde ayaklarının üzerinde sağlam durunca hayatına bir yön verirsin. Şimdilik tek başına olman gelecekte de tek olacağın anlamına gelmez ama kendi başının çaresine bakman için eğitim ve meslek şart. Zamanla hayatına doğru insan çıkar, umarım her şey dilediğin gibi olur tatlım. 🩷
20 Yorumla
+1 yılUfukta evlilik yoksa yalnız olduğunu kimseye asla söyleme. Bolca kendini geliştirici ve kafa dağıtıcı aktiviteler yap. Kitap oku film izle müzik dinle hobiler edin kurslara git çalış ve kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarının üzerinde durmaya çabala.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız değilsin.. Eline bir kagit kalem al ve yaz. Ne olmak istiyorsun, ne yapmak istiyorsun? Bunlari yaz ve buna engel olan seyleri yaz. Sanki plan yapıyormuş gibi. Vazgecersen düşüşün hızlı olur. Nefes aldigin müddetçe umudun hep var olduğunu bil yeter
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kendine bir düzen oluşturmalı ve bir yol haritası çıkarmalısın.
Elinde olan envanterinin listesini çıkar
Mal mülk nakit ne varsa
Sonrasında yol haritası çıkarmaya başladığını göreceksin ilk adımın bu olsun.40 Yorumla
+1 yılKimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde durmasını, yeni şeyler öğrenmesini, kendini iyi hissedecek şeylere odaklanmasını yeni hobiler keşfetmesini, hataya her zaman daha pozitif bakmasını öneririm.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılİş bulup çalışmalı ve aynı zamanda ailesi gibi yakın arkadaşlar da edinmeye çalışmalı. Tum bunları yaparken bu durumunu da gizlemeli, çünkü çeşit çeşit insan var güvenmediğin kişilere karşı kapalı kutu olmalı
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer şeyden önce gözlem ve öfke kontrolü gerekiyor aşkım. Gözlem yeteneğini geliştirir, olayları anında çözmeye ve kimin ne niyetle yaşadığını anlamayq başlarsın. Öfke kontrolü de hem tartışma anında haklı çıkmana, hem de öfkeyle hareket edip kaybetmek yerine daha temkinli, planlı ve hesaplı hareket ederek olayın içinden sıyrılıp olayı kendi lehine çevirebilirsin. Bu ikisi önemli. Diğerleri bu ikisinin yanında bir şey değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeyninin yalanlarına kanma, birçok kez seni düşürmek için beynin sana oyun oynayacak ama hiçbir şeye kanma ve ayakta dur. Dimdik ve sağlam bir şekilde hiçbir zorlukta yıkıldım deme , bazen düşebilirsin ama yinede pes ettim deme " SEN HEP İYİSİN " ve tüm zorluklarıda atlatacaksın.( Tek başına olsan dahi.)
Negatif olma pozitif ol.
Herkese de güvenme
Korkma, korkularından da kaçma, YÜZLEŞ.
Ve son olarakta içinde her daim umut ve sevgi olsun.10 YorumlaYalnız olduğunu buraya yazdın. Tamam. Ama sakın sakın bunu kimseye belli etme. Çok ciddiyim bu konuda. Tek olduğunu yalnız olduğunu kimse anlamasın.
60 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Hayatta yalnız değilsin. Allah her daim yanında. Ne istersen onsan iste. Allah ne sana verdiklerini kafana kakar, ne yardım etmem kenara çekilir. Allah'a sığın kendini hem islam ilminde hem de normal ilimde geliştirmeye bak kuzum.
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAsla yanlış arkadaşlıklar yapmamasını ve tehlike arz edebilecek çevrelere girmemesini tavsiye ederdim. Meslek hayatınında hukuka dayalı çevrelerde olmasını, kariyerine destek olabilecek insanları biriktirmesini önerirdim.
20 Yorumla
+1 yılSaglam bir isin olmali oncelikle. Bir de kendine cok dikkat etmelisin. Cinsiyet farketmeksizin tehlike cok fazla. Kendi duzenin olursa zorlanmazsin. Yalnizlik ve anlasilmamak hissi hepimizde var. Buna yorum yapamiyorum maalesef
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılDik duruşundan ödün vermesin. Birikim, kazanım birlkte götürmesi gerek. Kendine her daim bakmalı.
30 Yorumla
+1 yılyalnızlık zor olabilir zaman zaman insana dokunur ben niye yalnızım dersin. Ancak alıştığında bu durum senin için güç olacaktır. İşinde kendini geliştir yoksa da edin derim. İnsanlara kendini çok açma ama çok da kapama. elbet seni anlayan birileri hayatında olacaktır.
20 YorumlaHayat dan keyif almak için illa akraba kardeş vs gerek yok iyi dostlar hobiler ilgilenecek konu ortam yaratırsınız güçlü bağlar kurabilirsiniz enerjiniz hep yukarda kalsın.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBedava peynir fare kapanında bulunur.
Alın teri ile kazanmak en güzel kazanç şeklidir.
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık bir seçimdir,.
Yalnız yaşamak bir sanattır,
Yalnız ölmek bir kaderdir
Güzel laf oldu 🤣30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız olmadığını, senin gibi bir sürü insan nasıl mücadele ediyorsa senin de aynı şekilde hayata sım sıkı sarılıp negatif düşüncelere kapılmamanı önerirdim sanırım. Daha nice şeyler...
