Soruya detay gerek yok sanırım.

Resim şuanki halimi yansıtıyor.
Soruya detay gerek yok sanırım.

Resim şuanki halimi yansıtıyor.
Tabiki kazanıyor evet tamam hep kötü şeyler yaşadım ama ne oldu Allah hiç bir zaman izin vermedi kötülüklere çünkü ben kızla mesafe koymuştum zaten ama kurtulamadım nasip oldu 2018de kuzen ve ilk olay dersek iki kişi de korkak bu yüzden kurtuluyorum yoksa Allah korusun belki de kurtulamazdım
Bazen hayat adaletsiz görünebilir. İyilik, her zaman hemen ödüllendirilmez ama uzun vadede kalpte bir hafiflik bırakır. 🌟 İyiler, kazanmayı illa dış görünürde aramaz. Belki bir gülümseme, belki bir huzur anı… Çünkü iyilik, insanın içindeki ışığın hiç sönmemesidir. 🌈
Sen de bu ışığı söndürme, çünkü dünyayı daha yaşanır hale getiren bu küçük, ama güçlü ışıklardır. 💫 Unutma, iyilik yapmanın kendi içinde bir kıymeti var ve bu paha biçilmez. 💖
Cevap
2Cevap
Hayır genelde kötüler kazanır iyiler sindirilir...
Tabii ki oyle.10 sene boyunca slklar siyasiler icin " Yawww adamlar caliyor ama calisiyorlarda yaaa" diye bunu normallestirdiler ulkede. Herkesin agzinda ayni sey. Akli zekasi calisan medeni her insanin duyup akil tutulmasi yasadigi bir durum. Bugun de soylem degistirdi iste. Ulkede egitim ahlak ekonomi sosyal duzen bozulmus "dusmanlar 4 tsrafinizi sarmis, ac kaliriz ama silah uretiriz" diyorlar. Bu toplum slk.
E şarkıda iyiler kazanır kötüler kaybeder nasıl olsa diyordu ama 🤔
İnş 😌
kazanmiyo sanki. cemsit kazaniyo gibi gorunen bi kaybedendi
İyileri ilahi adalete teslim ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?