Dediklerimin sonuna kadar arkasında duran biriyim. Genelde tükürdüğümü yalamam. Ama bazen mesela sinir anıyla, bir fevrilikle söylemiş olduğum ve sonradan karşımdakinin kalbini kırdığım için pişmanlık duyup sözümü geri alabilirim, özür dilemek için tükürdüğümü yalayabilirim yani bu kardeşim olmaz bence 😁
Ama tabi ki sürekli bu şekilde davranan, hiç bir lafının arkasında duramayan, sürekli tükürdüğünü yalayan insan tarzı kardeşim çok uygun. Onların bir duruşu da yok, omurgasız olarak düşünüyorum onlar için. Karakterleri zayıf.
Tükürdüğümü yaladığım oldu, olmadı değil. Artık çok büyük laflar etmemeye dikkat ediyorum. Büyük lokma ye, büyük laf etme demişler. Benimki de o hesap. Küçük konuşur, büyük sonuçlar beklerim. Hayatın ne getireceğini bilemeyiz. Büyük konuşup da ettiği lafı yalayıp yutan birçok insan var. O duruma düşmeyi istemiyorum.
Söylediklerimin ve yaptıklarımın arkasında dururum her zaman. Geri adım attığımı hatırlamıyorum pek. Keskin ve net davranıp sonrasında bundan ödün vermek benim karakterime uygun değil.
Öyle iddialı beylik sözleri sevmiyorum. Şartlar değişir, insanlar değişir, beklentiler değişir, umutlar değişir, hedefler değişir... Her şey değişebilir. Böyle artistik yapıp sonra kös kös geri giden çok kişi gördü bu gözler.