#SheWolfWoman
#Hayatta her zaman kaybeden olmayı benimsediniz mi yoksa?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
#SheWolfWoman
#Hayatta her zaman kaybeden olmayı benimsediniz mi yoksa?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
Kazanmak ve kaybetmek, bu tür kavram kalıpları arasında sıkışmış hayatını buna göre yaşayan insanların hayatta bir şey kazandıklarını zannetmiyorum. Gerçkten kazananlar her koşulda huzurlu ve mutlu yaşamayı bilenler , ben onlardan ilham almayı tercih ediyorum
Çok fazla kayıp versem bile, kazanmak için adım atmaktan çekinmedim, çekinmeyeceğim.
Her zaman başarılı olamam ama bu durum mücadeleden vazgeçmem gerektiğini göstermez.
Düşmek mesele değil. Önünde bir yol varsa, kalkıp adım atacaksın!
Zirvenin en yukarısında yer alarak yaptım bunu. Üniversite yıllarında kendini herkesten üstün gören bir iki kişiye öyle bir ders verdim ki , ortalamama en yakını 0.4 uzakta kaldı.
Cevap
7Cevap
Ben kimseye inat bir şey yapmam.. biri benimle uğraşıyorsa kendi küçük beyni yüzündendir bu yüzden de umurumda bile olmaz.. ben kazanırım çünkü kazanmak isterim.. kazanmak beni mutlu eder.. sırf beni sevmeyenlere göstermek için çaba harcamam.. ayrıca kaybeden olduğumu da hayatta bilirim zaten.. neyi kazandığını neyi kaybettiğini insanın anlaması lazım.. ego kasmasına gerek yok.
Kazanmak da var kaybetmek de hayatta zaten. Aksini iddia eden insanlar asıl kaybedenler.
Kaybetmeyenler kazanmanın ne demek olduğunu bilmezler bence ve varsın öyle sansınlar, sonuç olarak kaybettiğim de kazandığım da benim.
Benim kaybeden ya da kazanan olduğumu tespit etmek hiçbirinin haddine değil ki yırtarım onların ağzını
Bu hayatta kaybeden olmak da var. Kaybettiysem kabullenirim kimin ne dediği umrumda değil.
Tabi ki isterdim
Her zaman öyle oldum oluyorumda..
Ben herdaim kazanan biriyim
Bana böyle diyenler asla yüzüme bakamadı 😇
hep kazanan oldum
Evet isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?