Selam
#Dilin kemiği yok derler... Eğer haklıysan davanda sözünü esirgeme 🙄içinde kalıp illet olacağına dışarı at millete dert olsun.

Selam
#Dilin kemiği yok derler... Eğer haklıysan davanda sözünü esirgeme 🙄içinde kalıp illet olacağına dışarı at millete dert olsun.

Açık ve net biriyim. Hatta bazı sözlerim çok sivri gelebiliyor insanlara ve o nedenle zorlarına gidiyorum. Kim ne derse desin doğru bildiğim şeyden şaşmam.
Genel olarak dobra biriyim ama devamlı dip dibe durmak zorundaysam ve devamlı tartıştığım kişiler varsa yanımda uzamasın diye idare edip kısa kesmeye, elimden geldiğince minimum düzeyde muhatap olmaya çalışırım.
Ben karşımdaki insani incitmekten üzmekten korkarım oyuzden laflarımi yutarım her gördüğümü her duyduğumu ya da dilime geleni söylememeye özen gösteririm
Abla bazen karşıdakini üzmek gerekiyor çünkü hakediyor
En son o raddeye gelirsem söylerim canım ama dediğim gibi sabırlı yaklaşırım bazen susmak en güzel cevaptır derler
Sabır taşı ablam benim ☺️
Senin canını yerim ben 🥰 çitlembiğim benim 🥰❤️🌹
😍😘
Dobra
Cevap
38Cevap
Her şeyi söylemek dobralık değil patavatsızlık oluyor. Her doğru her yerde söylenmez. Genel olarak sözümü esirgerim konuşursam kırıcı olur.
Ben dobrayım ama karşımda ki insana saygısız olmam hiç bir şekilde
Esirgemek zorundayım... ne gerek var kalp kırmaya
Söylenmesi gerekeni söylerim lafımı esirgemem
Yerine ve karşımdaki kişiye göre olması gereken ne ise o tavır tercihim olur, iki tavrın da olması gereken anlar ve kişiler mutlaka var✔️
Dobrayım biraz söylerim ama sonra demese miydim diye vicdan yapabiliyorum hak edenede acımıyorum
Hakedene acıma zaten
Kimseden çekinmem doğru olanı söylerim zoruna gidenin gitsin, çokta umrumda olmaz.
Biliyorum 😅
Dobrayım bazen kalp kırarırım. Ama içimde tutamam pat söylerim
Ben hiç öyle değilim 😅 şahsen
Emin misin kiz😃
Hiç alakam yok kız 😅😅 sence?
Ayni ben gibi pat söylüyon😃
Hatta kalp kırıyorum kız 😅 evet kuzum pat diye söylüyorum
Yalaka degiliz en azındann😎❤️
Aynen öyle canıms 😘😍
Pat pat pat yüzüne yüzüne öyle dümdük yüzüne karşı söylerim 😂
Aynı ben işte 😀
Ama ben tehlikesizim😂
😀😀
😂
Dobra olmakla patavatsz olmak arasnda ince bir çizgi vardr
Tabi ki de öyle
Dobra olduğum ve rahat hissettigim kisilerle konusmayi severim dobra olmadiktan sonra samimi olamayiz ki :/
@To_Be_Honestt katılıyor musun djcjdjf
Evett kesinlikle 😂
Dobrayım ve bazen gerçekten dilimin kemiği olmaz. Hakaret küfür harici hak edene mangalda kül bırakmam.
Dobrayım ama dobra olmakla küstah olmak arasında fark var. Kim olursa olsun bir sözüm varsa asla esirgemem
Tutamıyorum ya. Hadi sanalda neyse de karşımdakine tutamıyorum söylüyorum. İyi de oluyor ayaklar denk alınıyor.
Donrayım ama dobra ile patavatsızlık arasındaki farkı ayırt etmek lazım
Can yakacak bir şey ise önemsediğim insanlara karşı esirgeyen, genel olarak dobra.
Dobrayım aklımdan geçen ağzımdan çıkar hakkında ne düşünüyorsam söylerim
Yerine göre kimseyi kırmak istemem yersiz dobralik iyi değildir 😊
Karşımdaki kişiye göre, kırılacağını biliyorsam söylemem
Her doğru her yerde söylenmiyor maalesef.. ama sevdiğim güvendiğim insanlara açıkça konuşurum
Dobra, içimde hiçbir şeyi tutamam (sır hariç)
Azck dobra olabilirim🙂 napym canım içimde tutp çatlcma dışa vurmak daha iyi
Tecrübeme dayanarak politik oluyorum bu konuda kelimeler benden çıktıktan sonra benim değil
Patavatsızlık etmeden dürüstçe konuşurum
Dobra yani
İçinde illet olmasın geçir lafı boş ver heleki zamane insanları bunu istiyor dhfg aramızda kalsın ne demişler deveyi diken insanı... Daha kıymetli oluyor 😀
Öyle arabacı fhfhfg
Sinirlendiğim zaman dobrayım.
Bir yala kadar dobraydım fakat bunun hiçbir işe yaramadığını ve hatta zarar verdiğini anladığımda kendimi değiştirmeye çalıştım.
Lafı direkt yüzüne söylerim
Bendensin isabellam 😍
🤪🥳
Napayım ben de böyleyim😅🥳
En doğrusu canımm🥳✨️
Dobra biriyimdir aşkooo 💅💅😽
Öyle ol aşkooom😍
Net insanım diyim
Net insan her zaman önde
yapıştırırım affetmem
Yapıştır 😀
Yeri geldiği zaman konuşurum
Sözümü esirgemem asla
yapıştırırım yeri geldimi
Erkek adamız fobrayiz
Açık sözlüyüm açık sözlü olanı da severim
Yerine göre değişiyor
Yerine göre değişiyor
Karşıdaki kişiye göre değişiyor
Dobra biriyim
Çok net dobra bir insanim
Dobrayım. Düşündüğümü söylerim, lafı dolandırmam.
Dobrayım
karşımdaki kırılmasın diye kendimi zorlarım
biraz esirgerim sozumu
Gerektiği kadar esirgeyen gerektiği kadar dobra
Dobrayım.
Çok güzel
Gereken neyse onu söylerim
Bundan dolayı çok ceza yedim
Dobra.
Dobra
Dobra
Kesinlikle esirgemem ama patavatsızlıkda yapmam