Güzel biriyim hiç arkadaşım yok ( sürekli kıskançlik çekememezlik fesatlık olayları o yüzden kimseyi istemiyorum) iki defa aşık oldum ikiside takılmalık ilişkiler peşinde çıktı atanma desen atanamadim elimde hicbisey yok boşuna dememişler çirkin şansın olsun diye tek avantajim güzelim oda bı halta yaramıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAynı dili, aynı yolu yuruyebildigin insanlar olmalı. Bunun içinde önce kendini bilmelisin. Ben kimim? Ne yapıyorum, sonrasında ise benim gibiler nerede? Benim yaptığımı yapanlar nerede? Bunları bul. Örneğin seminerlere workshoplar a vs vs katil buralarda aynı dili konuştuğun insanlar muhakakk olacak. Ve yalnız kalmak istemiyor isen en önemli nacisane tavsiyem ise çevreni kategoriye ayır. Örneğin yemek yeme arkadaşı örneğin sinema arkadaşı çünkü eğer bu şekilde olmayınca beklentiye giriyorsun. Ama sadece onunla yemek yiyorum o benim yemek arkadaşım diye düşünürsen çok daha mutlu olursun. Ve insanlari okumayı öğren, bunu da pişerek öğreneceksin e tabii pişerken sesler de çıkacak. Nasıl ki yemek pişerken ses çıkar bu onun olduğunu gosterir değil mi ya da olmaya yaklaştığını işte sen de böyle tıpkı yemek misali şu an pisiyorsun ve bu sesler de pişmeye yaklaştığını gösteriyor ve olacaksın...
15 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 🌸 insanları tanıma konusunda hiç iyi değilim iyi niyetli davranıyorum ama kıskandıklarıni hiç aklimdan geçirmiyorum kızlarla arkadaşlık kurmam çok zor
- 1 yıl
Estağfirullah. İnsanları tanıma konusuna cevaben şunu söyleyeyim kimindi bir sözü vardı "yüzmeyi öğrenmek istiyorsan suya atla" bu söze atıfta bulunarak biraz klişe olacak ama insanlarla sürekli iletişim halinde, iletişim halinde olmasan dahi gözlemleme halinde olmalısın. İnsanları film izler gibi izle sonra analiz et yavaş yavaş ne kadar da birbirine benzediklerini hatta ve hatta ne kadar da artık bir sonraki davranış ve cümlelerini dahil biliyor olacaksın. Şimdi gelelim iyi niyet konusuna. Saygini üst düzey tut fakat iyi niyetini kazanmalarına izin ver. İnsanlara -2 ile yaklaş sonra onlar sana kendilerini yavaşça -1 0 diye artırsinlar ve aslında burada da senin gözlemlemek için vaktin olmuş olacak. Çünkü eğer iyi niyetini gösterir isen bu senin bir kapın senin iç dunyana giden bir kapın o kapıyı açarsan oradan girmekten çekinmezler hatta o kapıyı kırar geçerler. Şöyle ki kizlar özelinde değil ama şu an ki konumuz kizlar olduğu için şöyle söyleyeyim. Küçükken bom diye bir oyun vardı biz oynardik bir yuvarlak topu karşı tarafa atar beşe kadar sayip eğer bize atmazsa patlardi ve kaybederdi. Şimdi kız arkadaşların konusu da o şekilde. Psikoloji şöyle der biri size bir şey diyor ise ya onda eksiktir ya da onda vardır size atıp kurtulmak istiyordur. Kendini yetersiz gören kişi saldirganlasir sana yaptıkları tamamıyla yetersizliklerinden kurtulmak adına seni yetersiz kılmak yani yetersiz kılmak gözükmese de arkaplanda öyle. Bunun için yine ikinci sorunun cevabına analize dayanıyor. Analizin sonucundaki edindigin ya da eledigin insanlar olacak. İşte edindigin insanlar ise sana bunu yapmayacak
- 1 yıl
Fazla uzun oldu vaktini almak da istemem hakkını helal et lütfen.
