Tükenmişlik sendromu nasıl atlatılır?

8 Mayıs 2022 tarihinden bugüne kadar Alanya'da yazlığımız var orada kalıyoruz, ne yazık ki bu sürede özel eğitim raporum bittiği için fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine gidemedim burada da gidemedim aynı zamanda benim velayet kararım olmasından kaynaklı Alanya'da ikamet değişikliği de yapamıyorum, yani kısacası ne fizik tedavi merkezine gidebildim ne bir çevreye karışabildim annem babam ben üçümüz yaşıyoruz ister istemez bazen olumsuz durumlarla karşı karşıya kalıyoruz, tabii bunun yanında birkaç ay öncesine kadar aile içindeki bir sürü sorun nedeniyle de Ankara 'ya dönmeyi düşünmediler ben de iyice yalnız kalmaya başladım.

Bulunduğum yerde genelde 60 yaş üzeri insanlar olduğu için artık kendimi iyice stresi ve bunalıma sokmuş haldeyim eğersiz görüyorum kendimi huzursuz hissediyorum İçim sıkılıyor beni seven ya da ilgi gösteren kimse de yok yakın zaman da Ankara 'ya döneceğiz tedaviye başlayacağım umarım yine eskisi gibi olabilirim.

Sizce Bu Sürede Ne Yapmalıyım?

#GeceMuhafızı

18 Kasım, 2022 Cumartesi Saat 11.49

Güncellemeler
+1 yıl
Neden benim sevdiğim kadınlar hep başkasını seviyor ya da beni istemiyor niye istenmeyen taraf ben oluyorum hep yüzünden taraf ben oluyorum kendimden ödün veren taraf ben oluyorum?