• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

İyiler hep kazanır mı? Kazanıyorsa eğer, neye göre kazanıyor?

sağduyulu1691
sağduyulu1691 Takip Et
Guru Yaş: 58
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
24
Yapay Zekaya Sor
Bu konudaki kanaatleriniz nedir?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Pullman
    Pullman Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 97%
    +1 yıl

Bu söz, netice itibari ile doğrudur. Ancak her an için geçerli olmayabilir.

Mesela iyi olan bir insanın başına bu dünyada sıkıntılar, kötülükler gelebilir ve gelmektedir.
    Netice de ise kişi bu sıkıntılara bedel bu dünyada veya ahirette mükafatını alacaktır. Belki kötüler başlangıçta kazanıyor, iyiler de kaybediyor görünebilir.
    Ancak sonuca bakınca iyilerin kazandığı görülecektir.
    Bunu Rabbimiz bizlere vadediyor.

Hz. İbrahim (as) ile Nemrut'un hali, bizim için güzel bir örnektir. Nemrut başta kazansa da netice de ebedi kaybedenlerden oldu.

Bu dünya hizmet ve meşakkat yeridir, mükâfat ve rahat yeri değildir. İnsanın asıl vazifesi Rabbini tanımak ve emrettiği ölçüler içerisinde yaşamaktır. Bunun da yolu ibadetlerden geçmektedir.

İbadet iki kısımdır:
    1. Müsbet ibadetler
    2. Menfi ibadetler

İbadetin müsbet kısmı bildiğimiz, namaz oruç gibi ibadetlerdir. Menfi kısmı ise hastalık, musibet ve doğal felaketler karşısında sabretmesidir. Böylece insan aczini ve zayıflığını hissedip Rabbine sığınması ve sabretmesi neticesinde büyük sevaplar kazanır.

Diğer yandan belaların en şiddetlilerine Allah’ın en sevdiği kulları olan -başta Efendimiz (ASM) olmak üzere- peygamberler ve salih kullar maruz kalmıştır. Eğer zannedildiği gibi musibet mutlaka kötü bir şey olsaydı, o zaman Allah, en sevdiği kullarına bela ve musibetleri vermezdi. Çünkü hadis-i şerif de ifade edildiği gibi:

“En ziyade musibet ve zorluklara maruz kalanlar, insanların en iyisi, en kâmilleridir.” (1)
    Bela ve musibetlerin daha çok Müslümanların başına gelmesinin nedeni ise, bu dünyada yapmış oldukları hataların ve işlemiş oldukları cezaların karşılığını çekip, haşir meydanına bırakılmamasıdır. Çünkü büyük hatalar ve cinayetler büyük mahkemelere, küçük cezalar küçük merkezlerde verildiği gibi, günahı az olan iman ehlinin hataları bu dünyada çeşitli bela ve musibetlerle temizlenmekte, büyük mahkeme olan haşir meydanına bırakılmamaktadır. Ancak hataları büyük olan küfür ehlinin cezalarına, bu dünyanın bela ve musibetleri az geleceğinden büyük mahkemeye, ebedi ceza yurdu olan cehenneme ertelenmektedir.

Müminlerin işledikleri günahlara mukabil, çoğu kez bu dünyada başlarına bela ve musibet verilmektedir. Ta ki cezası bu dünyada temizlensin ve ahirette ceza görmesin. Ancak kafirlerin ve zalimlerin işlediği günahlar ve zülümler büyük olmasından dolayı, bu dünyadaki bela ve musibetler onların cezalarına mukabil gelmediği için cezaları tamamen ahirete bırakılmaktadır. Bu dünyada bile küçük suçlar küçük mahkemelerde verildiği halde, büyük suçların cezası büyük mahkemelerde verilmektedir.

Elbette binlerce, milyonlarca insanın ahını alan bir insanın hesabı bu dünyada görülmez. Cehennem gibi bir ceza ancak onların suçlarına mukabil gelir.

1
    1 Yorumla
    • sağduyulu1691
      sağduyulu1691
      +1 yıl

İslam coğrafyası şu an sefalet, ölüm, haksızlık, cehalet, zillet içinde savrulup duruyor...
      Zahirde kaybedenler grubun da...
      Bunun sebebi bazen kendi hatalarının ve cehaletlerinin sonucu...
      Diğer sebep olarakta imtihan sonucu...
      Yerine göre şefaatkat, yerine göre zecir tokadı yiyorlar...
      Ahirette masum olanları, inşaallah kazananlardan olurlar...

Yorumla

En İyi Cevaplar

• EldrithcArrow__
    EldrithcArrow__ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

Iyi ve kötünün tanımını yapmak lazım. Konu ile alakası yok gibi gelebilir Fakat düşünmeye sevk edeceğini düşünüyorum.. Hep dile getirirler. Iyi ateistler neden cehenneme gidiyor. Burdan yola çıkarak başlayalım. Bir insanın iyi olması için kaç iyilik yapması lazım. ya da kaç kötülükte kalması lazım. Bir insanın kötü sayılabilmesi için nelerin olması lazm. Onune gelene sövüp sayan birisi kötü müdür. ya da sert gözüken sert mizaci olan otoriter kişi kötü müdür? Bu sert görünen kişi sırf görüntüsünden dolayı mı kötü sayılmalıdır. ya da Sokakta büyümüş bir insan ister istemez hataya, suça bulaşmışıp ceza evine çıktıktan sonra arınmaya çalışması kötü yaftasını temizlemeye yetermi? Bir başka acıdan bakalım. Dışı süslü iyi eğitim almış entellektuel olup okumuş bilgili birisi fakat bilgisini organ calmaya ya da insanlari aldatmaya masumları hapis yatmasina mazlumların gozyasi dokmesine sebep oluyor sa katilleri koruyorsa (sırf parası var diye) iyi midir? Iyi neye göre iyi kötü meye göre kötü. Kime göre iyi kime göre kötü. Bunun kriterini kim neye göre belirliyor kimin bakış acısıyla belirleniyor. Bu konuyu düşünülmesi gereken konu. Gelelim sorunun cevabına. Benim görüşüme göre iyiler (Allah 'ın rizasını gercek manada gözeten helâli haramı gözeten ahlaklı , temiz alçak gönüllü) kişiler kazanır.

1
    1 Yorumla
    • EldrithcArrow__
      EldrithcArrow__
      +1 yıl

Kötü birisi kazanamaz. Kazanmiyorda. Eğer gerçek manada iyi birisi kaybettiğini düşünüyorsa ben sadece olaylara anlık yaklaşıyor ve en büyük hatalardan birisini yapıyor derim. Kaybetti dediği şey belkide onun en büyük kazancıdır. Kötü birisinin kazandığını düşündüğü şey ise belkide kötünün esas kaybettiği şeydir. Misalen birisi bir başka kişi ye aşk besliyor saf masum ve temiz aşk besliyor. Aşk beslenen kişi ise kötü kalpli anlayışsız ya da edepsiz birisi olabilir. Onunla birlikte olamayınca durumu kaybetmek olarak görüyor fakat halbuki o onun rezil rüsva olmasına belkide sefillik çekmesine insan içine çıkamamasına sebep olabilecek birisi ile birlikte olması onun en büyük kayıbı olacakken onunla olmaması kazancı olduğunu o anlık kavrayamamış olabilir. Bu sadece aşk ilişkiler olarak dusunulmemeli. Ornekleri çoğaltmak mümkün. Önemli bir iş için uçağa yetişemezsin kötü olduğunu düşündüğün birisi ise rakibin olan kişi uçağa yetişmiştir sen gidemedigin icin işi kaybetmis gozukursun kötü kazandı dersin uçak düşer. Mesela büyük katliamlar yapan kişileri ele alalım. Ariel Şaron o kadar çok kan doktuki. Birçok kişi islamofobikler zil takip oynadılar. Müslümanlar üzüldü ve bazı inancında zayıf olanlar ise bizler kaybettik hep kaybediyoruz der hatta bazıları çok ağır şeyler bile düşünürler. Sonra olaya bakarsın ki. Ariel Sarin denilen kişi yıllarını yatakta geçirir çare bulamazlar. Diğer diktatörlerinde buna benzer hayatları mevcuttur. Hitlerden tut Thedor Herlz e ve daha nicelerine kadar. Zulme uğrayanlar ise katledilenler ise er ya da geç haklarını alır ve belkide hesap günü Iyiyki böyle olmuş bile diyebilir.

Yorumla
  • suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.

İyiliğin de bir dozu olmalı bence. Katıksız iyi olmak hatadır.. 💯 de 💯 iyi olan bir insan iyilikten anlamayan kişileri profesyonel saygısıza dönüştürür..
    Ego denen özellikte insanoğlunda olmalı. Sıfır egosu olan bir insan hep kaybeder.. Sıfır egosu olan insan başkasına hep iyilik yapar, kendine de hep kötülük yapar. Ego olması gereken bir özellik insanoğlunda, tabi dozu önemli.
    Egosuz ve 💯 de 💯 iyi olan bir insan kendi kul hakkına girer. Elbette iyi olmalıyız, güzel vasıflara sahip olmalıyız ama kendi kişisel haklarımızı da korumayı bilmeliyiz, bunun içinde bir miktar ego olmalı.
    Sıfır egoya sahip olan bir insan hep kaybetmeye, incinmeye mahkumdur.
    İyi olanlar kaybetmezler, kendi kişisel haklarını korumayı bilmeyenler kaybederler. Yaradan bizlere akıl ve irade vermiş, bu özellikleri doğru şekilde kullanırsak kaybetmeyiz. Doğruyu yanlıştan ayıralım diye, kendimizi kullandırmayalım diye, düşünelim diye akıl denen bir nimet vermiş..
    Kişi haddinden fazla iyi olarak kendi kul hakkına girmemeli.
    İyiler kaybetmez, kaybedilir.
    Kişisel haklarını koruyan, dozunda iyi olan kişi kaybetmez..
    Ama haddinden fazla iyi olan, kişisel haklarını korumayan, tokat yediğinde diğer yanağını çevirecek kadar saf olan bir kişi de kaybeder.
    İyi olduğumuz için değil, kişisel haklarımızı koruyamadığımız için kaybediyoruz.

1
    1 Yorumla
    • sağduyulu1691
      sağduyulu1691
      +1 yıl

Evet kesinlikle iyiliğin dozu olmalı. Boşa israf edilmemeli, hem de enayi durumuna düşmemeli...
      Vurup kafasına alınan. İki yalanla aldanan olmamalı...

Yorumla
  • hiçyolcusu
    hiçyolcusu Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 32
    +1 yıl

Kazanır...

Asıl görüşümü yazmadan önce şuna dikkat çekmek isterim. Kur'an-ı Kerim müminlere bir şey öğretti. Kavramların tanımlarını değiştirdi ve müminlere kazananlar ile kaybedenlerin, iyi ile kötünün, kâr ile zararın ne olduğunu yeniden öğretti.
    Asıl kazanan ebediliği, Allah'ın rızasını kazanan kişidir. Şayet sahabeler yıllarca işkence görmelerine rağmen asla kaybettiklerini düşünmediler. Hatta kendileri işkence içinde iken dahi "onların daha zelil olduğu bir günü daha önce görmemiştim" dediler.

İşte bu baglamda baktığımızda iyiler kaybetmez aksine kazanır. Ama dünyalığı kaybettiği için çoğu kişi onları mağlup görür. Hâlbuki dediğim gibi asıl kazananlar bellidir, onlar da Rabbim katındadır.
    Kaybettiğini iddia edenler sadece iyilikten soğutmak amacıyla bunu yaparlar. O kişileri "saf" görürler. Hâlbuki onlar her şeyi bilen ama yine de sabreden ve mükafatı insanlardan beklemeyen kişilerdir.
    Sadece dikkat edilmesi gereken tek husus var burada. İnsan İyi olacağım derken, izzetini, şerefini, gururunu ayaklar altına almasın yeter ki. Yoksa her halükarda kazananlar iyiler olacaktır biiznillah 🌿

3
    2 Yorumla
    • hiçyolcusu
      hiçyolcusu
      +1 yıl

En iyi görüş için teşekkür ederim :)

Yorumla
    • sağduyulu1691
      sağduyulu1691
      +1 yıl

Rica ederim. 🌷🌻🌷

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

4

Cevap

• YasayanAydinlik
    YasayanAydinlik Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

İyi insan herzaman kazanır
    Vicdanı rahattir
    Tecrübe kazanır ders çıkarır
    Kendini savunurken rahat olur kendinden emindir
    Karekterini kaybetmez yüzü aktir
    Ve iyi insan şunu bilir ki hakkı kimseye kalmayacak bu dünyada olmazsa ahirette kazanacak
    Ve bana göre kaybedeceksekte iyi olduğumuz için kaybedelim neden kaybettin neden bu hale geldin dendiğinde iyiligimizden diyebilelim

1
    2 Yorumla
    • sağduyulu1691
      sağduyulu1691
      +1 yıl

Bu dünyada kaybetsekte, esas olan iyi bir insan, iyi bir kul olabilmek, kalabilmek...