Soran1 yılYok önemli değil o kadar yazmışsın teşekkür ederim
- 1 yıl
Estağfirullah. Umarım faydası dokunur. Hayat karşına her daim iyi insanlar seni sen olduğun için seven insanlar ve safça seven insanlar çıkarsın.
En İyi Cevaplar
1 yılKim söylüyor sana güzel olduğunu. Eğer varsa söyleyen bırak onlar söylesin. Yoksa söyleyen o zaman kendi sanal gerçekliğinde yaşama bence.
Çirkinsin demiyorum ama gizli profiller arkasından kendini idealize ettiğin kadar güzel değilsin bence
Erkekler, güzel buldukları kadınlara ciddi duygular besler. Güzel bulmadıkları kadınları obje olarak görür. Belki de güzel bir kızsın ama huysuz ve biraz da güvenilmez birisin. O yüzden erkekler seni sadece kısa ilişki adayı olarak görüyor da olabilir.
Ben kimsenin seni ya da bir başka ""güzel"" kadını kıskandığını zannetmiyorum. Kimse de böyle bir şey zannetmiyor.
Çünkü artık güzellik, kadında bir ayrıcalık olmaktan çıktı. Makyaj, bakım, spor, kozmetik ürünleri, estetik, jawlie... Yani demem o ki güzel de olabilirsin ama unutma. Dışarıda senden çok var. Dışarıda doğal ya da yapay çok sayıda güzel ve iyi fiziğe sahip kadın var. Yani rakibin çok. Hiçbir yerde tek değilsin. Bulunmaz Hint kumaşı da değilsin.
42 Yorumla
Soran1 yılGüzel olduğum için kıskanılıyorum demedim ayrıca güzelim diye burada soru sorup oyalanmak değil amacım sana kanıtlamak zorunda olduğumu da düşünmüyorum
- 1 yıl
Sana bir şey kanıtla diyen yok. Güzelsen bana değilsen bana ne. Ben soruna cevap verdim. Bana görsel kanıt sun demiyorum da yanlız olma sebebin de güzel olup olmaman değil.
Güzellik ile yalnızlık arasında bir korelasyon ya da nedensellik söz konusu değil. İnsanlara 15 yaşında çocuk muamelesi yapmayın. Güzel de olabilirsin Allah sahibine bağışlasın da yalnız kalma sebebin güzel olman değil huysuz bir kişilik ve kasıntı bir egoya sahip olman.
Erkeklerin BEN EFENDİ PIRLANTA ÇOCUĞUM O YÜZDEN YALNIZIM KIZLAR BADBOY SEVİYOR diye saçmalamasıyla kızların da BEN ÇOK GÜZELİM O YÜZDEN ŞANSSIZ VE YALNIZIM demesi birbiriyle kıyasıya yarışır
bende yalnızım, arkadaşım da yok denebilir. nerdeyse 6 aydır ne kimseyi arıyorum ne de kimse beni arayıp soruyor. bir yandan çok güzel, kafa rahat. bir yandan da yalnızlık hissi kötü. ilişki olunca daha kötü de olabiliyor. iki tarafı b*klu değnek misali. en mutlu insanlar hiçbir şeyi takmadan ilişki yaşayanlar. biz çok anlam yüklüyoruz belki de bilemiyorum.