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle güzel bir meslek edin
Bunu yaparkende güzel arkadaşlar biriktir
Çevre önemli
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dünya da sanki senden başka yaşayan insan yokmuş gibi düşünerek yaşa taki zihnin çok kuvvetli olana kadar
20 Yorumla
+1 yılherkes yalnız kendine yaslanıp düzenli bir iş bulup ufak ufak kendine bir hayat kurmaksın parasız yaşayamazsın
20 Yorumla
+1 yılKolay değil senin çektiğini burada tek cümle ile anlayamam kimse ne kadar acılar çektiğini anlayamaz kimseye güvenme derim en büyük tavsiyem
20 YorumlaGuclu olmak bunu gerektirir. bazen tek basina bazen birileri ile. sen her daim 1-0 onde olacaksin her turlu sorunla karsilastiginda
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık konusunda aynı olmakla birlikte şartlarımız aynı değil, senin için çok zor fakat aslında her canlı yalnız. Çevre edinip, hayatını paylaşacağın biri olursa senin için daha kolay bir yaşam olabilir.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Kendimden örnek veriyorum sadece çalışmaya odaklan ve hayatını yaşa.
30 YorumlaAllah kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez.
Üstesinden gelebilirsin.30 YorumlaBir ajandaya beklentilerini, amaçlarını ve yol haritalarını yaz.
İlk bir mutlaka psikolojik destek (terapi) sonra iş..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl9 yıldır böyleyim, önce de böyleydi ama sahte kişilikler vardı yine de, onları da temizledim kafam rahat, yani diyeceğim o ki, zaten kimseye ihtiyaç yok, geçim sorunu yoksa ki varsa bile bir şekilde hallolur gerisi daha iyi zaten böyle olmak
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@SametUc keyfim ve kahyası ile yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@SametUc sadece keyfim yetiyor bana, başka hiç kimseye yer yok hayatımda, hiçbir zaman da olmayacak
Cevap sahibi+1 yıl@SametUc kimseyi istemiyorum gerek yok
+1 yılYalnız olursam kazanırım seninle olursam dünyayı feth ederim demişler.. gönlünce olsun doğru kişiyi bulman dileğiyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam var ya neler yaparım neler. Önce düzgün bir iş bulurum. Arkadaşlar edinirim. Yerim içerim gezerim eğlenirim. Tatile bile giderim. İnsan kendini sevmeyi bilsin yeter ki. Hayatıma kimseyi sokmam ki kimse hesap sormasın diye.
10 Yorumla
+1 yılGüçlü olmakla güçlü kalmak aynı şey değil güçlü kalmayı öğren
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
u +1 yılCok dıkkatlı olması lazım yaşama dair her seyı kazanana kadar
20 Yorumla
+1 yılÖnce evcil hayvan sahiplen. Sonra da sadece yaşa..
20 Yorumla
+1 yılhayırlı bi eşle evlenmesini tavsiye ederdim.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlığın seni güçlendirecek mücadelene devam et.
20 Yorumla Kimseye güvenme yardım etme amacıyla yaklaşır alacağını alır gider
20 YorumlaDik durması ve her daim ileriye bakışı olması, pes etmemesi 👊🙂
20 Yorumla
+1 yılOku çalış kimseye muhtaç kalma tek diyeceğim bu ayakların üzerinde dur yeter
20 Yorumla
+1 yılKariyer odakli yasasın, ask meşk isleri batağa sürükler...
10 Yorumla
+1 yılGüçlü olmanın farkını ve değerini anlamanı isterdim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka işe girin kendi kendinize yetmeye çalışın
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Hepimiz yalnızız, bir söze bir bakışa bir hataya bakar etrafimizdakilerin dağılması...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışıp kendi ayaklarının üzerinde durmalı, kimseye güvenmemeli
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 569 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun. Ben de senin gibiydim hala da öyleyim. Kendi ayaklarımın üstünde çalışıyorum
20 YorumlaKendimden örnek veriyorum bende tek başıma ailem olmadan ayaklarımın üzerinde duruyorum hemde okuyorum hemde çalışıyorum üniversiteyi kazanmak için gecemi gündüzüme kattım biz kadınlar çok güçlüyüz bunu unutmayın😍😍😍🥳🥳🥳🥳
20 Yorumla
+1 yılİnsanlara mesafe koyman en başta yapman gereken şey kendini kaybetme kimseye kukla olma eşeğini sağlam kazığa bağla hayatını sağlıkls yaşa iş, okul, vs bunlar sana kalmiş ne desek boş olur
00 YorumlaEeee bu ben :) 3 sene önce ailemin yanından ayrılıp üniversiteyi bitirip İzmir e geldiğimde elimde sadece 1 tane bavulum vardı…
Öncelikle kariyer , kesinlikle iyi bi eğitim alıp istediğin mesleği yapmanı öneririm. Sonrası zaten çok kolay :)10 YorumlaYapacak bir şey yok. İlk sen değilsin bir çok kişi hayatta her şeyini tek yapıyor bu kadar tribe girmeye gerek yok
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Muhtemelen o cirkef isini bilir derim ama gercekten hayatta sansi olmamis bir insansa sans dilemekten baska ne diyebilirim
10 YorumlaMoralim bozuldu okuyunca hani tek erkek olsa gene bir şekilde ayakta duruyor, tabi kadın da durur ama kadın daha duygusal varlık olduğu için ve tehlikeye açık olduğu için daha üzücü oluyor bu durum :/
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimseye güvenmesin kimse iyilik yapmaz bedava
20 Yorumla
+1 yılBir erkek yalnız kalabilir ve kimsesi olmayabilir bu normal ama bir kızın her zaman yanında birileri olmasi gerekir kızların doğasında bu vardır eğer bir istisna varsa mücadele etmeli ve çalışmalı.
20 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem