Yukardakini söyleyen doğru demiş. Bana da getirsinler. Adalet kelimesini dahi duyasim yok. Bir ülkede adalet yok ise, yaşam yoktur. Hiçbirimiz yaşamıyoruz. Haksızlığa aglayanlar sinirlenenler dışında kalan alçaklar yaşıyor dünyayı. Herkes ettiğini bulur demekle olmuyor. Hiçbiri ettiğini bulmayacak. Yiyip içip çalıp çırpıp, si. ke si. ke gidecekler. Geriye dönüp bakıldığında işte sadece bu insanlar hayatı yaşamış olacak.
Ya sana samimk bir şey sorsam saknncasi olur mu? bilgeliğin benj şaşırtıyor. Her alanda inan ki iyisin. bunu başarmak kolay bir şey değil.. hele kiiii seni. Yaşında tatli bir hanim efendi den bunlari duymak beni gerçekten şaşırttı. Onur duydum🙏
Bu hoş sözlerin beni motive ediyor sen hep bana iltifatlar et haha Bilgelik için yaşanmışlık dolu hatalarla dolu bir hayat lazm hata kısmı ben de mevcut ama yaşanmışlık pek yok oda olursa kesin kahin olurm bunu neye borcluym belki de okuduğum kitaplara cok fazla kitap dergi ne bulursam okurm
Ama olsun bir şekilde kendini çok iyi yetiştirmişsin bunda kitapların mutlaka ki etkisi olmuştur Fakat bir kütüphaneyi okuyup bitiren bir insanda kalp ve düşünce yoksa okuduğu bütün kitaplar masal gibi kalır Siz kendinize çok iyi yetiştirmişsiniz Sizi tebrik ederim
Evet sığ bir insan bin kitap bitirse bile sığdır Ama ben entelektüel bir çiçek olmak istedm her zaman çocukken herkesten farklı olduğumu düşünüyordm egodan degl gerçek ne yazık ki buydu bazen çoğu insan gibi bombos olmayı isterdm
Ama gerçekten çok iyi yetiştirmişsin kendini neden öyle diyorsun bu Bilgin Bu anlayış bu hoşgörü senin kişiliğine ve inanıyorum ki çevrene çok yakışıyordur
Çok beğendim gercekten. kendi karatlarini sorgusuz uygulayip cevresine kabul ettiren insanlari severim.1 koyunu takip edip pesinden gidenin fikri olamz mış
En İyi Cevaplar