01 Yorumla
Soran1 yılBu zamanın ilişkileri bana göre değil ondan ona atlayan tipler kızlarda erkeklerde cinsellik yaşamak için kurulmuş ilişkiler igrencler çünkü üstelik kapalı olup bu haltlari yiyenlere ayrı ayar oluyorum belki güzel olduğum için yaklaşanlar oluyor ama ben kimseyle cinsellik yaşamak zorunda değilim bu tarz ilişkiler yaşayan erkeklerle de işim olmaz
- Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
1 yılGüzellik avantaj ya da dezavantaj değil. Aslına insanlara karşı öfke ve korku içinde olabilirsin. Sen bunun farkında olmasan da öyledir ve bu çocukluktan gelmiştir. Anne babası tarafından azarlanan, küçük görülen, duygusal ihtiyaçları karşılanmayan insanlar yetişkin olduklarında böyle duygu ve düşünceler içinde olabiliyorlar. Olumsuz şeyleri çok abartırsin, mesela insanların takılmalık ilişki peşinde olması gibi. Evet pek çok insan hayatlarının bir döneminde sadece takılmak ister. Biz de o yollardan geçtik yani.. olumlu şeyleri ise hak etmediğini düşünürsün, insanlar sana değer verince içten içe buna layık olmadığını hissedersin. Değer vermedikleri zaman ise senin değerini fark edemediklerini düşünürsün. Senin yaşadıkların da bunlara benziyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim! 🌟 Anladığın kadarıyla gerçekten zorluklar yaşıyorsun, ama unutma ki sen harika ve değerlisin! Güzelliğin birçok kapıyı açabilir ama esas olan kendine olan güvenin ve iç huzurun. Öncelikle, kendi mutluluğunu ve hedeflerini ön planda tutmalısın. 🏆
Arkadaşlık konusunda, belki de benzer ilgi alanlarına sahip olabileceğin gruplara katılabilir veya hobiler edinebilirsin. Bu tür ortamlarda daha pozitif ve samimi insanlarla tanışmak mümkün. Aşk konusunda, acele etme ve kendine uygun birinin karşına çıkmasını bekle. 🍀
Ve atanma konusuna gelirsek, pes etme! Hedeflerine ulaşmak için elinden geleni yapmaya devam et. Senin gibi ışıl ışıl parlayan biri, elbet başarılı olacaktır. Her zaman iç güzelliğinle de parlamaya devam et! 🌺💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
81Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbence kendisi olsun
00 Yorumla
1 yılhttps://youtube.com/shorts/34gHrmp6kts?si=q8cqtbwA0on7AZCwBütün kadınlar çok güzel o nedenle sorun yaşıyorlar haklısın..
Sana diyeceğim tek şey güzelim kafasından çıkıp güzel insan olman yoluna girmen, değilsin demiyorum verdiğim mesajı doğru alırsan bu tür düşünecelerde de sıyrılırsın...
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılArkadaşın olmamasının çekememezlikle ne ilgisi var. İnsan ayıramıyorsundur. Çok güzel arkadaşlarım var, benim de güzel oldumu söylerler, arkadaştan bol bir şeyimiz yok. Düzgün insanlarla takılmayı, insanları analiz etmeyi öğrenmen gerek. Nerde hata yaptığını sorgula
11 Yorumla
Soran1 yılDüzgün birini bulamıyorum işte
1 yılGüzel kızlar kimseye güvenemezler. Sebebini de güzel açıklamışsın zaten. Kendini geliştirmeye bak. Vücuduna, el becerilerine, genel kültürüne, sağlığına, diksiyonuna yatırım yap. Yabancı dil öğren, spor yap, kurslara git, ailenle aranı iyi tut... Bunları yaparken zaten düzgün insanlar da tanıyacaksın.
12 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 🌸
- 1 yıl
Rica ederim
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 1 yılSitede herkes güzel bi ben çirkinim galiba ya. Olayın çirkin şansıyla alakası yok, güzelim diyerek insanları yoruyorsunuz, sevgili arkadaş vs olmuyor istisnalar hariç. Bir arkadaşım var bebek gibi, evli, harika bir kocası var, maddi durumu çok iyi. Güzelliğinin asla farkında değil, çok güzelsin desen "amaaan normalim bea" der hep. Demek ki sorun güzellik değil.
01 Yorumla
Soran1 yılGüzellik vurgusu yapmadım zaten tek avantajım güzel olmam dedim onun haricinde yolunda olan hicbisey yok
Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı. Güzel şeyler genellikle kıskanılır, muhtemelen senin seviyende biriyle karşılaşmamışsındır. En azından duygusal bir boşluğa düşüp hatalar yapmamışsın, bu aslında iyi bir şey. Yalnızlığa alışmalı ve seni olduğun gibi sevecek birini bulana kadar sabretmelisin.
02 Yorumla
Soran1 yılEvet seviye olarak yüksek bı beklentim yok ama arkadaşlık konusunda çoğu kızla anlaşamıyorum
1 yılGüzel olmanın dezavantajı yok bence. Sen de güzel kızlarla arkadaşlık yaparsan güzelliğin kıskançlık konusu olmaz. İş konusunda atamayı beklemek yerine iyi yapacağını düşündüğün bir işe başvur: Belli ki eğitimli birisin. Harekete geç. Güzelin bahtı da açık olur. Bir gayret.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYatağa girmeyen kadını istemez erkekler çoğunlukla, zaten onlara da uyma kullanır bırakırlar, bunu dert etmeyen her haltı yiyor düzgün insanlar da kenarda bekliyor ama olsun böylesi daha iyi. Kendi hayatına bak erkeklere prim verme, evlenen de boşanıyor zaten al sana tavsiye
03 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın ya sırf yatmadigim için istenmiyorum zaten bu yüzden olacaksada hiç olmasın
Cevap sahibi1 yılAynı durumdayım çok uzun yıllardır kendi hayatıma bakıyorum ben bu çirkeflige bulasamam. Zaten bunu kabul eden de mutlu değil işi biten gidiyor geliyor başkası, bu iğrenç hayata dahil olmadığım için şanslıyım bile, sende öylesin umarım bir gün vazgeçmezsin yolun açık olsun inşallah güzel insan
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 🌸
1 yılyorumlarını okudum da sen bensin ya bende hiç bilmiyorum ne olacaksa bizim bu halimiz 🥲 sabret illa ki bi iş bulacaksın en yakın zamanda. Her şey gönlünce olsun olurda konuşmaya ihtiyacın olursa buradayım 💗
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 🌸
Güzellik & Bakım konusunda 600 cevap paylaştı. Bence senin derdin güzellikten değil, karşındakine güzel davranmamaktan. Ayakların yere değmiyordur kesin. Kıskançlık yapan bir erkeği kıskandığı için değil de neden onu kıskandıracak hareketleri yaptığını kendine hiç sordun mu?
03 Yorumla
Soran1 yılKıskançlıktan bahsettiğim şey sevgilim değil kızlar tarafından kıskanılıyorum
Soran1 yılKız arkadaşım olmuyor kıskançlık yüzünden dedim iki kez aşık oldum onlarda takılmalık ilişki peşinde ben ciddi ilişki arıyorum o yüzden de sevgilim olmuyor dedim
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet cidden çirkin şansı diye bir şey var ayrıyeten g*rizekalı şansı diye de bir şey olduğuna inanıyorum. Bende benzeri durumdayım işten 3-4 aydır işsizim arkadaş minimım seviyede sosyal hayat aynı bakalkm işi öncelikli tutuyorum mümkünse yurtdışından yana şansımı deneyeceğim
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNot:ben de yakışıklıyım hsjsn
imanlı biriysen evet güzellik işe yaramaz, ama günaha sevaba pek bakmam dersen Instagram youtube vb mecralarda videolar, vlog lar paylaş.. çok para kazanırsın.. tanışmak istersende bana yazabilirsin 🤗
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
makyaj videoları çekebilirsin ya da vlog nedir bilmiyorsan araştır, vlog çekebilirsin, ya da dans videoları çekebilirsin, ya da iyi olduğun bir konuda videolar cekip tiktok youtube instaya falan yükleyebilirsin, dediğin gibi güzel bir kızsan emin ol çok izlenme alır güzel para kazanırsın.
Bende benzer şeyleri yaşıyorum emin ol karşına iyi dostlar iyi arkadaşlar çıkacak. Bende ihanete uğruyorum. Bende kendimi güzel buluyorum ama kızlar fesatlık yapıyor birbirlerini desteklemek yerine takmaa
04 Yorumla
Soran1 yılTakmadan olmuyor ki
Soran1 yılO yüzden de artık kızlardan uzak durmaya karar verdim zaten boş muhabbetleri var hiç kafa dengim yok
güzel bir kız etrafındaki insanlara daha çok dikkat etmelidir. çünkü sana yaklaşanların çoğu kötü niyetli olacaktır.
gönül ilişkilerine dikkat etmeli ince eleyip sık dokumalısın.
ne istediğini bilerek hareket etmeli, salt duygularınla hareket etmemelisin.
iş konusunda da seçimlerini iyi yapman lazım.14 Yorumla
Soran1 yılEvet sevdiğim iki erkekte takılmak için yaklaştı ama kabul etmedim duygusal ve ciddi bı ilişki istiyorum olmuyor bu devirde arkadaşlık konusunda da hep iyi niyetli davranıyorum ama kıskançlıktan bana kötü davranıliyor sonradan fark ediyorum
Soran1 yılKafan rahat en azından böyle düşün
1 yılAy sen bensin. Etrafimda fesatlik sezdigimde o kisi kim olursa olsun silmek ve hayatimdan cikartmak istiyorum. Sahte dostluktansa kaliteli yanlizlik 🤝🏻
01 Yorumla
Soran1 yılEvet bende öyleyim
Yalnız kalmakla güzelliğin ne alakası var? Tamam güzelsindir eyvallah ama güzelsin diye herkes bakmak herkes arkadaşlık kurma zorunda mı? Arkadaşlık sevgililik güzellik için mi kurulur?🤔
10 Yorumla
1 yılBen de öyleyim yanlızım ve çok mutluyum kariyer planlarım var.
Hiç kız arkadaşım yok
Erkek arkadaşım yok
Sevgilim , flörtüm yok çok mutluyum kafam rahat00 Yorumla
1 yılAynısını ben yaşıyorum. Bir iki tane arkadaşım anca kaldı hayatımda. Hepsinden kazık yedim çıkardım hayatımdan.
01 Yorumla
Soran1 yıl🥹
1 yılYaşam koçu elif erdenayın videolarını izle telkinlerini uygula kadın boş değil etkili oluyor faydasını görürsün en azından kafandaki olumsuz düşüncelerden kurtulursun
00 Yorumla
1 yılyalnız değilsin bunu bil. Ama yalnız hissetmen normal herkes aynı. O gördüğün çok samimi sandıkların öyle değil gerçekte herkes birbirinin kuyusunu kazar.
00 Yorumla
1 yılBöyle bir kız her önüne gelen kişiye inanmasın ve sevgilisi varsa onun da dötünü kaldırmasın yani tüm ipler elinde olsun
04 Yorumla
Soran1 yılSevgilim yok olmuyor çünkü hep takılmalık şeyler istiyolar ben istemiyorum
- 1 yıl
Sen daha gençsin sabret iyi biri çıkar karşına
Soran1 yılİyi biri kalmadı bu devirde
- 1 yıl
Aynen öyle
1 yılİpsiz sapsız keza gösterişe önem veren tiplerle zaman geçirme
12 Yorumla
Soran1 yılHep öylesi buluyor beni istemiyorum zaten
- 1 yıl
Çok var bu devirde ne yazık ki, iyi düşünen insanlar bile zarar görüyor.
Gizli Üye(30-35)1 yılSen etrafındaki insanları takarsan bır sey yapamazsın insanlar her seyı konuşur haset eder bır sey olsun istemez ama sen güçlü olacaksın erkeklerin peşinden de kosmayacaksın kendi kalbini üzüp kırdırmayacaksın yapamadığın seyı bırakmayacaksın yaparsın atanırsın olmadı mı dene tekrar tekrar dene benim de hıc arkadaşm yok iyi olmadı doğru insanlar değilse etrafındaki hayatına müdahale ediyorlarsa hıv olmasın daha iyi
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
1 yılkendi fotoğrafını kullan karar vereliö güzel misin
20 Yorumla
1 yılSosyalleş iletişimini arttır insanlar ile özgüvenli ol ama egoist değil
01 Yorumla
Soran1 yılCekingenim sosyal olmayı yıllardır yapamıyorum
1 yılKendine dikkat etmesini tavsiye ederdim. Önce kariyerine bakmasını sonra evlilik amaçlı fazla uzatmadan görüşmesini tavsiye ederdim
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılBuna tek cevabım bu olur.
https://media. tenor. com/r0tub6FHkHcAAAAM/i-feel-you-trust-me. gif00 Yorumla
1 yılBi kere bu inancından önce vazgeç çirkin şansı falan 😂 o kadar güzel kız var iyi hayatları olan..