• YasayanAydinlik
      YasayanAydinlik
      +1 yıl

Kesinlikle : )

• BlueCupcake
    BlueCupcake Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

Hayırlı geceler 🙏🌸
    Iyiler ne yazık ki her zaman kazanmaz, genelde bu dünyada hep kötüler kedi gibi dört ayağının üzerine düşüyor.

1
    2 Yorumla
    • sağduyulu1691
      sağduyulu1691
      +1 yıl

Hayırlı geceler. 🌷🌻🌷
      Kötüler kazanıyor gibi gözükse de, Allah (C. C) iyi olan kullarından yana olması, bizlere yeter sanırım...

Yorumla
    • BlueCupcake
      BlueCupcake
      +1 yıl

Başka ne isteriz ki 🙏 rabbimin olduğu yerde.

Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.

İyiler kazanır ama her konuda iyi olanlar kazanır. Aklını, zekasını, becerilerini ve yeteneklerini iyi kullananlar kazanır. İyi nieyt göstereceğim diye eğilip akrebi öpen kişiye iyi değil ahmak diyoruz.

1
    2 Yorumla
    • sağduyulu1691
      sağduyulu1691
      +1 yıl

Allah (C. C), insana akıl vermiş. Dediğiniz gibi onu kullanırken dikkat edecek, iyi yönde kullanacak, dengeli olacak, aynı hataya tekrar tekrar düşmeyecek. Ölçüyü kaçırmadan, gerektiği kadar ve yerinde kullanarak...

Yorumla
    • superpsikolog
      superpsikolog
      +1 yıl

Aynen öyle üstadım. Filmlerde olan göz göre göre kötülüğe karşı iyilik yapanlar gibi değil.

Yorumla
  • LaL_gibi_Sessiz
    LaL_gibi_Sessiz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

İyiler elbette kazanır.

Çünkü onlar balığın değil HALIK (cc) ın peşindedirler.

2
    0 Yorumla
  • Hissiz72
    Hissiz72 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Evet her zaman kaybederler...
    Neyi ; yanlış insanları..
    Böyle kayiba can kurban...

1
    0 Yorumla
  • azelcan
    azelcan Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 66%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Adil olanın adaletine güven yok ise, iyiliğin de anlamı yok malesef.

1
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.

İyiler her zaman kazanır.
    Çünkü onu koruyan, kollayan Rabbi vardır.

2
    0 Yorumla
  • __pinhan
    __pinhan Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

Bu dünyada özellikle böyle bir ülkede iyiler bir b*k kazanmıyor.

1
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.

Kazananı görmedim hiç..

1
    0 Yorumla
  • Managermann
    Managermann Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 95%
    +1 yıl

İyiler kabediyor gibi gözüksede daima kazanır.

2
    0 Yorumla
  • Bambaskabirii
    Bambaskabirii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Mutlu olmanin sırrı her zaman doğruyu söylemektir.

2
    0 Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

İyilik kazandırmaz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hangi iyi kazanmis

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İyiler hep kazanır mı? Kazanıyorsa eğer, neye göre kazanıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Iyi insanlar hep kazanır mı? 11 cevap verildi
Hep iyiler kazanır mı? 43 cevap verildi
İyi insanlar enin de sonunda kazanır mı? 8 cevap verildi
İyiler sonunda hep kazanır mı sizce? 22 cevap verildi
İyiler mutlaka kazanır mı? 36 cevap verildi
İyiler mutlaka kazanır mı? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaramaz biri misin, yaptığın en yaramaz şey nedir?
  • Montella'nın "Bin tane zafere bedel bir maç oldu" sözlerine katılıyor musunuz?
  • Bahçeli müstakil bi eviniz olsa ne yaparsınız?
  • Gülüşünüz, güzelliğinize güzellik katıyor mu?
  • Sabah sabah siz de sinirlendiniz mi?
  • Evinizde hobi odası olsun ister miydiniz?
  • Son dönemde en çok şaşırdığınız ZAM HABERI hangisi?
  • Evleneceğin kişiyi tanımak için ne yaparsın?
  • Bir kadın iki kişiyi aynı anda nasıl sever ya bu nasıl bir denklem?
  • Sana aşık olan biri oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