Kişilik & Karakter Tükenmişlik sendromu nasıl aşılır? Hifa01111 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Genel bir sorun günümüzde.. Nasıl aşılabilir? Her şeyin boş ve anlamsız gelmesi nasıl atlayılabilir? Güncellemeler+1 yıl İnsanı ayakta tutan bir tekşey inancıdır.. Başkada bir şey değil. Tükenmişlik sendromu nasıl aşılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Bunun için mutlu olmayı deneyin 1 0 Yorumla
Esranınicsesi Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Destek al 1 3 Yorumla Esranınicsesi +1 yıl İnancını ihmal etme Yorumla Hifa01111 +1 yıl Aynen öyle yoksa daha köyü olurdum Yorumla Esranınicsesi +1 yıl mesaj attım sana bunla ilgili Yorumla
dgfhcjcbv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Modern çağdaki şımarık insanın icadı bu 0 2 Yorumla Hifa01111 +1 yıl Değil değil. İnsan içine girince anlıyor Yorumla dgfhcjcbv +1 yıl Fabrika ayarından uzaklaşıyor, inancının içini boşaltıyor, hepten yok etmiyor. Sonra da bi tezatlık oluşuyor. Dışarda yaşadıklarına içinde bir karşılık bulamıyor. Tutarlı hissetmiyor yani. Sonra da tükenmişlik sendromu... Yorumla
Laysa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kahveler ile 1 3 Yorumla Hifa01111 +1 yıl Kahveler keşke çare olsa 😊🥺 Yorumla Laysa +1 yıl Bana oluyo hıh☺️ Yorumla Hifa01111 +1 yıl Ne güzel.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunun için mutlu olmayı deneyin
Destek al
İnancını ihmal etme
Aynen öyle yoksa daha köyü olurdum
mesaj attım sana bunla ilgili
Modern çağdaki şımarık insanın icadı bu
Değil değil. İnsan içine girince anlıyor
Fabrika ayarından uzaklaşıyor, inancının içini boşaltıyor, hepten yok etmiyor. Sonra da bi tezatlık oluşuyor. Dışarda yaşadıklarına içinde bir karşılık bulamıyor. Tutarlı hissetmiyor yani.
Sonra da tükenmişlik sendromu...
Aşilmasi zor
Sendrom degildir o yasanmisliklar
Profesyonel destek al
Kahveler ile
Kahveler keşke çare olsa 😊🥺
Bana oluyo hıh☺️
Ne güzel..