00 Yorumla
1 yıl+26 olmana dua ederdim. Tam dişime görelikler 22-24 çıkıyo, olmuyo
02 Yorumla
Soran1 yıl26yim da ne demek istediğini anlamadım
- 1 yıl
Muhabbet çevirirdim. zihnin boş kalmazdı, sıkılmaya vakit arardın
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tavsiyem kendine arkadaş edinmendir bir de okuyor musun atanmayı bekleme değmez torpilciler çok tanıdık yoksa giremezsin
00 YorumlaGuzellik basa bela arkadaslarin kiskanir sevgili dediklerin kullanmaya calisir yalnizlik iyidir o yuzden
00 Yorumla
1 yılBunu fırsata çevirmeyi düşündünüz mü peki; Reklam, Dizi-Film, Katalog, Model Cast ajanslarıyla?
02 Yorumla
Soran1 yılMaalesef muhafazakar ailem var bu alanlarda çalışamam
- 1 yıl
Anlıyorum, umarım kendinizi her anlamda farkedersiniz. İyi günler dilerim
Sen kesin yetiştirilme tarzından ötürü vicdan yapıyondur
VİCDAN YAPMA
010 Yorumla
Soran1 yılHangi konuda
Soran1 yılEvet yapıyorum
Soran1 yılDuygusal ve ciddi ilişki arıyorum ama bu zamanda zor
Soran1 yılYa takılmalık ilişkilerin amacı cinsellik yaşamak falan ben yaşamak istemiyorum çünkü duygusal biriyim biri benimle takıldı ayrıldı diyelim aylarca kafaya takar üzülürüm
- 1 yıl
Cinsellik olmayanda var
Sevgili dediğin şey equals en iyi arkadaş olmuş oluyorsun yani
Benim 4 ilişkim oldu ve her ilişkim bana farklı tecrübeler kattı son ilişkim bariyer ilişki denemiştim
Biriyle konuşmaya başladığında ona bianda fazla ilgi gösterirsen sevdiğini belli edersen yani kolay elde edilebilir olursan ilişkilerin hep kısa sürer hep ulaşılamaz olacaksın
Soran1 yılÖyle biriyim zaten zorum diyede kimse uğraşmak istemiyor
1 yılYalnız kalmasını tavsiye ederim. Yalnızlık kadar huzur verici bir şey yok.
01 Yorumla
Soran1 yılYalnızım ama mutlu değilim
1 yılYav hee hee güzelsin tamam tek sen güzelsin en güzel sensin kesin güzelsin
10 YorumlaSamimi dostluklar kur herkesle arkadaş olunmuyor zaten kimse için
10 Yorumla
1 yılevet guzel olanın dusmanı da cok olur o yuzden kımseye deger verme yukardan bak bence
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı. Yalnızlıktan bunalip kendi kalitesinden aşağıda olan biri ile sevgili olmamasını öneririm
00 YorumlaBelki güzel değilsin, belki doğru kişiye şans vermedin...
00 YorumlaSen ne yapmak istersin amacın ne ona odaklan yalnızlığı unutmak için
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Gereksiz insan kalabalığındansa az insan çok huzur iyidir…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAkıllı ol bakımını yap gözde mekanlara git hem paralı hem düzgün beyefendi bi nasip bul lütfennnn güzelliğinin kıymetini bil
01 Yorumla
Soran1 yılHiç arkadasim yok sosyallesemiyorum
1 yılBunu anonim olarak yazmasaydin inanırdım ama, anonim olunca insanın inanası gelmiyor
00 YorumlaBüyük hayatlar zor sınavlardan geçer bir gün karşılaiırsak belki aşık olup evleniriz
00 Yorumla
1 yılNe tavsiye ederim. Hiç bir şey kalıcı değil takma kafaya fazla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu ülkede bu kadar güzel kadın yok ama tüm kadınlar güzel olduğunu söylüyor anlamıyorum. Tavsiyem kendinize karşı dürüst olunuz.
