Kişilik & Karakter Kendi sözlerine kırıldığın oluyor mu? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hep insanlar değildir bizi üzen bazen biz kendimize yeteriz Kendi sözlerine kırıldığın oluyor mu? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet olabilir. 0 0 Yorumla
birazsessizolalım Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kırmayı bıraktım, hem kendimi hem başkalarını. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kendi sözlerime de kırılmıyorum başkaların sözlerine de kırılmıyorum.çünkü kırmamak ne kadar önemliyse kırılmamakta çok önemli. 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet oluyor bazen 0 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Evet okuyor 0 1 Yorumla BirPeriKızıı +1 yıl *Oluyor Yorumla
golgi_aygıtı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. beni sen kırıyorsun 0 1 Yorumla golgi_aygıtı +1 yıl kendime karşı o kadar acımasızım ki diğerlerinin sözü pek anlamlı olmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet olabilir.
Kırmayı bıraktım, hem kendimi hem başkalarını.
kendi sözlerime de kırılmıyorum başkaların sözlerine de kırılmıyorum.
çünkü kırmamak ne kadar önemliyse kırılmamakta çok önemli.
Evet oluyor bazen
Genelde hayır
Evet okuyor
*Oluyor
beni sen kırıyorsun
kendime karşı o kadar acımasızım ki diğerlerinin sözü pek anlamlı olmuyor
Evet oluyor 😑😑