14 Yorumla- 1 yıl
Bende güzelim
Cevap sahibi1 yıl@hiddenuserr1 Ya kız arkadaşların ya da uçan kuia hallenen erkekler yüzünden böyle düşünüyorsundur.
- 1 yıl
İkisi de değil
Cevap sahibi1 yıl@hiddenuserr1 O zaman değilsin 🤣
1 yılKendine güzel diyen insanlara hasta oluyorum ya cidden egonuz batsın. gerçek güzel kadın durup dururken kendine ben güzelim demez. aşağılık kompleksine bak
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvlilikse amaç mantıklı seçimler yapıp taktik kullanmalısın ilişkilerde. Yoksa bu zamanda senin yaşlarda evlenmek isteyen çok erkek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle diyorsan eminim elinden kabuklu ceviz yenmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılboş ver şansı mansı. Bende senin gibiyim yakışıklıyım. Sende iş bulup çalışırsın. Evlen benle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanlış değerlendirme yapıyorsun
öncelik ve bakış açını değiştirmelisin
00 Yorumla
1 yılSıkma canını bende aynı durumdayım kaliteli yalnızlık sahte kalabalıktan iyidir şu zamanda insanlara güven olmuyor
03 Yorumla- 1 yıl
Ya bu nedir ben yorum yazınca neden bu oluyor
Soran1 yılNe oluyor
- 1 yıl
Hah şimdi görünmüyor ilk yanıtladığımda cevabımın yanına sanki böyle link bağlantısı gibi saçma sapan şeyler göründü ama şimdi gitmiş
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru yolda olduğunu bil yeter şüphen olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende aynı durumdayım senin gibi güzel olsam zengin koca bulur evlenirdim
00 Yorumla
1 yılNasip olmayan her şeyden mahrum değil de muhafaza edildiğine iman edince kalbinize olan eziyetiniz de bitiyor kardeşim.
10 YorumlaBu kadar karamsar olma demesi kolay ama hayatın başındasın yarının neler getireceğini bilemezsin ✨🤍
00 Yorumla
1 yılNasiplerini geri çevirmemeyi yıllar çabuk geçer strese girersin
00 Yorumla
1 yılKendine hobiler edin. Sosyal çevrelere gir. Bir şeylerle uğraş.
07 Yorumla- 1 yıl
Sosyal çevrelere derken nerelere girmeliyiz?
- 1 yıl
Mesela resim ile ilgileniyorsun kendini geliştirmek için kurşuna gittin. Mesela spor ile bir bağ kurabilirsin insanlarla. Mesela bir yardım kuruluşunda gönüllü olursun. Bir sürü şey
- 1 yıl
Ben resim kursuna gitmiştim, en genç kursiyer 55 yaşındaydi 😂😂 bir yerde olmuyor. Bağlar kopuyor
- 1 yıl
Hımm ben de 41 yaşındayım ama 30 gibi gözükürüm. Ayrıca ruhum hala genç, günde bir saat koşarım da. Yaştan önemli şeyler de olabilir... Gel sana İngilizce kursu vereyim :)
- 1 yıl
İngilizceyi ana dilim gibi bilirim ama başka bir dil biliyorsan (İspanyolca, Fransızca) hayır demem 😂
- 1 yıl
Ah maalesef. Sadece İngilizce o da senin gibi anadil seviyesinde. Almanca da aldım ama ancak sayı sayarım sana :)
- 1 yıl
He olsun napalim. ☺️
1 yılGüzellik değil çekicilik önemli. Bu konuda yardım alabileceğin birsürü video var.
00 YorumlaHissettiğin kişiyi hayatına al karşına çıkani değil
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026